Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, pont ahogy Action2K mondja: Lefektetheted.
De: másik szempont hogy tegyél alá valamit például filckorongot mert pár év után légrés nélkül penészedik/átveszi/rárágad a furnir, stb..... Mellesleg hogy nevessetek is hasonló témában: Be akartam dugni egy dugót az "Music center-be ". Nem tudtam kiforditani. Mint utóbb kiderült rászakadt a felette lévő (könyves) polc. Csak nem tünt fel mert pár centi volt az egész...
Még jó hogy nem olyan Hi-Fi volt, aminek a tetején lemezjátszó van. Akkor aztán belegyalulta volna a tű a lemezbe a barázdát. Házi lemezvágó gép
Az a baj az elfektetett hangszóróval, hogy csak oldalra fordított fejjel lehet hallgatni. Így, hogy a sztereó hangkép megmaradjon, az egyik hangszórót a földre a másikat a szekrény tetejére kell tenni.
Buék mindenkinek!
De mi lehet a baj? Hiába frissítem, nem jó. Tegnap délután volt ilyen először, de akkor azt hittem, hogy csak valami átmeneti probléma van.
Érdekes... Most meg jó. Pedig nem csináltam semmit. Na mindegy, inkább örülök neki!
Kívánok mindenkinek áramütésben szegény de sikerekben gazdag boldog új évet. A macskám nem hagy gépelni most 2 hónapos..
Úgy is jó, ha valaki oldalt szeret feküdni!
Persze, hozzáfordíthatja a tv-t is, persze csak, ha nem képcsöves a készülék. :circling:
Idézet: „Ha Magyarországon mutatná be, akkor a kátyúhelyzetnek köszönhetően pár brake-mutatványt és cigánykereket is véghezvinne.” Matyi gondolkodj relatíve! Legfeljebb a hátára is szerel kereket oszt gurul tovább! Action2K: Nem is az elalváson van a gond hanem féken! Nem tudom észrevetted e, de azt látni, ahogy kiér az alagútból, hogy hirtelen közelit a motoroshoz, és már nem tudja kikerülni, mögé lassít (sasszézik, hogy lassuljon), kanyarodik az út, éppen hogy csak látni, majd jön egy vágás a videóban, és gurul tovább az emberünk minden akadály nélkül.
Basszus ezt a filmet kerestem, mert nem tudtam a film címét, csak az hogy Haoárd Sztörn főszerepel benne!
Idézet: „Legfeljebb a hátára is szerel kereket oszt gurul tovább!” Idézet: de a hátán is vannak kerekek. „Nem tudom észrevetted e”
Hoppá, nem vettem észre.
Tényleg van rajta 4.
Ááá, ez kegyetlen
simpi: Köszönöm neked is.. BUÉK!
háj!
minap egy 9V-os elemet bontottam. Kicsit meglepett a burkolása. Egyébként Sanyo elem, csak már a címkét letépkedtem róla.....
Made in China. Ha a Samsungnak nem kell több, akkor burkolat megfordít a gépben, és máris eladható másnak. Nem kell ezért új borítást gyártani. Élő példa a -mindenki ugyanazt használja, csak a maga nevére címkézi-re. És ez szinte mindenre igaz. De hiába mondom a vevőimnek, vannak akik nem hisznek nekem.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez nem törvényellenes, nem perelhető és nincs ennek felelőse!
Felelőse van, de nem törvényellenes, sőt a feleslegessé vált csomagolás van "újrahasznosítva". Ja, hogy a vásárló megtévesztésére gondolsz? Én termelem az almát a kiskertemben, s a szebbeket a neves belvárosi bolt veszi meg tőlem, s szép díszdobozban árulja. A maradékot meg átveszi a sarki depó. Ez piacgazdaság, nem bűncselekmény.
Helló!
Valaki tudna küldeni működő XP Home edition SP1-es cd-key-t privátban. Egyik ismerősöm szórakozik a telepítéssel és nem találunk hozzá megfelelő kódot. Nem fogad el semmilyen kódot.
Mindenkinek B.Ú.É.K.! Én most elköszönök (megyünk baráti szilveszterezésre).
Jövőre Veletek, ugyanitt!
Szerintem az nem tetszene neki. Csak a baj van ezekkel az oprendszerekkel.
Igen valami régebbi gépre lenne rárakva a win98-at váltaná. A gépben 500MHz-es proci és 64MB ram van. Ilyen egyszerű kis netezős gépnek kellene.
Hali!
Ha már itt tartunk.. Láttam neked a 800MHz-es gépeden jól megy a Win 7. Tesómnak 666MHz-es gépe van. .arra kéne rátolnom hogy fusson jól.. nem kéne sok mindenre netezni zenézni, hasonlók. Majd ha legközelebb arra járok kikérném a véleményedet hogy neked hogy fut úgy ahogy Üdv! BUÉK 2010!!
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |