Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   937 / 3611
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Jó reggel! Én is csatlakoznék ehhez az antialáírós csapathoz. Tényleg minek! Ezt a hozzászólásomat is tudja mindenki, hogy én írtam, anélkül hogy aláírnám. No meg minek köszönjek el minden hozzászólásomban. Igazán nem is köszönök el olyan sokszor, hisz max. pár óra múlva úgyis itt vagyok. Persze ha hosszabb időre megyek el, vagy este (hajnalban) megyek aludni, akkor elszoktam köszönni, de azt is csak itt, az OFF ban.
Beköszönni akkor szoktam, ha valahol új hozzászólást indítok, vagy valakinek az új beköszönő kérdésére válaszolok.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Azt viszont én kifejezetten pozitív megnyilvánulásnak veszem, hogy ha valaki frissen regisztrált, és ide úgymond beköszön, bemutatkozik. Volt rá pár példa.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Igen, mint más fórumokon az aláírás. Utálom, de ezt is leírták már mások a fejlesztésiben is. Mármint nem azt, hogy személy szerin én utálom, hanem azt, hogy ők is utálják. S nekem is ez a véleményem.
Hogy miért kell nekem ilyen nyakatekerten fogalmaznom Pedig senki nem tekeri a nyakam.

Simpi: Átadjuk, majd idézem. Így jó lesz?
Idézet:
„Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Nemsoká megyek, de aki utánnam jön fel ,de már nem lennék fent annak is szia! Ha teleírtátok az oldalt és eltűnik a hozzászólásom akkor adjátok már át az új fórumozóknak hogy azt üzenem hogy sziasztok jó reggelt, ha nem leszek akkor meg viszlát.”
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Nem igazság! És ha a melóhelyemről vagyok bejelentkezve? Itt nem ihatok, csak bambit. :rinya:

Akkor bambulj a melóhelyeden, ha nincs munka, és igyál bambit Valószínűsítem, hogy a bambulj az voltaképp bambülj formában helyes, csak első írott formájában lekopott róla az ékezet, és így terjedt el.

Akkor a csak 18+-osoknak:

Végül is a pálinka nem kér karácsonyra sem nercbundát, sem aranyórát, és nem is beszél vissza, nem veszekszik veled, ha részegen jössz haza, no meg nincs anyósa, emellett nem féltékeny a többi pálinkára. Egy hátrányos tulajdonsága van: néhanapján ugyanúgy erős fejfájást tud okozni az embernek.

Idézet:
„mind köcsögök”

Ne beszélj csúnyán! Népművészeti agyagedények!
(#) tungsram válasza Action2K hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Kösz de kiszedtem és mostmár hibátlan..Most már a szomszédé villog isten tudja milyen okból.. DE ez legyen az ő baja.Valójában csak annyi volt a gond, hogy hidegen nem akart indulni.Befűtöttem....
(#) tungsram hozzászólása Jan 14, 2010 /

Na DuMatyi már hiányoltalak. Majd értekezünk MSN-ben vagy a Skype-on..Addig is erről el ne feledkezzél.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 14, 2010 /

Szasztok!

Hagy kérjem meg valamelyik ügyes embert, hogy nézzen rá erre, mert kételyeim támadtak.
Bővebben: Link
Köszönöm.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Nem rossz megközelítés...
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Egyszer!
Az sem zavar, ha valaki este / éjjel elbúcsúzik:
"no, megyek aludni..."
vagy ilyesmi.
(#) llaci56 hozzászólása Jan 14, 2010 /

Csak, hogy röhögjetek ti is, ezt találtam:

"kéne nekem Epson TMU 220A típusú POS nyomtatóhoz escape frekvencia leírás"

(nem itt...)

Valaki legalább hiányol. Nem akar véletlenül egy nőnemű egyed is hiányolni anyámon meg a nővéremen kívül? Mondjuk korombéli szőke kék szemű.

Hogy is mondjam, szerintem az is megérdemelné, aki képernyőre engedte a "profit mindenek felett" felkiáltással.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Leírás nélkül még elmegy.

1kHz : menekülés a lifteken.
2khZ : menekülés a lépcsőkön.
5kHz : menekülés a tetőn.
10kHz : menekülés reménytelen.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Más megközelítés
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Nem véletlen, hogy itt tartunk. Tegnap jelentkeztem egy osztrák honlapon mint házmester-karbantartó.És válaszoltak.. Ezt pedig a médiának.
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Ez nagyon nagy
(#) Action2K válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Cukipofa! Nekem is van egy kis "házőrzőm". Látszik, még csak gyerek. Ha felnő nemcsak játszani fog a macival, hanem még a grizli medvének is nekimegy!

gyerekkor.jpg

Egyre kevesebb időt szentelek a sajtónak, TV-nek, rádiónak. Egyszerűen nem érdemlik meg. Egy életem van, lehet, hogy holnap vége, akkor megérte fél életen át sorozatokat bámulni? Vagy épp hagyhatok nyomot magam után itt, és máshol. Félreértés ne essék, nem a halálra készülök, és nem azon jár az agyam, hogy mi lesz, ha holnap a fejemre esik egy tégla, csupán realistán gondolkozok. Nem mindenki érheti meg a 3X-et, meg a 7X-et. Megdöbbent, hogy hányan halnak meg fiatalon. A felszabadult idő kitöltésére van 100 más lehetőség: Barátok, olvasás, zenehallgatás. Tegnap például a gyerekkori jó barátommal volt egy megdöbbentő és félelmetes beszélgetésünk. Még most is borsódzik tőle a hátam.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Teljes mértékben igazad van. A mai média csak arra jó, hogy elvegye a figyelmet és az időt az igazán fontos dolgoktól. Egy jó beszélgetés a családdal, barátokkal minden mesterséges pótléknál többet ér.
(#) sound.man hozzászólása Jan 14, 2010 /

Kigyúlt egy ház a falunkba, majdnem velünk szembe. Most oltják a tűzoltók.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Hát ebben nem tudok segíteni mert a szomszédom is un. kissebbségi bár a jobbik fajtából. De Matyi már kitalálták a hajfestéket plusz a szines kontaktlencsét..Milyen elragadó egy nő pl. lila hajjal (na most itt nem Szinyei Merse Pál :Lillaruhás nő című festményéről van szó), vagy akkor venni kell egy színadaptert és kész. Megoldás kettő: több etilalkohol bevitele a szervezetbe és mindenki szép lesz.. Plusz egy melléklet.
(#) tungsram válasza sound.man hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Sérülés volt..
(#) llaci56 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Mondtam, hogy ne kísérletezz a villannyal!

Szerintem csak a DVD lézerét próbálta ki.
Következő: »»   937 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem