Fórum témák
» Több friss téma |
hello mindenki!
(mivel nemtudom hogy ennek a szerkezetnek mi a neve ezért nemtudtam rákeresni, megpróbáltam, de nem jött össze)... egy ic kéne (kapcsolással ha lehet) (nem kell ugyanennyi csatlakozó az ic-re, inkább legyen picit több) ami olyat tud hogy megnyomom mondjuk az sw1-et, és a led 1 kigyullad...(fontos tudni hogy az sw-k azok, nem olyan mint 1 kapcsoló , hanem pl mint az egered gombja, visszaurik, mikor elengeded) miután megnyomtuk az sw1-et azután a led1 égvemarad. és mikor megnyomo az sw2-t akkor a led2 kigyullad, és a led1 kialszik...és zerintem nem kell elmondanom hogy az sw3 meg a led3... de mondjuk úgy jobb lenne ha a ledek eggyik vége lenne a feszültség bemenet lenne, a led másik vége meg a kimenet, és az sw-kel tudnám őket ősszekőtni(a többi tulajdonság azonos a post előző részével)..azért lenne ez a verzió jobb, mer nem kattognának a mágneskapcsolók...(a legek helyett azok lesznek) ez az egész arra kell hogy az erősítő hangbemetét eltudjam osztani több bemenet között, és a gombok nyomogatásával kitudnám választani hogy melyik bemetről szóljon...ezért kéne az, hogy ha egy "led" vilégít, és egy másikat megnyomok, akkor az előző led kialszik... mellékeltem két kissebb kapcsolást , hogy jobban átlássátok a helyzetet, remélem érthetően írtam le a dolgokat, ha nem akkor kérdezz és rajzolok is ha kell kéne egy kapcsolás, és valami szakelnevezés hogy ewgy ilyennek mi a neve. boccs a hosszú regényért, de lehet hogy még ígysem tudtam érthetően elmondani a dolgokat... előre is kössz mindenki!!
Heló
Itt találsz kapcsolási rajzot. Ez 4 sztereo bemenetet tud kapcsolni, annyival másabb, mint amit te szeretnél, hogy itt 1 nyomógomb van, amivel egyesével lehet léptetni a bemeneteket. Ha kíváncsi vagy az egész "cikkre" akkor az oldalon a bal oldali sávban van olyan ablak, hogy: közvetlen link, ide írd be, hogy 297.
Amit DRoland mond annak a kapcsolási rajza szintén megtalálható a BSS-en, a 35-ös link számú kapcsolás.
köszönöm minenkinek!
sokat segítettetek, mindenki sokat segített, ezért nehezen todm eldönteni hogy kinek rárjon a pont... bekéne vezetni azt hogy az 50 pontot el lehessen osztani több felé, több ember között... én úgyérzem hogy DRoland segített a legtöbbet, de ha ő nem írt volna akkoris a többi ember ötletéből is össze tudtam volna hozni. azér kapja ő a pontot, mer ő egy egyszerűen elérhető, egyszerű rajzal szolgált, amiben minden adat le van írva... mégegyszer köszönöm mindenkinek!!
***** A hozzászólás szövege törölve *****
Egyrészt rossz helyre írtad, hogy mit keresel, másrészt ez a kérésed az apróhirdetésekbe tartozik, harmadrészt pedig felesleges többször is beírnod ugyan azt a hozzászólást, attól nem kapsz hamarabb választ, inkább csak egy figyelmeztetést (warn) a moderátortól!
Ha megírod egy modinak, hogy kinek szeretnél pontot adni, akkor megoldjuk. (A téma linkjét ne felejtsd el beírni!)
T ud valaki ajánlani ehhez a kapcsoláshoz egy másik ÍC-t mivel ezt most nem tudom beszerezni
Ezt elég lett volna 1 helyre beírnod.... (Tranzisztort keresek) Egyébként már válaszoltam ott.
Sziasztok! 4093-as schmitt-trigger IC-t keresek. Ennek mi a pontos neve? A választ előre is köszi.
Sziasztok!
Keresek ORION HT600 házimozihoz végfok IC-t. A száma: DDX-2062 Tudnátok segíteni, hol érdeklődjek? Előre is köszi.
Sziasztok!
Keresek MC33290 és MC33390-es ic-t. Valaki tud Mo.-i forgalmazót akinél van, mert nem találok sehol. Előre is köszönöm segítségetek!
Üdvözlet mindenkinek!
Keresek egy OPL 100 típusszámú IC-t, ha valaki tud róla, vagy helyettesítő típusáról. Köszönet érte!
Üdvözlök mindenkit!
Az a problémám lenne, hogy van a THX203H-típusú ic, mellékelem a leírását is hátha valaki tud ilyet, vagy helyettesítőt. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
VN410 IC-t keresek. Sehol sem találtam a neten, nincs ötletetek, hogy honnan lehetne beszerezni? Előre is köszi!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy PT2323-S típusú 6csatornás bemenetválasztó ic-re,de sehol nem találok ilyet. Egy Genius 5.1-es erősítőben van. Vagy esetleg mivel tudnám helyettesíteni?
:google:
A google legelső találata egyből egy beszerzési hely, mégpedig: Bővebben: Link Ez ennek a boltnak a keresőlyében található: Bővebben: Link
Köszi szépen.
Most találtam a HQ videonál is,egy kollégista haver holnap jön pestről és hoz is egyet nekem. Köszönöm a gyors választ. (legközelebb mielőtt írok jobban szétnézek)
Sziasztok!
Keresnék pár alkatrész,de sajnos hiába. A következőkre lenne szükségem: IC száma D15P05 IC száma 1C221H meg dióda ami SS14 megnevezésű. Sajnos csak külföldi oldalakon találtam IC - ket, a diódát találtam de csak egy darabot nem lehet rendelni. Előre is köszönöm a segítséget.
Kösz a linket ezeket keresem. A másik IC számát rosszul adtam meg.Helyesen 1cz21h.
Hello!
Nem tudom ide való-e, de keresek L9480 / L9444 / L9448 generátor feszültségszabályzó IC-t :help: Adatlap Sehol sem találok. Üdvözlettel: Csikin
Jó napot kívánok.
A tekercselőgéphez szeretnék számlálót készíteni. 0000 - 9999 tudna számolni, vagy 0000.0 - 9999.9 ig. Az a kérdésem, hogy nincs valami speci IC, ami közvetlenül kezeli a 4 vagy 5 hétszegmensest, és számol is? Azért kérdezem, mert meg tudnám oldani 5 számlálóval, meg 5 bcd átalakítóval, de hátha lehet egyszerűbben is, kevesebb alkatrésszel. Tudom, hogy mikrovezérlővel megtudnám oldani, de se programozóm, se tudásom hozzá. Tehát pic-es megoldásokat nem nagyon kérek. Köszönöm szépen
Van valami ICLxxxx, vagy ICMxxxx, de elég drága, és beszerezhetetlen. Mechanikus nem jó?
Nem elég számolni, figyelni kell az irányt is. Én PIC -kel oldanám meg.
Sziasztok !
Keresek egy elég régi IC-t, boltokban már nincs, a RET-nél még találtam 3 darabot de egy darabért nem fizetnék postát. Tehát egy CA-3161-es 7 szegm. kijelző meghajtóról lenne szó (bcd-s). Ha valakinek van, vagy tudja hol szerezhetem be emberi áron akkor szivesen várom az illető válaszát Előre is köszi. Üdv, Balázs
HT 48R 50A-1 (dip) ic-ét keresek Észerü határokon belül bármegyit is megadnák érte.
Szia! Ha találsz beszerzési forrást pont ezekre az alkatrészekre áruld el nekem is!!! Pont ezek kellenek nekem is! Mit javítasz?Én egy lcd tv-t.üdv Ottó
|
Bejelentkezés
Hirdetés |