Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   895 / 3607
(#) gg630504 hozzászólása Dec 31, 2009 /

Boldog vörös fekete barna feketét!
(#) Gafly válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Igen, pont ahogy Action2K mondja: Lefektetheted.
De: másik szempont hogy tegyél alá valamit például filckorongot mert pár év után légrés nélkül penészedik/átveszi/rárágad a furnir, stb.....
Mellesleg hogy nevessetek is hasonló témában: Be akartam dugni egy dugót az "Music center-be ". Nem tudtam kiforditani. Mint utóbb kiderült rászakadt a felette lévő (könyves) polc. Csak nem tünt fel mert pár centi volt az egész...
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Még jó hogy nem olyan Hi-Fi volt, aminek a tetején lemezjátszó van. Akkor aztán belegyalulta volna a tű a lemezbe a barázdát. Házi lemezvágó gép
(#) Rober_4 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Az a baj az elfektetett hangszóróval, hogy csak oldalra fordított fejjel lehet hallgatni. Így, hogy a sztereó hangkép megmaradjon, az egyik hangszórót a földre a másikat a szekrény tetejére kell tenni.

Buék mindenkinek!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Azaz fekve, pár pia után.
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Na ez buli........
(#) vagnerjazon válasza szamóca hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

De mi lehet a baj? Hiába frissítem, nem jó. Tegnap délután volt ilyen először, de akkor azt hittem, hogy csak valami átmeneti probléma van.
(#) vagnerjazon válasza vagnerjazon hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Érdekes... Most meg jó. Pedig nem csináltam semmit. Na mindegy, inkább örülök neki!
(#) 18david18 hozzászólása Dec 31, 2009 /

Elektronikában Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!
(#) tungsram hozzászólása Dec 31, 2009 /

Kívánok mindenkinek áramütésben szegény de sikerekben gazdag boldog új évet. A macskám nem hagy gépelni most 2 hónapos..
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Úgy is jó, ha valaki oldalt szeret feküdni!
Persze, hozzáfordíthatja a tv-t is, persze csak, ha nem képcsöves a készülék. :circling:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Idézet:
„Ha Magyarországon mutatná be, akkor a kátyúhelyzetnek köszönhetően pár brake-mutatványt és cigánykereket is véghezvinne.”

Matyi gondolkodj relatíve! Legfeljebb a hátára is szerel kereket oszt gurul tovább!

Action2K: Nem is az elalváson van a gond hanem féken!
Nem tudom észrevetted e, de azt látni, ahogy kiér az alagútból, hogy hirtelen közelit a motoroshoz, és már nem tudja kikerülni, mögé lassít (sasszézik, hogy lassuljon), kanyarodik az út, éppen hogy csak látni, majd jön egy vágás a videóban, és gurul tovább az emberünk minden akadály nélkül.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Basszus ezt a filmet kerestem, mert nem tudtam a film címét, csak az hogy Haoárd Sztörn főszerepel benne!
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Idézet:
„Legfeljebb a hátára is szerel kereket oszt gurul tovább!”
Idézet:
„Nem tudom észrevetted e”
de a hátán is vannak kerekek.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Hoppá, nem vettem észre.

Tényleg van rajta 4.
(#) zoly15 válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Ááá, ez kegyetlen
simpi: Köszönöm neked is..

BUÉK!
(#) jdani hozzászólása Dec 31, 2009 /

háj!

minap egy 9V-os elemet bontottam. Kicsit meglepett a burkolása. Egyébként Sanyo elem, csak már a címkét letépkedtem róla.....
(#) Action2K válasza jdani hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Made in China. Ha a Samsungnak nem kell több, akkor burkolat megfordít a gépben, és máris eladható másnak. Nem kell ezért új borítást gyártani. Élő példa a -mindenki ugyanazt használja, csak a maga nevére címkézi-re. És ez szinte mindenre igaz. De hiába mondom a vevőimnek, vannak akik nem hisznek nekem.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez nem törvényellenes, nem perelhető és nincs ennek felelőse!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Felelőse van, de nem törvényellenes, sőt a feleslegessé vált csomagolás van "újrahasznosítva". Ja, hogy a vásárló megtévesztésére gondolsz? Én termelem az almát a kiskertemben, s a szebbeket a neves belvárosi bolt veszi meg tőlem, s szép díszdobozban árulja. A maradékot meg átveszi a sarki depó. Ez piacgazdaság, nem bűncselekmény.
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 31, 2009 /

Helló!
Valaki tudna küldeni működő XP Home edition SP1-es cd-key-t privátban. Egyik ismerősöm szórakozik a telepítéssel és nem találunk hozzá megfelelő kódot. Nem fogad el semmilyen kódot.
(#) Action2K hozzászólása Dec 31, 2009 /

Mindenkinek B.Ú.É.K.! Én most elköszönök (megyünk baráti szilveszterezésre).

Jövőre Veletek, ugyanitt!
(#) tungsram válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Csak sp2-öt ha az is jó
(#) Ricsi89 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Szerintem az nem tetszene neki. Csak a baj van ezekkel az oprendszerekkel.
(#) tungsram válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Mire kéne laptopra??
(#) Ricsi89 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Igen valami régebbi gépre lenne rárakva a win98-at váltaná. A gépben 500MHz-es proci és 64MB ram van. Ilyen egyszerű kis netezős gépnek kellene.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Arra nem kellene rátenni...
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 31, 2009 /

Hali!
Ha már itt tartunk..
Láttam neked a 800MHz-es gépeden jól megy a Win 7.
Tesómnak 666MHz-es gépe van. .arra kéne rátolnom hogy fusson jól.. nem kéne sok mindenre netezni zenézni, hasonlók.
Majd ha legközelebb arra járok kikérném a véleményedet hogy neked hogy fut úgy ahogy

Üdv!
BUÉK 2010!!
(#) mark.budai hozzászólása Dec 31, 2009 /

Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!
Következő: »»   895 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem