Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   735 / 3607
(#) sprofan válasza mex hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Nos, majd egyszer csinálok nked egy videót amin látni fogod azt a "nagy" rallyzást, elárulom ez kőkemény 15km/h, ez amolyn írattlan szabály is, meg mint írtam is, nem közűton hanem parkolóban. Arról meg ugye nem mi tehetünk hogy van pár idióta aki ilyenkor is odalép...
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Így van. Az a fémsapkás kivitele az LM-nek. De az eredeti kérdés nem ez volt. Ha valaki tud nekem olyan embert ,aki el tudná nekem készíteni a rajz szerinti kis lapokat egyszerű 1mm-es lemezből az jó lenne. Bár nem olyan egyszerű a kis fülek miatt. csak hát ezek tartják össze a ventilátort.
(#) mex válasza sprofan hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Idézet:
„van pár idióta aki ilyenkor is odalép...”

Elsősorban rájuk gondoltam.....
Amúgy meg én sem vagyok "szent", csak már többet láttam mint Ti.
(#) highand válasza mex hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Nézd, amit írtál, az erős túlzás. Gyakorlatilag minden havas éjszaka ott vagyok és 4 év alatt egyetlen baleset volt, amihez mentőt kellett hívni.

Tanúsítom, hogy a parádsasvári nagykanyarban és végig felfelé a gallyatetői elágazásig többszázan nézik dideregve a havas éjszakában a látványt, akik a környéken laknak.

A dolog teljesen biztonságos, de ahhoz, hogy ezt belássa valaki, ahhoz be kell ülni az autóba, legalább utasnak.
(#) highand válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Nincs miért szégyellned magad, tükörjégen nincsenek okossságok, csak fizika van.
(#) highand hozzászólása Okt 10, 2009 /

Tessék, hóautózás Euroring íme egy tényleg biztonságos gyakorlási lehetőség hóban.
(#) _ampervadasz_ válasza highand hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Idézet:
„nincsenek okossságok”

Egy azért van: tilos fékezni! Kapásból rárugtam, ezért kellett olyan sokat kormányoznom, hogy a két villanyoszlopot ne kaszírozzak el, majd az út baloldalán lévő kábelnyomvonal jelző cölöpöt döntöttem ki.

Ma már tudom, hogy a féket tilos használni, mert az ilyenkor semmit nem ér, csak árt, mert azt a minimális tapadást is elveszítem ilyenkor. A gázzal és a kormánnyal kell játszani, hogy az autót uralom alatt lehessen tartani.

Egy szomszédom, viszont megszállott Lada sportos. Nincsen 20 éves, de nagyon jól vezet. Profin nyomja a tempózást. Egyszer szált el kocsival, de akkor még kezdő szinten csinálta, és teljesen máshogy viselkedett az autó, mert négyen ültek benne.
Már egész fiatal korától érdekelte az autók, és a rallyzás. Mára már nagyon profi, és nagyon jól ért az autószereléséhez is. Annyit elárulhatok, hogy kevés ilyen fiatal ember van, aki ennyire érti a "szakmáját".
Ültem már mellette. Nagyon precízen tud vezetni. Érzi maga alatt a vasat.
Ő volt az, aki mindig megjavította a Ladámat, ha azon szétment valami.

Voltaképpen ő miatta szerettem bele az autózásba, mert addig nem érdekelt. Amikor megvettem, még kormány mögött sem ültem. Ő tanított meg vezeti, egy gyakorlópályán, majd utána önállóan kimerészkedtem a forgalomba. Utána meg már egyszerű volt mint a karikacsapás, és pár napra rá kimentem a kavicsbányába, bohóckodni egyet. Kapásból a harmadik kanyarnál besokaltam, és alulkormányoztam a vasat, és egy buckát is bekaptam. A bal kerék feletti fém az rálapult. Kézzel lefeszítve, már minden oké volt. Ez valamikor nyár elején volt anno. Aztán télen is csapatnai akartam (ekkor már több tapasztalatom volt), egy pár haver jelenlétében aznap, és egy kerülőt akartam tenni, hogy az egyik haverom felvegyem még plusszba, és közvetlen ezután történt a "baleset", amikor befordultam a jeges útcára.
(#) radocziandras hozzászólása Okt 10, 2009 /

Bocs, hogy így offolok, de mindjárt lejár a vírusirtóm trialja, és kellene egy új vírusirtó lehetőleg tűzfalas. tudtok ajánlani egyet?Nekem most Kaspersky internet security van fent, de nem találok hozzá kulcsokat sehol.
(#) _ampervadasz_ válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Vannak kulcsok, csak mind trójaival van fertőzve, ami magát a programot gyengíti. Nem érdemes vele packázni, mert így rést ütsz rajta, és máris támadási felületet biztosítasz a vírusok/trójaiak számára.

Töröld le, majd a regisztrációs kulcsokat keresd meg a regeditalól, és mauálisan töröld azokat.
Ezután próbaképpen rakd újra, hátha így "elfeljti", hogy fenn volt a rendszeren, és ismét újra aktiválódik a 30 napos próba liszensz.

A nevére keress rá csak simán. Egy próbát megér.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 10, 2009 /

Jóéjt mindenkinek, megyek audni. :kalap:
(#) highand válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Majd később megint fogod használni, ha nem is lassításara. Mi a neve a barátodnak? Csak nem D. Martin?
(#) Szebence válasza highand hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Ez merrefelé van? Ez jó... Milyen placc ez? Meg melyik település mellett van? Ha szabad ilyen információt megtudni.
(#) highand válasza Szebence hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Az M5-ös mellett van, az Örkényi leágazásnál.

euroring.hu

Nem placc, hanem komplett kiépített versenypálya, piszok csúszós aszfalttal. Én szoktam ott tanfolyamot tartani, azoknak, akik szeretnének a versenyvezetés technikai oldalával megismerkedni.

Itt van egy kis ízelítő, ASI kedvenc pályáján, ASI autójával.

Zirc

Na ilyen az Euroring vizes aszfaltja.

Euroring vizen
(#) Szebence válasza highand hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Jajj, hogy az Euroring Hétvégén oda akartak lecsalni haverjaim, mert megint volt valami rendezvény, de nem tudtam menni, mert pihentetem a lábam, mert meghúzódtam és a héten a járás is nehézkes volt.

Mindjárt megnézem a linkeket.

Szerk.: Megnéztem a linkeket. Nekem nagyon tetszik, de nem kell pálya licenc az autónak? Vagy ide bárki felmehet? Vagy ez hogy van?
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Én az Avast! és ZoneAlarm kettőst javaslom. Nem nagy memória-igénnyel vannak és mind a kettőből van free.
(#) hapro válasza radocziandras hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Én eset smart security-t használok. 30 naponta új e-mail címet hozok létre, és mindig igénylek új username-t és password-öt. Teljesen legális és 30 naponta 3 percbe telik a program frissítés.
(#) Frankye hozzászólása Okt 11, 2009 /

Állandóan küzdünk azon, hogy a fiatalok (és kevésbé fiatalok) nem tudnak helyesen, magyarul írni.
Nos, egy "neves" fájlmegosztó (na jó, ez olyan rossz csengésű, szóval inkább nevezzük "internetes táv-tároló"-nak) oldalon az alábbi hirdetés látható (melléklet).
Nem én szerkesztettem, aki találkozott már vele, erősítsen meg!
Ez már több, mint felháborító!

nyisad.jpg

(#) pucuka válasza Frankye hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Üdv!
Na igen, ugyanott láthatod "leloni 5 kaca"
Kb két nap után jöttem rá, hogy mi is akar lenni
(#) Frankye válasza pucuka hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Igen, az a másik "kedvencem"... Azt kéne "leloni", aki kitalálta! :gun:
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Megerősítve. Nem is egy olyan oldalt találtam ahol ez feltűnt.
Lehet online szótárral fordították.
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Én is láttam, kimentettem pillanatképpel a monitorról. Valószínűleg külföldi banner-cég internetes fordítót használt.
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Azért ez nemsemmi. Ilyet sem látok túl gyakran.

Jóreggelt mindenkinek. :kalap:.

Ide bárki felmehet, amikor nincsen rendezvény.
(#) Georgee hozzászólása Okt 11, 2009 /

Reggel ránéztem a telefonomra és mit irt 09 10 11 most meg lassan 09 10 11 12:13 remélem jó napom lessz
(#) mark.budai válasza Georgee hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Egy percel maradtam le!! Most már 2!
(#) KTobi válasza highand hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

Pár kérdés, ha ott dolgozol. Magára a pályára fel lehet-e jutni? Emberi áron, mikor nincs verseny, magánszemélyeknek. Tehát, ha 5-6 autós, szeretne fél napot hajkurászni, el lehet-e intézni.
(#) Mzolee hozzászólása Okt 11, 2009 /

A nevem: Keverő... Beag keverő...

És eléggé el van tévedve a gazdám: Bővebben: Link

Ja Frankye, én is találkoztam már azzal a nyomorult hirdetéssel!
(#) DuMatyi válasza Mzolee hozzászólására (») Okt 11, 2009 /

"kicsit" sok! Csak egy kicsit! HA van ki megveszi, megérdemli!
Következő: »»   735 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem