Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Figyelek ám, nem tudsz megvezetni... ![]() ![]() Bakker, így már csak egy smájli maradt --> :beka3: Idézet: „hol ment hol nem a NET” Ezt én is tapasztaltam, bár itthon igen érdekes a helyzet. 1.: Linux alatt az audio stream-ek kevesebb, mint fél óra után megállnak. Először azt hittem, hogy a wifi miatt, de most vezetékkel csatlakozom és így is rossz. 2.: Win alatt, amikor wifi-t használtam, gyakran szakadozott a net. Linux alatt még nem próbáltam feléleszteni a modult. De amikor a laptopon megszakadt a kapcsolat, akkor az éppen bekapcsolt asztali gép is leugrott a netről! ![]() ![]() Konzol: Annyira én sem vágom a dolgokat, eddig csak programok telepítésére használtam. Bepötyögöm, ami kell, és felteszi, nekem tetszik. Van egy barátom, előre bocsánat a linux kedvelőktől, de az én szememben ő már nem "fan", hanem őrült! : D Srác szinte mindent konzolból csinál, amit csak lehet, mp3, kép megnyitás, vagy bármi ilyesmi. Panelt tervezni még nem láttam konzolban! : D Mekkora lenne, elkezdené beírkálni az X-Y koordinátákat! ![]()
Sajnos ez igaz mert itt csak mi van: egy betűhalmaz amiből sokszor az ember rosszul szed ki dolgokat . DE ez előfordul a valós világban is ahol élőben megy a játszma. Pont ezért nem kéne egymást marni amikor tulajdonképpen mindenkinek azonos az érdeklödési köre és itt is mint a valós életben folyik egy versengés.NO COMMENT..
![]()
Egy javaslat. Alt + Printscreen-el csak az aktív ablakot menti le.
![]()
előítéletek korábbi "konfliktusokból"? (pl. a mostanira lehet igaz)
poén, hogy nem szoktam az "igazzal" szembesíteni senkit, az emberi részét igyekszem is figyelmen kívül hagyni, szóval a nézeteltérés alapja ezen a fórumon legtöbbször valami "új" eddig nem hallott-tudott információ volt, amivel szemben valaki ragaszkodott a "régi tudásához".
Köszi! Ez csak Ubira igaz, vagy win alatt is megy?
Olyan benszülötteknek való. Untu-buntu-hubuntu...!
Winre is igaz, tegnap vettem észre, hogy win alatt is működik. :yes: Bár kár, hogy win alatt csak vágólapra másolja a képet és nem egyből menti.
Doncsó és Simpi... Nem is Ti lettetek volna! Előre félek a jövő vasárnapi börzétől! Gyúrok a rekeszizmomra, tegnap Gubán Gábornál megvolt az alapozás.
![]()
Hát, Matyikém, vasárnap nélkülöznötök kell, nem fogom a levegőt rontani, a feleségem megy ki olaszba, így a manókámmal itthon maradok.
Valamilyen maláj (vagy ezzel rokon, esetleg csak hozzá hasonló) nyelvből van, és barátságot jelent az ubuntu.
(...mint a kőolaj vezeték.)
Nehogy már otthon maradjatok! A gyereket időben el kell kezdeni nevelni!
Gondolom van párhuzam, az elnevezésbe, úgy gondolták ez frappáns
Sajnálom Zoli, nem tehetek róla, otthon kell maradnom. Én is mentem volna.
De először vugyorgó szmájlit akartál tenni, mi?
![]()
Valahol olvastam én is az Ubuntu eredetét, lényegében egy közösséget jelöl, a logo-ja is azért ilyen! :yes: Persze erre nem jöttem rá addig, amíg nem tudtam ezt az információt, addig csak színes karika, meg gömb volt!
![]()
Ha volna "Alkatrész válogatási" topik, most oda kellene írkálnom.
Amíg nem találtam ki a kinder kapszulát, addig műa. rekeszes táskákban tettem alkatrészeket. Aztán mikor láttam, hogy a 1206 -os SMD-k átmásznak a rekeszek között, akkor félretettem az egészet, - ahhoz a melóhoz vettem új cuccokat, bekapszuláztam, - és a rekeszesbe pedig az idők folyamán gyűlt néhány újabb cucc, - mondván, jól megkülönböztethetők az SMD ellenállatoktól. Most ezzel szívok, minz a torkosborz. Inkább lencsét válogatnék...
Egyszer én is felraktam az Ubuntut a gépemre, az ikszpé mellé, próbaképpen. Utána meg nem bírtam leírtani a szerencsétlent. Ugyan az Ubuntu-t letöröltem, a grub-ját viszont az istennek nem tudtam leradírozni a gépről, tudjátok, az a boot-menü cucc, ahol kiválaszthatod, hogy melyik OS induljon el. Az egy dolog, hogy az xp ugyan ott maradt, de a grub-ot meg az Ubi csinálta, és mivel nem volt Ubi, nem működött a grub sem, és nem tudtam elindítani az xp-t sem. Mire meglett a megoldás, mert persze van rá, csak én voltam a béna, addigra mindenféle USB-s csodasegédprogival úgy összekutyultam a boot-rész címeit, hogy újra kellett raknom az egész gépet.
![]() Amúgy jó az Ubi, feleségem gépén csak az van, de nekem van egy progim, aminek nincs Linuxos alteregója, és kellett a tárhely is, ezért töröltem.
Nem is akarod kihozni az ifjú Doncso-lányt? Hiddel jól érezné magát a sok cső között.
![]()
Gyerekőrzést vállalok. Van egy vérebem is, szereti a gyerekeket...
![]()
Kicsit rámolgatok a szobámban, s összeszedtem az asztalról, alóla, meg innen onnan...
A kép címe: Karácsony után (csendélet)
Hehe, emlékszem, gyerekkoromban ezek az üres papírok a karácsonyfán lógtak. Öcsém hihetetlen ügyességgel tudta az üres szaloncukros papírt "visszabruttósítani", ezért január elején már egyre többet kellett melózni, ha tényleg akart az ember teli szaloncukros papírt találni a fán...
![]()
Az, hogy élet, oké. Én a csend mint olyan fogalom jelentésével nem vagyok tisztában.
![]()
Akkor küldöm neked a nejemet EXPRESS ajánlva, mert neki mindegy mi szól rádió tv hűtőgép mindegy csak zörögjön amitől meg én kapok idegbajt nem beszélve az öt kutyától meg négy macskáról.
![]() ![]() ![]()
Olcsóbb, ha én utazom hozzátok. Köbzoli tanúsíthatja!
![]()
Gyere mert akkor legalább lesz pár nyugodt napom..Szállást kaját mindent kapsz csak kösd le a sárkányt, amíg én pihenni szeretnék csendben...
![]() ![]() ![]()
Mivel kössem le? Bálázó polietilén madzag, vagy kenderkötél?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |