Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   945 / 3610
(#) zolee1209 válasza tatabike hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Idézet:
„Figyelek ám, nem tudsz megvezetni...

Bakker, így már csak egy smájli maradt --> :beka3:
(#) zolee1209 válasza Doncso hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Idézet:
„hol ment hol nem a NET”

Ezt én is tapasztaltam, bár itthon igen érdekes a helyzet.
1.: Linux alatt az audio stream-ek kevesebb, mint fél óra után megállnak. Először azt hittem, hogy a wifi miatt, de most vezetékkel csatlakozom és így is rossz.
2.: Win alatt, amikor wifi-t használtam, gyakran szakadozott a net. Linux alatt még nem próbáltam feléleszteni a modult. De amikor a laptopon megszakadt a kapcsolat, akkor az éppen bekapcsolt asztali gép is leugrott a netről! Most ismét itthon vagyok, de azóta még nem volt bekapcsolva az asztali, így nem tudom, mit produkálna a két gép együtt. Szerintem nem lenne gond, mert így madzaggal nem szakadozik a net!

Konzol: Annyira én sem vágom a dolgokat, eddig csak programok telepítésére használtam. Bepötyögöm, ami kell, és felteszi, nekem tetszik. Van egy barátom, előre bocsánat a linux kedvelőktől, de az én szememben ő már nem "fan", hanem őrült! : D Srác szinte mindent konzolból csinál, amit csak lehet, mp3, kép megnyitás, vagy bármi ilyesmi. Panelt tervezni még nem láttam konzolban! : D Mekkora lenne, elkezdené beírkálni az X-Y koordinátákat!
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Sajnos ez igaz mert itt csak mi van: egy betűhalmaz amiből sokszor az ember rosszul szed ki dolgokat . DE ez előfordul a valós világban is ahol élőben megy a játszma. Pont ezért nem kéne egymást marni amikor tulajdonképpen mindenkinek azonos az érdeklödési köre és itt is mint a valós életben folyik egy versengés.NO COMMENT..
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Egy javaslat. Alt + Printscreen-el csak az aktív ablakot menti le.
(#) shalafi.66 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

előítéletek korábbi "konfliktusokból"? (pl. a mostanira lehet igaz)
poén, hogy nem szoktam az "igazzal" szembesíteni senkit, az emberi részét igyekszem is figyelmen kívül hagyni, szóval a nézeteltérés alapja ezen a fórumon legtöbbször valami "új" eddig nem hallott-tudott információ volt, amivel szemben valaki ragaszkodott a "régi tudásához".
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Köszi! Ez csak Ubira igaz, vagy win alatt is megy?
(#) llaci56 válasza Doncso hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Olyan benszülötteknek való. Untu-buntu-hubuntu...!
(#) Doncso válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

ez jó!
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Winre is igaz, tegnap vettem észre, hogy win alatt is működik. :yes: Bár kár, hogy win alatt csak vágólapra másolja a képet és nem egyből menti.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Doncsó és Simpi... Nem is Ti lettetek volna! Előre félek a jövő vasárnapi börzétől! Gyúrok a rekeszizmomra, tegnap Gubán Gábornál megvolt az alapozás.
(#) tatabike válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Kösszi, ez betalált...
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Hát, Matyikém, vasárnap nélkülöznötök kell, nem fogom a levegőt rontani, a feleségem megy ki olaszba, így a manókámmal itthon maradok.

Valamilyen maláj (vagy ezzel rokon, esetleg csak hozzá hasonló) nyelvből van, és barátságot jelent az ubuntu.
(...mint a kőolaj vezeték.)

Nehogy már otthon maradjatok! A gyereket időben el kell kezdeni nevelni!
(#) Doncso válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Gondolom van párhuzam, az elnevezésbe, úgy gondolták ez frappáns
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Sajnálom Zoli, nem tehetek róla, otthon kell maradnom. Én is mentem volna.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

De először vugyorgó szmájlit akartál tenni, mi?
(#) zolee1209 válasza Doncso hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Valahol olvastam én is az Ubuntu eredetét, lényegében egy közösséget jelöl, a logo-ja is azért ilyen! :yes: Persze erre nem jöttem rá addig, amíg nem tudtam ezt az információt, addig csak színes karika, meg gömb volt!
(#) llaci56 hozzászólása Jan 16, 2010 /

Ha volna "Alkatrész válogatási" topik, most oda kellene írkálnom.
Amíg nem találtam ki a kinder kapszulát, addig műa. rekeszes táskákban tettem alkatrészeket. Aztán mikor láttam, hogy a 1206 -os SMD-k átmásznak a rekeszek között, akkor félretettem az egészet, - ahhoz a melóhoz vettem új cuccokat, bekapszuláztam, - és a rekeszesbe pedig az idők folyamán gyűlt néhány újabb cucc, - mondván, jól megkülönböztethetők az SMD ellenállatoktól. Most ezzel szívok, minz a torkosborz.
Inkább lencsét válogatnék...
(#) tatabike válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Egyszer én is felraktam az Ubuntut a gépemre, az ikszpé mellé, próbaképpen. Utána meg nem bírtam leírtani a szerencsétlent. Ugyan az Ubuntu-t letöröltem, a grub-ját viszont az istennek nem tudtam leradírozni a gépről, tudjátok, az a boot-menü cucc, ahol kiválaszthatod, hogy melyik OS induljon el. Az egy dolog, hogy az xp ugyan ott maradt, de a grub-ot meg az Ubi csinálta, és mivel nem volt Ubi, nem működött a grub sem, és nem tudtam elindítani az xp-t sem. Mire meglett a megoldás, mert persze van rá, csak én voltam a béna, addigra mindenféle USB-s csodasegédprogival úgy összekutyultam a boot-rész címeit, hogy újra kellett raknom az egész gépet.

Amúgy jó az Ubi, feleségem gépén csak az van, de nekem van egy progim, aminek nincs Linuxos alteregója, és kellett a tárhely is, ezért töröltem.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Nem is akarod kihozni az ifjú Doncso-lányt? Hiddel jól érezné magát a sok cső között.
(#) tatabike válasza Doncso hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Gyerekőrzést vállalok. Van egy vérebem is, szereti a gyerekeket...

DSCI0056k.JPG

(#) Action2K hozzászólása Jan 16, 2010 /

Kicsit rámolgatok a szobámban, s összeszedtem az asztalról, alóla, meg innen onnan...
A kép címe: Karácsony után (csendélet)

P1010019.JPG

(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Hehe, emlékszem, gyerekkoromban ezek az üres papírok a karácsonyfán lógtak. Öcsém hihetetlen ügyességgel tudta az üres szaloncukros papírt "visszabruttósítani", ezért január elején már egyre többet kellett melózni, ha tényleg akart az ember teli szaloncukros papírt találni a fán...
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Az, hogy élet, oké. Én a csend mint olyan fogalom jelentésével nem vagyok tisztában. Minek mondom, hisz ismertek.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Akkor küldöm neked a nejemet EXPRESS ajánlva, mert neki mindegy mi szól rádió tv hűtőgép mindegy csak zörögjön amitől meg én kapok idegbajt nem beszélve az öt kutyától meg négy macskáról.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Olcsóbb, ha én utazom hozzátok. Köbzoli tanúsíthatja!

Gyere mert akkor legalább lesz pár nyugodt napom..Szállást kaját mindent kapsz csak kösd le a sárkányt, amíg én pihenni szeretnék csendben...
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Mivel kössem le? Bálázó polietilén madzag, vagy kenderkötél?

Betonnal de azt majd itt helyben veszünk. Csak arra kell figyelni, hogy ne tudjon mozgolódni... Ha most látná mit írok, :hide: :gun: bár holnap már késő..
Következő: »»   945 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem