Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A profi kivitelezéshez kellenek- a szaktudás mellett- a jó gépek és szerszámok. Hiába ügyes valaki de egy reszelővel a tizedik emeleten nem tud ilyen minőséget produkálni. Ezzel nem szeretnék megbántani senkit aki lakótelepen lakik, csak átlátom a helyzetét. Mennyivel könnyebb nekünk aki kimegyünk a műhelyünkbe és minden rendelkezésre áll, amire szükségünk van.
Sikeresen befejeztem az akksi töltőmet, még kissebb hibák vannak benne, persze csak a dobozon a működése kiválló. Irtam róla cikket is, szerintem hamarosan kinnt lessz
azért hallod nekem sem volt kéznél minden,a doboz testét frankó gépekkel el tudtam készíteni de a felületkezeléshez csak 1 ecsetem volt és szinte kézzel polítoztam mert az excenteres alig fényezte a felületet a polír anyaggal!
Hát van amikor improvizálni kell. És ebben ez a profizmus így is megoldottad!
Nem túl nagy trafót használsz. Ez valamilyen spéci kis aksihoz kell neked? (félek, egy autó-aksihoz ettől nagyobb teljesítmény kellene)
Ahogy én elnézem ez Ni-MH aksi töltő lehet és max 400?mA-el tölthet a műszer szerint. ehhez szerintem elég a trafó. :yes:
Ha megjelenik a cikkem olvasd el miért építettem.
Szerintem szuper lett, gondolom kis akkukhoz kell, oda meg bőven jó.
Jó látni hogy visszatértél az életbe. Üdv.
Beültettem az alkatrészek nagyrészét a fejlesztés alatt lévő infrás hangerőszabályzó/bemenetválasztó panelján. Következik a tesztüzem. Szorítsatok, hogy minden jól menjen. :eeknoes:
Előzmény
Megbetegedtél? Nem óra?
Grat! Jó lett nagyon, nekem tetszik! Esetleg fogod publikálni a dokumentációját, terveket? Szerk.: Az oldaladon megtaláltam a bemenet választót, ez ahhoz készült, vagy ez teljesen külön project?
Wow, ez igen, igaz nem lepődtem meg , mert ez a szokásos minőség, viszont nagyon igényes azt meg kell hagyni, döbbenet.
Idézet: Én szorítalak „Szorítsatok, hogy minden jól menjen”
Az a kis panel egy RTC (óra/naptár modul). Kikapcsolt állapotban mutatja az időt/dátumot. Tehát, nem hazudtoltam meg önmagam...
Ha jól fog működni, célom a publikáció (persze csak akkor ha van rá igény). Köszi a hozzászólásokat mindenkinek! Ui.: Teljesen más projekt! Nézd meg a youtube-os videot, ott kiderül.
Ez a tőled már megszokott színvonalú, kiváló munka. A tesztüzemmel sem lesz gond szerintem! Gratulálok hozzá.
Hát ez kész Mindenhol ott az óra és dátum Persze, hogy lesz rá igény illetve már van is
Hajrá, sok sikert!
Énis mutatok valamit igaz nemnagy dolog Ezt még 13éves koromban csináltam és azóta is tökéletes,igaz kicsit engedi az olajat de nembaj,sok segítséget kaptam itt a fórumon hozzá főleg hogyan is kell 380/220-as motrot bekötni kondival(akkoriban nemsokat tudtam róla)
Ujra 2100 ledet beépítettem, csak most 3 nap alatt kellett.
Mi lesz ebből ha szabad kérdezni? Első ránézésre benzinkút árkijelzőnek néztem :-]
Nem kötözködés képen de a képen csak 532db led van. Netán több ilyen kijelzőt is kellet csinálnod?
Az, és 2db van ami világít csak alatta van a másik s 4 ilyen tábla össz.
Üdv mindenkinek!
Elég sokáig offoltam az oldalon, gondoltam mutatok valamit. Régóta szükségem volt egy egyszerű tápegységre, apróbb áramkörök élesztéséhez. Mivel kollégiumban lakom, számomra fontos szempont volt, hogy kicsi legyen a készülék. Így elkészült ez a tesztpéldány. 0-30V-ig szabályozható, 1A-es maximális kimeneti áram, mely szintén változtatható. A panel 76,5x84mm-es. Kipróbálni még nem tudtam trafó és hűtőborda híján, az ugyanis otthon maradt... Természetesen a kész, dobozolt áramkör(ök)ről is teszek fel képet! :yes: Remélem ezeknél jobb minőségűt!
Szia! Ez annyira szép, hogy csak irigykedem mert én még kézzel rajzolom a nyákot. És működik már?
Heló
Egész jól néz ki, nem sok SMD tápot látni. Mibe lesz a kész cucc? Esetleg számítógép táp doboz? Valami műszer is lesz beépítve, vagy csak multiméterrel méregeted a kimenetet?
Jaja, elég jónak néz ki eddig, nem gányolás egyáltalán.
Igen, működik.
Itt, 2-vell feljebb olvashatsz róla. Bővebben: Link A mai napon tesztelem a motor részét (kicsit kínozgatom). Valamint azon filózgatok, hogy SMD tranyával vagy ULN IC-vel legyen a relék vezérelve..?
Én is csinálgattam egy gépezetet.Nem a legszebb a doboza sem a belseje,de annál több munkát igényelt a beszerelése és az egész kitalálása.Ez egy lézer"disco fény".Teljesen saját ötlet és nagyon gyors szép krixraxokat lehet vele csinálni.Igen tudom ott vannak a galvo motorok és egyéb jó dolgok,de én most ilyet csináltam.Egy winyónak a szedőfej mozgatója,és két db motor dolgozik az ábrákon.Egyébként egy teljesen egyenes falat lehet vele rajzolni szal "galvó hatású"
Inkább a füstben látható csóvákra fektettem a hangsúlyt mint az abrák szépségére. Tud ütemvezérlést is szal buliban is megállja a helyét. 1db 50mW-os zöld lézerrel van a fény forrás megoldva sajna még csak pointerről,de lesz rendes áramgenerátoros változat is.Lényegében ennyi,megosztottam szívem csücskét veletek
Képet/videót is láthatunk róla működés közben?
Szép!
Milyen fényerejű LED-ek vannak benne? (és honnan szerezted be őket?)
Zöld 5cd kb 20fokos, 10mA-rel hajtva a többi titok ha nem haragszol.
Szia! Meg néztem a Youtube-on Nagyon igényes kivitel. Minden elismerésem a Tied! Azt olvastam,hogy infrával működik. A távirányító is kész van? Örülök, hogy működik egyből, mert nálam már egyre sűrűbben előfordul, hogy elcseszek valamit.Ez már a korral jár.
Köszi, ennyi elég
|
Bejelentkezés
Hirdetés |