Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Lenne nekem pár kérdésem! Van nekem két Voice Kraft LK-615-ös hangfal párom! Használtan jutottam hozzá de jó állapotban látszólag és a hangjával sincs eddig semmilyen problémám! DE!!! Szétszedtem, mert meg kellett igazítanom a drivert benne és a hangváltó nekem nem tetszik és ahogy be van kötve az se. Hívtam az előző tulajt Ő mondta, hogy Ő újonnan vásárolta és nem nyúlt bele még soha nem is szedte szét. Én arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki látot már esetleg képe is van a hangváltójáról (vagy védelméről) akkor az ha megtenné ossza meg velem. Ja még arra lennék kíváncsi, hogy a gyártó által 8 ohm van megadva, de én több hangtechnikai céggel boltal beszéltem és ott mindenki azt mondta, hogy ez 4 ohmos, de én ma me3gmértem az enyémet és mind a kettőnél 12.1-et mutatott a műszer. Előre is köszönöm a választ. Üdv.!
Gondolom minel nagyobb hangnyomasra es
melyhangokra szeretned a ladat. Kuldok is egy fotot. Sajna a tervrajzat nem talalom. Ird meg hogy tetszik a doboz. Mar halottam ilyet 38cm es nyomkkal hatalmasat szol es egyszeru megepiteni. Radasul nem olyan konnyu elcseszni mint a TL vagy expo tolcseres dobozokat.
A Garryek nagyon jok a hangosito tanfolyamuk
is nagyon kellems legkorben zajlik. Annyi hibajuk van hogy a sajat dobozaikat PA aron adjak. (Tobb szaz ezer ft/lada)
A doboz az tetszik!
Én is gondoltam ilyenre de ha ebből készitenék akkor minimum 2 db kéne,véleményem szerint,ha jol emlékszem van egy rajzom róla csatoltam is ezlenne az ?
Tujmi,máris irigyellek,hogy van egy ilyen fasza hangszóród!
Megkérdezhetem hogy mennyibe fájt ez neked? Neked tudnék ajánlani egy hangfalat,természetesen ha RCF a hangszóród van akkor rakd be az eredeti RCF hangfalba,mármint amit hozzá terveztek! Én ezt a fajtát már hallottam szólni és Brutálisan szól és én is megépítettem! De ha vissza olvasol írtam eredményt a hangfalaimról! Torna teremben lett tesztelve és csodálatos hangja van! Szóval ajánlom neked az RCF ládát,mert jó!
Sziasztok!
Valakinek nincs jól bevált tervrajzos oldala? Középtölcsér terveket keresek többfélét. Ha valakinek esetleg van ami bevált akkor ajánlhatna. 150hz-főlfele kell. 12"-os hsz-hoz lesz. Nincs annyi faanyagom meg időm mostanában hogy nekiálljak és megtervezzek egyet ami nem is biztos hogy jól fog muzsikálni. Úgyhogy ezt ne ajánljátok légyszíves. Köszönöm előre is.
170 ezer volt a két db 5 % kedvezménnyel!
Szivesen meghallgatnám ezt a fajta ládát! Szépen megcsináltad! Hova valosi vagy ? Milyen topládát használsz ? Amugy azt nem értem hogy az rcf honlapján 1500/3000 w ot irnak a hangszóróra de amit vásároltam csak 1400/2800 van ráirva,hogylehet ez ?
Az igen,nem kis pénz!
Budapesti vagyok,nem használok topládát mivel az a haveromé volt,nekem csak a 2 utas hangfalam van meg! Tavaly a haverom szétszetde a mélynyomókat és kidobta lomtalanításkor a faanyagot, a hangszórókat pedig eladta! Barom volt,nem tudta eladni a ládákat éveken át és így megunta, szétszedte és kidobta,gondolom kellett neki a hely a szobában! Az RCF honlapja némi elírás az a valós ami a hangszórón van! Végülis az 1500/3000Watt és az 1400/2800Watt elírás annyíra mind1!
Hát szomoru vagyok hogy kidobta sajnos meg sem tudtam volna hallgatni mert nemjárok mostanában pesten
Esetleg ha valakinek van ilyen ládája sopron környékén és megtudja mutatni akkro az irjon rám legyen olyan kedves! Igen nem kis pénz remélem nem csalodok benne! ezen kivül van még sal 50100 bol 4 db a hk projektor mélyének másában. Nemrég az egyik rcf et beletettem abba a ládába és összehasonlitottuk a sallal persze csak végfokot félgázon hajtottuk,ahoz képest hogy harmad annyiba kerül a sal meglepően jol szol,igaz ez majd akkor derül ki ha csutkára hajtjuk mindkettőt és valahol szabadtéren vagyunk nem a pincében mert iy is omlott a vakolat! Azt tapasztaltam hogy az rcf valamivel hangosabb és mélyebbre megy.
Üdv! Egy zenekar feloszlott (tagok ide-oda költöztek és vége). Én hangosítottam nekik és most mindent el szeretnék adni. A ládákat anyagárban, az erősítőket, crossovereket, rack-eket, áron alul.
Ja és egy tervrajzos oldal, amit kért valaki: http://bolthely.hu/mikroshop/oldal/egyeni&id=49c6ff141d98c_Hangfaltervek Tudom, hogy nem itt a reklám helye, de jók és a bolt is elfogadható. Pedro pedig klassz srác. :google:
Sziasztok!
Lenne nekem pár kérdésem! Van nekem két Voice Kraft LK-615-ös hangfal párom! Használtan jutottam hozzá de jó állapotban látszólag és a hangjával sincs eddig semmilyen problémám! DE!!! Szétszedtem, mert meg kellett igazítanom a drivert benne és a hangváltó nekem nem tetszik és ahogy be van kötve az se. Hívtam az előző tulajt Ő mondta, hogy Ő újonnan vásárolta és nem nyúlt bele még soha nem is szedte szét. Én arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki látott már esetleg képe is van a hangváltójáról (vagy védelméről), vagy tudja, hogy mi módon van bekötve akkor ha megtenné ossza meg velem. Ja még arra lennék kíváncsi, hogy a gyártó által 8 Ω van megadva, de én több hangtechnikai céggel boltal beszéltem és ott mindenki azt mondta, hogy ez 4 Ωos, de én ma megmértem az enyémet és mind a kettőnél 12.1-et mutatott a műszer.Akkor ez hány ohm-nak felel meg? Előre is köszönöm a választ. Üdv.
Hello! A hollywood, a phonic végfok és a két kontroll érdekelne. Kérlek keress meg emailben az admin kukac djtacee.hu email címen hogy megbeszélhessük!
Hello feltudná valaki rakni a Punisher mélyláda tervrajzát? Első látásra beleszerettem... és amikor meghallottam a hangját leesett az állam..
Csak képet találtam róla, hátha segít:Bővebben: Link
Ennek meg van a terve szerintem. Megnézzem?
igen
Ha még kell valami szólj hátha meg van. Erről jut eszembe.. a Garry Whisper terve nincs meg valakinek? Melyik ládáról koppintották le?
Hello szerintetek, diszkora milyen magas sugárzót használjak: drivert, vagy PA domot? Egy elég nagy terembe használnék 4darabot. Dom a másikat nem tudom linkelni, csak a nevét ismerem Tweeter horn HT 515 8O. meg még annyit hogy 100/50wattos 96Db.
Sziasztok
Nekem van egy Megavox MX W12B Subb -om Adatai: Revc: 4,432Ohm Mmd: 59,149m Kg Fo: 37,224 HZ MmS: 63,708 g Sd: 2,853m Ohm Qms:7,020 Kxm:37,414m H Qts:0,427 Exm: 0,704 No: 0,706% Vas: 64,418 Ltr SPLo: 90,508 dB Cms286,950u M/N Xmax: 7,2mm 30Hz-420Hz 300 mm (12 in) 850 Watt max Milyen reflex ládát javasolnátok hozzá ?
Jó a neved!
Ez egy autós cucc...
Kb 50l-es doboz kell neki, 1 db d=80mm, L=160mm -es csővel és ez még hangolást is igényelne. Pontos számítást csak a hangszóró mérése után lehetne csinálni.
Köszi a nevemre alkotott véleményt
Őm mit kel rajta mérni hogy lehessen hozzá láda Ű?
Sziasztok!
Mi a véleményetek az FS Audio EW-18H hangszórójáról? Valakinek van valami tapasztalata vele? Megéri beújítani egy ilyet? Esetleg TS paramétereit ismeri valaki? Bővebben: Link
Nem pont olyan, mint amilyennek mondják. De használható.
T-S: Name: EW-18-H Fs = 41.12 Hz Qms = 3.09 Vas = 198 liters Cms = 0.0968 mm/N Mms = 154.7 g Rms = 12.94 kg/s Xmax = 5 mm Xmech = 7.5 mm Sd = 1200 sq.cm Qes = 0.53 Re = 5.7 ohms Z = 8 ohms BL = 20.73 Tm Qts = 0.45 no = 2.505 % 1-W SPL = 96.13 dB
Köszi a gyors választ!
Milyen dobozba ajánlanád? Tölcséres, bandpass vagy sima bassreflex inkább?
Attól függ, hogy mit akarsz vele csinálni.
Szia. Én láttam már ilyen hsz.t, szerintem elég jo, az árához képest. Igaz nem egy RCF..., de az RCF nemis 25ezerbe kerül. Szerintem megéri az árát.
Szerinted ebből 4db az MT4-es mélyládába megfelelő lenne?
Így összesen kapnék egy 8ohm-os hagfalat, amit aztán lehetne kergetni Van egy 2500-as Phonic-om, az hídban 8ohm 1500W De lehet többet is elbírna, de sajna most csak ez van. Köszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |