Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   716 / 2208
(#) lpcollector válasza EcoPityu hozzászólására (») Okt 1, 2009
Hát fázni már biztosan nem fogok a hangja mellett
Áldom az eszemet, hogy hűvös keleti szobát választottam zeneszobának... A meleget az LP-k anyaga sem szereti.
(#) CHZ válasza mayky hozzászólására (») Okt 1, 2009
Ha csak 1db. 6N13SZ csövet használsz oldalanként PP-ben , akkor kb. 8-10W jöhet össze . Duplázva a 25W is elérhető . Én is tervezgettem , hogy készítek PP-t ezekkel a csövekkel . Meghajtása kissé nagyobb feladat .
(#) lpcollector válasza mayky hozzászólására (») Okt 1, 2009
Idézet:
„...megfogadtam nem veszek több csövet.”

És a 2A3 vagy azt már megvetted ?
(#) mayky válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 1, 2009
Nem, ez csak véletlen csúszott be , de legalább olyan szép cső mint 2A3.
(#) lpcollector válasza mayky hozzászólására (») Okt 1, 2009
No de a "legenda"
(#) mayky válasza CHZ hozzászólására (») Okt 1, 2009
Idézet:
„. Meghajtása kissé nagyobb feladat”

Hát igen már csak azért is mert kb. -100 voltos neg előfesz kell neki
(#) mayky válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 1, 2009
Hát igen a meghajtása is egyszerűbb.
Majd meglátom, lehet, hogy eladom ezeket.
Vagy az eredeti funkciójában próbálom, ki mert ugye csöves stab. tápegységbe készült, akárcsak a 6Sz33sz.
(#) djhans válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 1, 2009
Jó lesz ez! Tetszik!
(#) mayky hozzászólása Okt 1, 2009
ITT kérdezgettem az eladót hogy szerinte mit lehet kihozni 1 szem csőből. 250 V -os anódfesszel 2 K-s trafóval 10 W várható. KB mint egy PCL86-ból, csak ugye tisztán triódákból.
(#) djhans hozzászólása Okt 1, 2009
Elkezdtem bedobozolni a PP-t. Ma ennyire futotta. A végfok paneleket módosítom. A csőfoglalat átkerül majd a fólia oldalra persze ehhez tükrözni kell a nyomsávokat és új nyákot csinálni. Sajnos muszáj lesz, mert kicsit elcsúsztak a csöveknek a lyukak és kicsit csúnya.
(#) djhans válasza djhans hozzászólására (») Okt 1, 2009
Lehet, hogy ma elkezdem kireszelni a hálózati kapcsoló, és a csatlakozók helyét. A doboz, a nálam megszokott fazonú lesz.
(#) Imi65 válasza djhans hozzászólására (») Okt 1, 2009
Jó kis dobozok azok, Janikám. Aztán majd jöhet hozzám viaskodni a félvezetőssel.
(#) lpcollector válasza djhans hozzászólására (») Okt 1, 2009
Ez a dobozolás "legszebb" része, a reszelés.
Ezért készülnek a mi dobozaink lassabban
(#) djhans válasza Imi65 hozzászólására (») Okt 1, 2009
Oké. Benne vagyok, de arra még várni kell a kimenők miatt. A doboz lehet, hogy a jövő hétre már elkészül.
(#) djhans válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 1, 2009
Hát igen, profi gépműhelyben pillanatok alatt kész a megálmodott mű. Nekünk a készítés folyamán a lehetőségek miatt kompromisszumot kell kötnünk.
(#) mark.budai válasza mayky hozzászólására (») Okt 1, 2009
Ejnyeha! Ez óccsóó!
(#) mayky válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 1, 2009
hát igen ha vesszük, hogy volt a csomagban 30 db 6n8sz 3 db 6n6p 1 db 6p3sz 1 db 6n2p és a 4 db 6n13sz. Az utóbbit szúrtam ki a képen, hogy van 4db.
persze úgy lett volna igazán buli ha 30 db 6n13sz lett volna

csövek
(#) Moszkvai válasza djhans hozzászólására (») Okt 1, 2009
Úgy látom jön az ősz meg a tél, ilyenkor van az ideje az alkotásnak!
Tuti lesz!
Egy kicsit én is bütyköltem ma.Összeraktam a HIRAGA fűtéstápját CHZ rajza alapján.
(#) djhans válasza Moszkvai hozzászólására (») Okt 1, 2009
Köszi! Igen, ilyenkor valahogy több idő jut rá és nagyobb kedvvel csinálom. A tiéd is jó lett!
(#) Imi65 válasza Moszkvai hozzászólására (») Okt 1, 2009
Kicsi lesz az a borda, szerintem..... :nemtudom:
(#) mark.budai válasza djhans hozzászólására (») Okt 2, 2009
Hát télen én is szívesebben ülök a meleg páka felett, mint nyáron...
PCL82PP Hálótrafójának tegnap feltekertem a primerét. Bár zúgott a trafó, de szerintem csak ezért, mert nem fogattam össze csavarral, meg 3-4 lemez kinnmaradt. Így 3 menet volt 0,6V. Ez szerintetek jó érték, egy csöves trafótól?
(#) Imi65 válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 2, 2009
Márk, nem az a lényeg, hogy csöveshez van-e, hanem az, hogy mekkora a vas, és milyen. Ha JZoli számolta neked, akkor biztos jó lesz......
(#) Moszkvai válasza Imi65 hozzászólására (») Okt 2, 2009
Egyenlőre a hangjára vagyok majd kiváncsi, aztán ha tettszik akkor monoblokkosítok. /Na ezt jól leírtam "monoblokkosítok?"/
(#) Doncso válasza Moszkvai hozzászólására (») Okt 2, 2009
Szóval Duálosítod a monoblokkosított cuccost?
(#) kocos válasza djhans hozzászólására (») Okt 2, 2009
kis takaros
(#) kocos válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 2, 2009
Nálad már a deszkamodell is majdnem szalonképes
(#) kocos válasza lpcollector hozzászólására (») Okt 2, 2009
Alumíniummal nem is nagy kunszt, d eén mindig acélsasszikat csinálok, mert csak acéllemezt tudok ingyen, vagy olcsón szerezni ( 1 mm-eset ), de megfogadtam, hogy soha többet, mert "nyekli-csukli"
(#) kocos válasza mayky hozzászólására (») Okt 2, 2009
Mostanában direkt nem vaterázok, hogy ne "kínozzam magam", mert nem nagyon van lé, de azért ezt megvettem volna, ha kiszúrom
(#) kocos válasza Moszkvai hozzászólására (») Okt 2, 2009
Szép a nyák! Mivel ónoztad fel ilyen vastagon? Pákával? Én kémiai ónozóval szoktam, de mindig "kiüt" alóla a réz, és oxidálódik, aztán valami nagyon csúnya, azüstős vöröses feketés színe lesz .... ( ha nem kezdem el rögtön beültetni, hanem mondjuk egy hetet pihen az asztalon )
(#) lpcollector válasza kocos hozzászólására (») Okt 2, 2009
Legutóbb a "MÉH" telepről szereztem egy méretes alu reklámtáblát (Aranyászok) 2mm-es alulemezből, 2000 Ft körül volt, így van miből reszelnem
Következő: »»   716 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem