Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
El kell ismerni ezek a Japcsik nagy koponyák az elektronikában. De ez az intelligens WC már beteg.
Öccsém, tegyétek el a csetrulettet, marha jó. Igaz 100/1 az arány... Eddig toltam az MSNt egy kínai kiscsajjal, a szemeim már majd' ki folynak. Ott épp fél nappal előrébb van és nincs karácsonyfájuk.
Jó reggelt mindenkinek!
Csúnya esős, ködös reggelre keltem fel :no: Boldog karácsonyt mindenkinek! Ez a 4000. Hsz-em. (HE-s ajándék ) Üdv!
Töled nem messze itt is ilyen szép idő van!
Hűűű, az anyját
Most nézem milyen közel laksz hozzám
Ajj ajj, ezt nem mondanám.
Nagy példa például kisfloppy feltalálása, csak mivel nem volt nyújtva szabadalmi jog, úgy másolták le az egészet a japánok, mint ahogy te képet másolsz be a fényképeződről, és ők hozták ki, a saját nevük alatt. Bizony, a számítógép alapját képezi, és talán ma nem is lenne, vagy csak más formában. Ez még kismillió példa az összes között. Jó reggelt mindenkinek, és kellemes Karácsonyt! Kép: Hivatkozás
Na ez amit nem írok alá pedig ez nem egy politikai fórum. Amikor 1981-ben építették nálunk a KAC-ot akkor UHP kemence technológíáját a japánok rendezték. Viszont minden területre volt egy mókus aki csinálta dolgát annélkül, hogy tudta volna mit csinál a másik. Ezt élőben láttam és hallotam, hogy:ném tudooom en csak csak ezt csinalni. Mellesleg: a legtöbbet a japánok loptak az európai szabadalmakból. Pl ott volt DKW125 motor ami rá fél évre megjelent Vörös Sárkány néven. Ez nem vicc. Azt ,hogy most itt tartanak az köszönhető a magyarok által nem elfogadott szemléletnek miszerint ha valami tudást megszereztél akkor az maradjon otthon. Természetesen elismerem a tudásukat, hiszen nagyon sok jelentős elme van köztük. Más: náluk a munkamorál teljesen más mint a nálunk megszokott. Japánban a túlóra az nem kötelező viszont miután egy hangyaszorgalmú népség igy hajlandó külön pénz nélkül is dolgozni. Na itt van az ő nagy varázsuk.
Talán még van 20km is: Régebben én sokat jártam ki hozzátok.
20Km? Lehetetlen
A Busz végállomás 10Km 400m
Kertek alatt
Hol jöttél te? Vasúton gyalog?
Zoli! A priv.re válaszolva bármikor megnézem neked a kütyüt szivesen csak előtte küldj E-mailt. Neked is BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Ez csak amolyan szóképlet. Természetesen vagy busszal vagy még volt autóm akkor azzal.
Köszönöm szépen!
Nekem bármikor jó, a lényeg hogy neked mikor Idézet: Végül is válság van! „(Nem) Hull a hó és (nem) hózik...” Idézet: „Végül is válság van!” Inkább álság.
Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szívetek minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életetekbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogjatok, mint szenteste a karácsonyfa előtt!
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Üdv! Azokhoz szólok kiknek van valamilyen oldala! Mert nekem is van de most indult. Ki lenne szíves kitenne oldalam linkjét a sajátjára? Cserébe én is kiteszem az övét az oldalamon.
Nagyon boldog,békés ünnepeket mindenkinek!
Gábor Szlovákiából
Szép estét, és boldog Karácsonyt mindenkinek!
De remélem nem alkoholmentest!?
Mivel erősen iszom, teát, ezért, igen!
Nállam nem az, egészen jó ez az egri bikavér
Most is a műhelyben van talán még 14Cfok is .Ilyenkor szoktam elővenni a kefekúrát. Veszek egy hajszálat és addig iszom a forralt borom míg kefét nem látok.
Jogos a két pont, mivel magam is kedvelem az egri borokat.
Jöttél volna hozzám, nálam nem rég volt hajvágás, és még nem is ittam.
Rövid idő alatt megnő úgy a hajam, hogy... |
Bejelentkezés
Hirdetés |