Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Tudom, hogy filléres dolog de, itt Baján nem olyan egyszerű venni bármit is, nem szeretem az eladókat az üzletben. Holnap azért benézek talán lesz ilyen cuccos.
Gonoszak?
Nálunk is van itt Szegeden egy bolt ott elég bunkó az aki ott van... Csak pontos kifejezést érti vagy pontos tipusszámot Nem is szoktam ott sokat vásárolni.
Amit én kérek azzal nincs gond de, hogy mit ad helyette...
Itt csak ez az egy bolt van ami ilyesmivel foglalkoznak, úgyhogy nincs választásom
az infra vevő mekkora feszültséget kap a gépből? szükséges a stab. kocka oda? nem lehet elhagyni?
Gépenként eltérő lehet a fesz ami lejön.Ez a biztonság kedvéért van berakva.
Melyik bolt az? Szegedi (Szeged közeli) vagyok... Mondjuk priviben ird meg.... Mert én is tudok egy boltról, csak nemtom hogy ugyanarról van-e szó....
Önmagában jól szól viszont majd ha ládába kerül akkor derül ki az igazság. A fix helyeken pillanatragasztóval ahol utólagos beállítás kellett hogy legyen ott későbben dermedővel.
Szerintetek az betegség vagy kreativitás ha egy mikroszkópból állványos panelfúrót készítettem és műxik???
nem rossz ötlet, nekem tetszik
Képet nem raksz fel? amugy kreativitás. üdv
Kisebb munkákra a legjobb:violent::ticking::vigyor2:
ahha és pontos bár a fúróhegyet nehéz lefogatni
Kíváncsian várom a képe(ke)t, mert ez aztán - szerintem - igazán kreatív ötlet!!!
Már csak a fúróhegyet kéne összefogatni a tengellyel csak nem tudom hogy oldjam meg mert az első megoldás az semmit sem ért
Végre hallgatható formába hoztam a Gain Clone "kistesót" (LM1875-ös). Már csak be kéne dobozolni, de ennek pillanatnyilag anyagi akadályai vannak.:no: Nekem a sok szűrés ellenére kicsit sistergett, fehér zajt adott le (igaz igen-igen halkat). Heccből beraktam egy pici kondit a 2 IC hűtőbordája közé és abbamaradt a sistergés . Aki csinált már ilyen erősítőt, tapasztalt hasonlókat? Egyébként tényleg szép hangja van, nincs rá panaszom.
Miféle sok szürést használtál??
Eggyáltalá nem szabadna sisteregnie...
Trafó után egy nagy RC szűrő, meg pufferek. Próbáltam kimenő trafót is használni. Szerintem a sistergés okozója a hangszórók kábelje volt (egyiken árnyékolt kábel van és ha csak az van bedugva akkor kevésbé sistergett).
De már megoldottam egy pár pikós kondival. Találtam egy olyan tekercspárt amit ha sorbakötöttem a kimenetekkel, az emberi hangot tisztán megszűrte, igaz a basszust betorzította (mintha egy kartondobozt rúgdostak volna) de érdekes volt hallani így a számokat.
nincs még kész sürgőslenne:yes: :yes:
Hello!
Bocsi a késlekedésért! Itt van két kép ( nem a legjobbak). Miért is kell ez neked?
Kösszi szépen.Jók lettek.Csak azért érdekelt mert én is egy pon ilyet építek és kíváncsi voltam a te trafódra.
Cs.G.
Hali!
gondoltam én is teszek fel valamit. ez a csöves erősítőm,igaz még csak az asztalon "légvezetékes"szereléssel,de már működik. Ha bedobozolom,akkor majd rakok fel képeket.
Hali!
En most epp egy RC szervot alakitok at. Kibelezem, a motor es a potit kivezetem es rakotom egy PIC-re. Remelem igy korrektebb szabalyozast tudok hozza csinalni mint ami benne van. Es a vezerles is egyszerubb lesz.
ez tök jó!! ide tudod adni azokat az adatokat amikell csináltad??????kösszi
Sziasztok.Most lettem kész ezzel a kis áramkörrel.A d-audio-tól rendeletem egységcsomagba.Az ötlet a "mikrofon 30 méteres kábellel" topicból való.Egy kis szamítógépes hangfal a végerősítője,de iszónyú jól szól.
üdv:csikosgabi
[off]mész playback-olni?
UM3511A IC-vel és +4 alkatrésszel tusz ilyet csinálni. Ez egy "programozható" IC, melyben ~15 dallam van beleégetve, de ha egyedi dallamot szeretnél készíteni, az is megoldható vele.
Valamelyik HE. ban volt benne 2000-1995 között, asszem, de majd utánanézek.
Sziasztok
Kezdő amatőrként foglalkozom az elektronikával és annyira örülök, hogy sikerült végre valami működőt alkotni. Ennek a B részét építettem meg, de mivel nem volt mibe bele tenni, szétvágtam egy slim cd tokot, és ez lett az eredménye. Akit érdekel: így készült |
Bejelentkezés
Hirdetés |