Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   900 / 3588
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Simpi! Megsérteni egy pillanat erejéig nem szerettelek volna, semmiféleképpen.
Az a helyzet hogy függéségét nem csak úgy beszerzi az ember és kész.
Akkor még nem függő, elgondolkodhatott volna ezen a tényen is mielőtt nekiáll, és akkor nincsen baj sem belőle.
Sajnos ott tartunk és ezzel nem téged, vagy olyan más valak(-et) ítélek el, aki nem tartozik ebbe a körbe, de sajnos tojik bele környezetébe és tönkreteszi azt. Itt nem csak az egészségi értelemben vonatkoztatok, hanem anyagiban is.

Pálképp kiemelném a saját családom:

A muterom a faterommal együtt csak úgy elkezdtek cigizni, nem tudom miért, csak erről már volt beszélgetés.
Most ott tartunk hogy a faterom külön él és nem dohányzik, a muterom, akivel együtt élek most ott tartunk, hogy lehet most január 12. étől kikapcsolják a villanyt, illetve a következő hónapban kirak a bank, mert bizony torlódik a hitelkeret! De a cigi az kell, az mindenképp! ( a többit meg sem említem, mert...) Az a helyzet, tehetek akármit, tudom hogy amit befektetek pénzt albérlet címén* az nem jó helyre kerül.
Ezért akarok otthonról elöltözni ( na meg másért is de az itt nem téma), és egy normális munkát találni a távolban végre valahára, és albérletben tisztaságban, cigimentesen, stb. mentesen végre élhessek, és építhetem a jövőmet, ami most mínuszban van erősen.

Ez volt az anyagi része.
Az egészségi.: engem voltaképp tönkretett, visszavetett a teljesítményemben is (fulladás) ami miatt a munka teljesítőképességem esik vissza, ami az életlem hátralévő részében kihat.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Jóéjt mindenkinek, az elektronemisszió legyen veletek!

B.U.É.K. mindenki az ágyba.
(#) gg630504 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Nekem elemi érdekem, hogy más megyében minél többen minél több cigarettát vásároljanak. Ugyanis most több adót fizetnek be, amiből nekem több jut,. Valamint majd kevesebbüknek, rövidebb ideig kell nyugdíjat fizetni. Ugyanez a helyzet az alkohollal is. Hasonló meggondolásból engedélyezném a kábítószert is ( jól megadóztatva ). Mert sokféle kábítószeres van, csak öreg nincs.
(#) _ampervadasz_ válasza gg630504 hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Idézet:
„Hasonló meggondolásból engedélyezném a kábítószert is ( jól megadóztatva ). Mert sokféle kábítószeres van, csak öreg nincs.”



Ez a baj, és nem veszed észre, hogy az milyen következményekkel járna. Egész családokat tenne tönkre, akár generációkra.
Gondolj bele, hogy ez hogyan hatna az ország jövőjére, ha ez így lenne.
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Tyűűű gyerekek... Röviden és tömören. Még az éjszaka kábulata alatt vagyok, hiányoltam Tomi20-at de nagyon, mint személyes régi jóbarátomat a buliból, de az este jól zajlott. Az esett pillanatnyilag rosszul, mikor frissítem az oldalt, és egy piros csík fogad... Nem tudtam hova tenni! Aztán kis idő múlva, (néhány perc) eszembe jutott, hogy én kértem! Pár napig kivonva leszek a forgalomból, de minden rendben van!
szerk.: ez a 3 smyle így fél 7 körül nem jó dolog, nem is tűnt fel, hogy ennyit akartam volna hozzáadni! : )
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Itt nem a dohányzás megléte vagy nem léte csak az, hogy mennyi a reáljövelem. Már többször is leirtam, hogy dolgoztam Svájcban. Egy órai órabérből simán vehettem 3 doboz cigit bár hozzátegyem ahol én dolgoztam az emberek nemigazán füstöltek sőt nem is igazán kedvelték a dohányos embert.
(#) Action2K hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Sziasztok, jó reggelt!
Új évben, új erővel, új ötletekben, új kapcsolásokban, új sikerekben, új alkatrészekben gazdag új évet kívánok!
(#) zoly15 hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Jó reggelt mindenkinek!
Hihetetlen hogy pár óra alatt írtatok ennyi oldalt
Enyém a megtiszteltetés hogy az év első kocsonyájába belevághatom a kanalamat :photo:
Aki esetleg eszik, Jó étvágyat..
No meg Jó reggelt
Boldog izzó pákás ónfüstös boldog új évet kívánok
(#) tungsram válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Zoli! Nem ismered a mondást: aki legény volt éjszaka az nappal aludjon sokat. Sajna én még most is tökölök egy PC-vel mert olyan elmebeteg hibája van amire nem tudok rájönni de azért igyekszem..
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Tóni! Én nem voltam legény éjszaka :no: Semmit se csináltam. Itthon ültem, gépeztem, aludtam.. (bár csinálhattam volna akármit)
Felkeltem 10 kor- tűz csiholás, állatok etetése, aztán itt.
Hajrá a PC vel
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Volt osztályfőnököm úgy ébresztett minket: Aki legény volt éjjel, legyen legény nappal is!
(#) szamóca hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Segítséget szeretnék kérni.
Leszedtem egy listát a netről de karakterkódolási problémám van vele, ugyanis az ékezetes betűket ilyen formában adja vissza a gép. Fáj MĂŠg Ha NĂŠha FelhĂ­vsz
Van valami módja ezek a helyreállításának?
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Fapadod módszer a szövegszerkesztőben a csere funkció, amennyiben minden karakternek konkrét megfelelője van, nem tart sokáig. Ă=í ĂŠ=é.
Persze biztos van elegánsabb megoldás is.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Ez csak egy f@g volt de neked is BUÉK...
(#) Saggitarius válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
En spec Ireknel elek, de mar itt se olcso a cigi -minket nem erint, senki sem cigizik-, kb egy orai minimalberert tudsz venni, a minimalber 8.65Eur/ora, 1 doboz cigi kb8-10 Eur. De persze ez csak egy pelda, mas a realerteke az itteni fizetesnek.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Köszi fiúk majd próbálkozok.
(#) tungsram válasza Saggitarius hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Örülök ,hogy találkozhatok egy kintre "szakadt" hazánkfiával ,és ha jól kivettem az írásodat akkor Írországból. Válasz...
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Mondaná a cigány: tesókám belecsaptál a levesbe. Na most ez F@g de az igazság az, hogy mi Európátol még mindig k.. messze vagyunk. Sajnos...
(#) SALáta válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Muszáj, meg aztán én úgy vagyok a bontással lehet annyiba kerül kibontani mint megvenni de nekem egy ezres eljutni a boltig.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Hogy miért bontott? erre van egy másik érv is! Tegnap épp azt beszéltük Köbzoliékkal, hogy a mai elkók hamar megadják magukat. Érdekes, azok az annó "kritikán aluli"-nak minősített MM elkók meg 20 év után is működnek.hogy is van ez? Lehet, hogy akkor tényleg rosszak voltak egy Ducati-hoz mérve, de ma úgy néz ki, hogy egy akkori középszerű minőség csúcsszuper a mai jobbhoz mérve. Ebben sem lennék biztos: a Mambó magnókban a mai napig műlödnek a MM elkók, pedig nem is 105 fokosak, de hőség van ott a csövektől. Ezért érdemes bontani. Egy 2 watt fölötti ellenállás már nem filléres dolog, egy TO3-as teljesítmény tranzisztor is. Emellett a mostaniakat sokszor hamisítják, ellenben a bontott már bizonyított, és nem érnek olyan meglepetések, mint gr89 kollégát a labortápjával (kettő új leégett 2n3055-öt egy tesla KU xxx tranzisztor porig aláz). Aki nem hiszi, nézzen bele a "hamis tranzisztorok a nagyvilágban" topikba.
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Idézet:
„Én a 18:30-as hírekhez eszem meg mostanság a vacsit, aztán másnapig, míg ki nem bírok mászni az ágyból, semmi.”


Azért valljuk be, ez sem egészséges. Amolyan kényszerített helyzet, és a testnek nem jó, hisz előbb-utóbb éhes leszel, ha ugyanígy hajnali 2-3-4 körül mész el aludni. Ez úgy kb. 7-8 órát jelent mindenféle evés nélkül.

Ebben az intervallumban is lehet egyébként ám enni, csak meg kell válogatni, hogy mit.

Kenyeret és hasonlókat valóban tilos! Gyümölcsöket sem feltétlenül érdemes, mert sok bennük a cukor és pörögni kezd tőle az agy és ugyan közel sem annyira, mint a kenyér, de icipicit hízlal is, mivel nincs ledolgozva a cukor és beépül kis részük a zsírok közé.

Egyetlen, amit érdemes enni ebben az időszakban: zöldségek! Finom, egészséges, táplál... pl. egy sárgarépa, vagy néhány sima retek, kígyóuborka (nem egészben és egyszerre, ahhoz azért nagy), valamint én néha a jó kis vecsési savanyúságok közül az almapaprikát választom.

A leírtak mind tapasztalaton alapulnak és megvan az eredménye 4 hónapnyi ilyen étkezésnek!
(#) szamóca hozzászólása Jan 1, 2010 /
 
Egy kis zene akinek bejön ez a stílus.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
A zene nem rossz, de Benkó urat nem nagyon szeretem. Dolgoztam egyszer olyan helyen ahol gyakran megfordult, hát nekem nem volt szimpatikus. (Inkább undorítónak mondanám.)
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Matyikám , tökéletesen igazad van!

Bár az MM elkóknak én adok 30 évet is, sőt! Az ellenállásokról nem is beszélve, akadnak ám szépszerivel 5-10W os példányok is, ez már egy vagyon, no meg a graetz-hidak, trafók, bordák, stb stb, azért jó ám az amikor nem kell a boltba rohangászni ha építek valamit.
Tudom egy 555 filléres dolog, de nem jobb csak a dobozba nyúlni érte, mint beülni a kocsiba, elkocsikázni, kifizetni kemény 50Ft-ot és hazajönni, majd beépíteni.
Meg én szeretek bontogatni, mindig örülök ha valami jót találok. Pláne hogy nem kerül pénzbe, abból nincs sok.
Emlékszel az isostat-ra? Hogy örültél neki, na ezért is jó bontogatni, ha nem kell, valakinek biztos jó lesz és örül neki.
Szóval : bontás forever.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Nem állítottam, hogy ez egészséges. De nem enni éjjel még mindig jobb, mint nehezet/sokat enni. Azt a 7-8 órát nem tudom, hogy számoltad ki, mert van az 16 is... Ettől függetlenül nem úgy ébredek, hogy kongat a gyomrom, sőt, mire végzek a tisztálkodással, addigra jön meg az étvágyam. Fene se érti. Na mindegy, ez nem követendő példa, de nálam így alakult most ebben az életszakaszban. Ha meg meló van, akkor a fenti 16 óra szünet mondjuk 12-re csökken. Jobb lenne egy meghatározott, normális napi életritmus, de ezt jelenleg nem tudom megoldani. Az akaraterőm is kevés hozzá, meg hagyom, hogy mások osszák be a napjaimat (mindig máshogy).
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Nézd, a másik: az a dolog, hogy valami rosszból csinálsz újat. Az alkotás öröme, azt hiszem az utóbbiért létezik ez a közösség. Én is szereztem örömet már általam bontott holmikkal ifjú kollégának. Valahogy ez birtoklási vágy - na még ezt a panelt megmentem/megveszem - sokunknál olyan lehet, mint a kedves nőnemű fajtársainknál a 254464. táska cipő bizsu és a többi.
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Úgy jött ki ez az idő, hogy levontam belőle az amúgy is szinte mindenkinél előforduló evésmentes zónát, az alvási időszakot.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Én egyszerűbben fogalmaznám meg: Minek dobjunk el olyat, ami még használható?
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Ez atom jó!

Jóestét mindenkinek.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /
 
Vagy sosem volt józan.
Következő: »»   900 / 3588
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem