Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem az hogy fáj!
Utálok beteg lenni! A fene se tudja milyen mellékhatásai vannak!
Nálunk nem volt senkinek semmi baja tőle!
Pár nekünk, hogy eltitkoltad, DE! Nem menekülsz, tudjuk hol laksz, hiába bújsz el, úgyis megtalálunk és jól meghúzzuk a hallójárataid külső porcos elemeit.
Köszönöm!
Közben eltűntem egy órára az Émász-nak hála Karbantartási áramszünet, amiről én mit sem tudtam
Boldog szülinapot utólag is!
A moderátoroknak már ez lesz az érdem hogy hány ünnepi Warnt- osztott
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT nagykorú Zoly barátom. és persze annak is akiről nem tudom hogy mostanába volt.
Doncso kölök még...
Isten éltessen sokáig mindkettőtöket, Zoly15, és Gr89! Gyantafüsttől, ónszagtól terhes, pákától fűtött még legalább 5-ször ennyit Nektek!
Milyen programmal tudnék a következő paraméterekkel CD-t számítógépre másolni illetve digitalizálni bármi hanganyagot?
24 vagy 32bit/96 kHz vagy akár 192kHz felbontással (a minimum 24bit 96kHz). Nero 32bit, 48kHz-et tud csak.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt így utólag is és köszönöm az "ünnepi warnt" is.
Sok boldog születésnapot az ünnepelteknek!
Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni az "AC31graf" nevű program teljes verzióját (ingyen)? Ez egy ABB PLC programja lenne, de a gyártó honlapjáról csak a demo verziót tudom letölteni
Köszönöm!
Mostanában igaz anyagi okok miatt nincs nagyon mód füstölögni de tervek vannak
Ja igen. Még annyi hozzáfűznivalóm van, hogy most vettem közel 300db elektroncsövet 10Ft/db áron. és még van ott, ahonnan ez jött.
Gondolom, nem újak. Milyen típusok főleg? De ez inkább talán a Csöves topikban folytatandó.
Ez jó, de a nod nem engedi letölteni, mert vírusként érzékeli.
Hát azt még én sem igazán tudom. Azt mondta az eladó, hogy kb 600 db-ot kapott és mivel ő nem ért hozzá, így 10Ft-os áron eladja. Azt mondta, hogy vannak régiek, újabbak is közötte, tehát mindenféle, van amelyikről az írás is lekopott. Még varázsszem is van közötte. EM80-at láttam a hirdetésben, úgyhogy az már lesz benne. majd ha megérkezik, akkor csinálok képeket is.
Viszont szerintem engem is kezd elkapni a megfázás. Egész délután fáj a fejem és hát az orrom is kezd folyni. Nem tett jót a reggeli izzasztókúra. A vonaton minimum 30 fok volt. Már minden bajom volt.
Na, így könnyű csövezni!
Tudod ez a "jókor jó helyen" nevezetű dolog. Ha lenne több pénzem ,akkor elhoztam volna az összeset, mert sajnálom otthagyni. De most kb 6ezrem nincs feleslegbe.
Amúgy meg de jól néz ki felül a piros csík meg az új üzenet jött kék csík egymás alatt.
Az jól nézhet ki! Megnézhetném?
Ez marha jó!
A születésnapomon kiérdemeltem 50Pontot is, így már hivatalosan is forraszthatok hétvégén
Ilyet is ritkán látni. gr89 warnos? Kellene külön születésnapi warn,mindjárt be is írom a fejlesztés topikba
Elkéstél. Már felvetették az ötletet, ha jól emlékszem.
Hapro mester, amennyire én tudom, a standard CD az 44100 Hz/16 bit. Ennél többel grabbelni helypazarlás. Ha SACD, akkor 21 bit/96 kHz.
Én is úgy tudom, hogy annyi, és ez is az alapértelmezett felvétel szinte minden grabbelő, és felvevő programnál, de a minap meglepődtem mikor egy gyári CD-t felvettem alap beállításban, és felvettem, a Nero által nyújtott maximumon, és nekem bejött az eredmény, és ki szeretném próbálni még nagyobb méretben, és elvileg minőségben.
Amit Szamóca ajánlott azokat kipróbálom. köszi a segítséget.
Épp videókat nézegettem és ráakadtam erre.Bővebben: Link Szegény 3 hónap után elég nehezen indult és még egy kis lángot is csapott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |