Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   743 / 3607
(#) Action2K hozzászólása Okt 15, 2009 /

Szép kis hsz: Link. És sikerült neki két mondatba belepréselnie.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Én, sem tudtam volna szebben megfogalmazni.

Kár hogy nemtudok fényképezni. Eléggé látványos az a japán gyártmányú kamera, amit jelenleg éppen javítok, vagy úgy pár órája.
(#) Stadi válasza Action2K hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Nekem tetszik ez a zene, bár a zúzás a vokállal elég kontrasztos. Kíváncsi lennék, milyen lenne a hangzás, ha a szintibetéteket orgonára cserélnénk.

Idézet:
„Viszont ezt már egy jó kis csövesen illik hallgatni.”

Lehet, de csak az eredetit. A Youtube hangzás "bántsa" a fülemet.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Rászórtak egy marék alkatrészt a forrasztópasztás NYÁKra, aztán betették az egészet a sütőbe 5 percre? Nekem az a technika a "kedvencem", mikor az alkatrészek a szélrózsa minden elképzelhető és elképzelhetetlen irányába állnak a panelen.
(#) gg630504 válasza Stadi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Idézet:
„Lehet, de csak az eredetit. A Youtube hangzás "bántsa" a fülemet.”

Kiskoromban várni kellett a csöves Harmóniára, hogy bemelegedjen, és a középhullám miatt szinte telefonhangon szólt.
Viszont most várni kell, míg bebootol a számítógép, és az agyontömörítés miatt maszatosan szól.
Azért a Harmónia mégiscsak jobb volt, legalább a ventilátorok nem zúgtak benne!
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Ez azért más. Ez japán.

Viszont a kukkerről mellékelek egy képet. Nagyon aranyos és működik is. Összesen öt ér vezet őhozzá. Ebből arra tippelek, hogy VDD, VSS, V,- H sync Video. Jó lenne rájönni, már csak úgy poénból.

Nem eszik kissé sokat ez a CRT-s megoldás?

Gyárilag benne volt a kamerában, és nem nem eszik sokat, kb 50mA -ert. A CCD, és az optika szervo az, ami igazán eszi az áramot, meg a videofej motor, ha fel is veszel vele. Voltaképpen a csévélő motor többet eszik ennél az apróságnál. Azért hasonlítsd össze az SMD IC -hez képest mekkora lehet az egész szerkezet, és rájössz hogy nem is olyan hatalmas, mit a képen látszik.
6V -os 2800mA -es akkumlátorról jár, és elég sokáig birná is, ha már nem ment volna törnkre. Szegénykém már 15 éves.

dimension.JPG

(#) Action2K válasza Stadi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Idézet:
„Kíváncsi lennék, milyen lenne a hangzás, ha a szintibetéteket orgonára cserélnénk.”

Dögös!
Idézet:
„Lehet, de csak az eredetit. A Youtube hangzás "bántsa" a fülemet.”

Jaj, ez evidens!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Orgonát ritkán hallottam sajnos, de nem semmi amilyen hangzása van.

Nem tudom, ismered-e a Polip (La Piovra) című olasz filmsorozatot. A zenéjét Ennio Morricone szerezte, és néhol van benne orgona is. Nekem tetszik, bár a témánál fogva nem túl vidám zene.

Ez azért jobban tetszik. :yes:

Na jó, dehát ez mégiscsak egy klasszikus és ráadásul szóló is. Persze ettől még szép.

Más: meg tudná mondani valaki az itt hallható háttérzene címét és előadóját (0:28-tól kezdődik)?
(#) WaRL0 hozzászólása Okt 15, 2009 /

Sokat gondolkodtam rajta hogy be e merjem ide tenni de hat en ezt szeretem :hide: Bővebben: Link
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

A szám címe Wonderful Land. Köszönöm a segítséged.
(#) Stadi válasza WaRL0 hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Hát igen, ízlések és pofonok ugye... Különben belehallgatva egyből az az érzésem támadt, hogy egy metál zene pont így hangzana a NEO együttes feldolgozásában...
(#) WaRL0 válasza Stadi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Hat pontossan .Metalt nem hallgatok Nekem ez jon be
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 15, 2009 /

Ez hihetetlen! Gondolom mindenki látott már a szupermarketekben élő zöld fűszert. Egyszer régebben vettünk bazsalikomot, és sokat elhasználtunk belőle, mivel kopaszodó volt már, elfelejtettük locsolni a konyha sarkában. (Na jó, ilyen alapon engem is elfelejthetnének megetetni ). Teljesen el volt száradva, gondolom magamban: jó lesz eltenni befőttes üvegben télire a morzsolt levelét. Locsolom a virágokat, és véletlenül ezt is meglocsoltam. Na mondom, akkor elázott, nem lehet leszedni. Ránézek 5 nap elteltével, és láss csodát, a teljesen száraz növény újra nedves, puha. Megdöbbentő, mire nem képes a természet, egyes élőlények mennyire életképesek!
(#) Lázár Péter hozzászólása Okt 15, 2009 /

No comment
(#) bankimajki hozzászólása Okt 15, 2009 /

Veszélyes ez a HE (Amíg ezt olvasom, odaég a kajám )
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Ezzel szerintem nem vagy egyedül.

Jóreggelt mindenkinek.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 15, 2009 /

Ez a winfos mindig tartogat meglepeést. Amióta lefrissítettem az update -ről a videokártya illesztőprogramját, azóta a a HD TV-n fekete sávok vannak, és nemtudom nagyobbra méretezni az asztalt.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Szélesvásznú XP
(#) bankimajki hozzászólása Okt 15, 2009 /

Én meg újratelepítés után ilyen ikonokat kaptam Hát ez szép. (Tudom nem kezdünk HÁT-tal mondatot)

névtelen.jpg

(#) zenetom hozzászólása Okt 15, 2009 /

Akinek nagy a monitorja és lusta áttolni a másik oldalra az egeret annak hasznos program
(Saját gyártmány , nem teljes verzió )
szerk.: semmilyen káros hatása sincs! nem kell megijedni, csak egy egyszerű program, próbálja ki mindenki!

Cursor.zip

(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Akkor fordulj hasra! (HÁTtal nem kezdünk mondatot) :hehe:
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Hali!
Ez a program tök fura, a megszokott módon akartam bezárni a tálcán de csak olyan 6X ra sikerült
Amúgy Gratulálok jól haladsz a programozásban, lassan egy nőt is készíthetsz
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Tomika, akkor toldd meg az asztalt egy nagyobb OSB-lappal, mert így, hogy csak egy irányba mozdítod az egeret, hamar elfogy az is! Gratulálok, jó kis program lett!
(#) moltam hozzászólása Okt 15, 2009 /

Hellosztok!
Kedden a mezőkövesdi mezőgazdasági gépmúzeumban készült képeim...Képek
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Most olvasok vissza, és ma nagyon formában vagy.
Következő: »»   743 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem