Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs valakinek ötlete arra, hogy hol tudnék Nissan Patrol makettet - modellt venni?
Lefényképezem az enyémet és van egy ilyen topik: "Házilag panelfúrót" és oda felteszem, hogy ne itt offoljunk. A fogaslécről is csinálok képet hátha megfelel Neked, csak fogaskerék nincsen hozzá.
Üdvözlet Mindenkinek! Lemezjátszó tetőzsanért hol, merrefelé lehetne kapni? Lövésem sincs, hogy honnan induljak el ebben az ügyben, ha tud valaki, kérem, segítsen. Egy Sherwood-lemezjátszóhoz kellene (tudom, hogy ez így sokat nem mond), eredetileg csavaros volt, a plexi tetőhöz és a sasszihoz kellett csavarozni 2-2-2-2 csavarral.... Van valamilyen elektronikai bontó, olyasmi, mint az autóbontók? - A segítségeket nagyon köszönöm.
Holubek! Ha még érdekel gyújtótrafó, írj az email címemre. A típusnak nem hiszem, hogy nagy jelentősége van a működés szempontjából, inkább csak a mérete, rögzítési pontjai fontosak. Ezért kellene email-ben intéznünk, esetleg telefonon. Ha még aktuális.
Közben találtam a munkahelyemen egy műanyag fogaslécet és hozzá fogaskereket, hátha ez jó lesz. Jövőre megépítem, aztán ha nem jó akkor módosítom.
Szia! Pár perc múlva a fúrógép képek a " Házilag panelfúrót " Topikban lesznek.
Hello.Van egy kérdésem. Hol lehet Magyarországon vasmaglemezt venni. Akár kész, normalizált méretben, vagy simán lemezt, amiből én vagdosnám ki.
Ha valakinek van valami ötlete a kérdésemmel kapcsolatban, kérem válaszoljon. Köszönöm szépen. Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Sziasztok.
Keresgéltem neten, de alig van találat, hol tudnék olyan eszközt, IC-t, bármit venni, amiből x10 vevőt tudok építeni? Ugyanilyen paraméterekkel keresek x10 adót is, leginkább úgy tudnám elképzelni, hogy rs232->x10 adó->hálózat->x10 vevő->rs232. Amiket találtam, azok nem is jók Magyarországra, mert az amerikai szabványú aljzatba illenek. De a legjobb lenne valamilyen "alacsonyabb" szintű megoldás. Szóval, ha valakinek van ötlete, szívesen várom! (ui.: biztonsági kérdésekkel tisztában vagyok.)
Sziasztok!
Nem tudja valaki hol kaphatok "hat3004r" típusú tranzisztort?(google engem nem szeret ). Üdv.:Szidom
Sziasztok segitséget szeretnék kérni mert már teljesen tanácstalan vagyok. Keverőt javitok és sehol se találok bele toló potmétert. A potin ez olvasható 913F 10KBx2 55mm-re vannak a lábai egymástól hosszában fölül4 alul2 ha valakinek van ötlete beszerzéssel kapcsolatban,kérem ne tartsa magában.
Szia! Nem jó helyette az IRF7309? Lábkiosztása ugyanaz. A ret-nél kapható. Üdv: Bálint
Köszi! Valószínü jó lesz, átnézem az adatlapját.
Sziasztok
Sürgősen szükségem lenne 20-30db fototranzisztorra lehetőleg ire5 re.Nem találok sehol ki tud nekem segiteni ebben.Jó lenne még a két ünnep közt mert nagyon fontos és sürgős lenne. Üdv Zsolti
Sziasztok!
Honnan lehet jó és nagyon olcsó tonerport rendelni? Aki rendelt már a netről elérhető áron és jó fajtát az kérem segítsen Köszönöm!
Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy hol találok 16F628A-típusú PIC-et mármint milyen készülékben találhatok mert csak ez az egy alkatrész hiányzik a panelre és kész,1 alkatrészt meg nem akarok megrendelni,de ha nem lessz más lehetőség akkor megrendelem.
Legolcsóbban chipcad.hu nál vehetsz, de hiába rendeled meg abba programot is kell tölteni hogy csináljon valamit.
TDA7294-et olcsón hol lehet kapni viszonylag nagyobb tételben? Minimum 6-8db-ot.
Szaisztok, holnap megyünk BP-re, de mivel csak sofőr leszek, a délelőttöm szabad... Na gondoltam meglátogatok egy-két boltot, a postaköltséget megspórolandó, de ha jól látom szombaton egyik sincs nyitva
Szeretném megkérdezni, tudnátok-e ajánlani olyan helyet, ahol nem annyira lusták, és legalább d.e. nyitva vannak, köszönöm.
Köszönöm szépen a gyors választ és segítséget. Néhány alkatrészt szeretnék/szerettem volna még venni, 3-4 db kristály, PIC, 2-3 db hőmérő szenzor, így hirtelen...
Ha nem lesz, vagy nem találok egyéb elfoglaltságot, köszönöm az ajánlatot, lehet meglátogatom a börzét Ez olyan minden eladó-vásárolható (bolha)piac szerüség?
Hello. Bármilyen dugaszolós próbapanelba bármilyen IC-t bele lehet dugni? Köszi, Üdv
Nem. Általában 1 raszterenként (2.54mm) van lyuk. Ha ettől eltérő méret van akkor segédnyákot lehet alkalmazni.
szevasztok! van nekem egy távirányítós konnektor aljzatom, amiben már összeragadt a relé. pontosan: OEG márkájú OJE-SS-124DM típusú. neten elég sok helyen rátaláltam. lehet-e ilyet kapni valahol ésszerű áron, vagy esetleg van-e ami helyettesítheti? alább egy kép a konkrét alanyról.
Ilyen típussal helyettesítheted. Kérdés a lábkompatibilitás. Ennek több lába van.Bővebben: Link
Az eredeti adatlapja:Bővebben: Link
meg ahogy nézem, szélesebb is, majnem egy centivel...
Sziasztok!
46*28-as Al=6200-as fazékvasmagot hol lehet vásárolni? Köszi szépen! |
Bejelentkezés
Hirdetés |