Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Frekvenciamérő
Lapozás: OK   14 / 75
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Többek között én is! Tök jól működik (lásd videó)Bővebben: Link

Eddig 35-en nézték meg!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Idézet:
„Vycsis féle frekimérő”
Hát, ha még a nickemet is javítanád... ...és és-sel és hát-tal nem kezdünk mondatot!
(#) (Felhasználó 5823) válasza vicsys hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Hidd el az óta megtanultam úgy szoktam leírni vics ys csak így tudom megjegyezni - kell nektek ilyen flancos nick! Érhetőbben vicc torzítva és is ipszilonnal
(#) vicsys válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Victor-system -> vic sys -> vicsys (ejtsd: vikszisz és nem x-szel mint a töxár...)

Javítottam , ellenőrizd!

A Technics is Tekniksz de nálunk teknics ez ilyen!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Idézet:
„kell nektek ilyen flancos nick”

Hát ha még az index fórumos nickem ismernéd... (Frankyeinstein)
Az is csak azért lett ilyen "flancos", mert a "Frankye" már foglalt volt.
(#) (Felhasználó 5823) hozzászólása Jan 18, 2010 /

Sziasztok! Elkészült a vicsys félre frekimérő ver2. nyákterve alapján az áramkör! Tökéletesen működik, csak mivel BF240 nem volt 241-et tettem bele (és ennek fele a Bétája) és 1Khz alatt nagyon rossz az érzékenység. Estére teszek fel videót, képeket! Amit elsőre leírnék, nagyító, 0,5mm ón, a nyák teljes vizsgálata beültetés előtt. A nyák nagyon pici. Frankye (mivel ő tőle kaptam a nyákot) gondosan ellenőrízte, de így is három zárlatot találtam a különböző vezetősávok között! A méret brutális, nekünk öregeknek jól fel kell kötni a gatyát és a (nagyítót)! Az alkatrész listába feltüntetném még, hogy minden ellenállás 2 raszteres, mert nekem két órát kellett volna pakolni hozzá, hogy mind az legyen, így maradt a 3-4 raszteres állítva! Ha a BF-et kicseréltem végigmérem (érzékenység, frekvenciamenet), és utána jön a gyilkolás max bemeneti feszültségre! Én úgy gondolom a nyákterv tökéletesen megfelel a rajznak, útánépítésre javasolm! [OFF] A fiúknak a 16F84A-k fel vannak progizva még a pickit2-ével nem vagyok kész utána küldöm ( valószínűleg holnap) Lhanzi
(#) erdgab válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Szia János!
Ez nagyon jó hír!
Előre is köszönöm!
Kíváncsi leszek,hogy nekem is sikerül é,mert miért ne.
Közben én is összekalapácsoltam egy nyák tervet,az én kijelzőmhöz igazítva,véleményeket most is meghallgatnák mindannyitoktól.Ez egy picit nagyobb,de az 5V táp is rajt van.
(#) (Felhasználó 5823) válasza erdgab hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

A tied, holnap biztos postázom, mert neked csak a 16F84A-van, ugye?

Igen,nekem csak a 16F84A van.
Köszönöm!
(#) (Felhasználó 5823) válasza erdgab hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Holnap küldöm, csütörtökre biztosan megkapod! Úgyhogy tervezd azt a nyákot!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Szia
Remek hír! Tegyél fel fényképeket is, légyszi!
(#) (Felhasználó 5823) válasza vicsys hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Videó lesz ha nem gond, meg egy pár kép! Üdv a tervezőnek! Lhanzi

Óda egy álmomról.

Egy életem,egy halálom.
Holnap a nyákot legyártom!
Alkatrészek mennek helyre,
Beforrasztva,egyvelegbe.

Foglalatot kap az IC,
Pic csücsül bent,nem egy izé.
Minden helyén,kerülve macerát,
Méri majd a frekvenciát.

Áldott legyen tervezője,
Sprint-Layout-nak szerkesztője.
Mert nekem egy műszer kéne,
Nem más, mint a vicsys féle!

Bocs az off -ért!
(#) gydanee válasza erdgab hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Ez hatalmas!
Benned egy költő veszett el!
(#) (Felhasználó 5823) válasza vicsys hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Na akkor egy pár kép! A szalagkábel beforrasztásakor úgy hajnali fél négykor már elfogyott a türelmem ezt figyelembe venni!
A videoval még öt-tíz percet várni, ha jobb minőségben akarjátok látni ilyenkor amikor forró, még elég ramaty, még utána valamit csinál amitől javul a minőség!

Video

Már nézhető!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Köszönjük, klasszos lett! Már csak egy szép kis dobozka kell neki.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Örülök, hogy segíthettem! Nem tudom, a panelon hogyan maradhatott zárlat, mert ellenőrizgettem, többször is, igaz, marha hideg volt a műhelyben, így lehet, hogy mégis átsiklottam felette.
Annak külön örülök, hogy sikerrel beüzemelted, és előre is köszönöm a felprogramozást!
A megfázásból rendbe jöttél?
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Igen rendben vagyok, láttam a nyomait (és nem bántani akartalak, szerintem házi módszerrel igen nehezen elkészíthető a nyák a méretei miatt), de én mindent végigcsipogtattam, és 3 turpisságot is találtam szabadszemmel nem látszott nagyító allatt már igen! Ezért is javaslom aki megépíti jól ellenőrizze a nyákot! A problémás helyek a két ic foglalt és környéke! Mert ha benne a PIC és nem indul akkor lehet vakarózni! Inkább fél óra ellenőrzés, mint két hét kínlódás! A tied, holnap postázom, azt még nem sütötem meg csak a 16F84A-kat! Az erdgab-ét most viszi az asszony a postára! Vissza térve én majdnem hanyat estem amikor megláttam mekkora a nyák, azért is keztem el módszeresen átvizsgálni! Én lyuka panelra raktam össze, az 4-szer ekkora, bár azon a két 7805 is rajta van. (külön a kijelző világításnak)
(#) vicsys válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

Idézet:
„Vissza térve én majdnem hanyat estem amikor megláttam mekkora a nyák,”
Köszönöm, jólesik az elismerés.
(#) erdgab válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 19, 2010 /

János,ez fantasztikus,nagyon örülök,hogy sikerült!
Remélem,az enyém is működni fog.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 20, 2010 /

Igen, sajnos a levilágítás után, az előhíváskor - úgy tűnik - nem volt elég ideje leszedni a felesleges lakkot az előhívónak. (Mentségemre legyen mondva: Baromi hideg volt a műhelyben...)
Egyébként tényleg igen picikére sikerült Vic barátomnak bezsúfolnia a dolgokat.
Előre is köszönöm a munkádat!
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 20, 2010 /

Ne csináld Frankye , én nem hibáztatlak, pont jó volt, mert így erre is fel tudtam hívni a figyelmet, lehet, hogy másnak is ezért nem sikerülne!

Más, rossz hír, csak holnap tudom postázni, kaptam kölcsön egy úriembertől egy csomó gépkönyvet (aranybánya), de ma éjszaka írt egy levelet, hogy a műszere aminek többek között a rajza nálam van tönkre ment, és minnél hamarabb jutassam vissza, úgyhogy ma egész nap, és egész éjszaka szkennelek, hogy reggel vissza tudjam küldeni! Bocs!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Jaj, ne viccelj! Eddig is megvoltam, eztán sem halok bele, ha várnom kell rá. Az aranybánya fontosabb, csak majd nekünk is juttass pár morzsát az aranyból!
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

[OFF] Azoknak akik segítenek ingynesen tudok belőle adni! De amúgy 500Ft/gépkönyv, mert a postát oda-vissza nekem kellett fizeni és 2100Ft-volt (és csak egy példa)! Próbálok legalább nullszaldos lenni, de ettől még nagyon messze vagyok -10 000 jelen pillanatban az egyenleg! Természetesen amely gépkönyveket digitális formátumban kapom azok mind ingyenesen kérhetőek! Bárkinek! A lista a honlapomon elég régi, egyszerűen annyi munkám van nem gyözöm! Üdv Lhanzi
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Csak viccnek szántam a morzsákat, de köszönjük a felajánlást!
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

[OFF] Szia Frankye kész a Big Brother is reggel (ma) postázom! Ezt sajnos nem tudom tesztelni, de bizzunk benne! De ha esetleg valaki küld egy nyákot összerakom!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 5823) hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Hálás köszönetem, Mester Uram!
A NYÁK gyártásnál majd végigsípolom, mielőtt üzembe helyezem, mert - bár a Neked küldöttet is végigvizsgáltam - lám, Neked is zárlatok voltak rajta...
(#) (Felhasználó 5823) válasza Frankye hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Ha megnézed a nyákot, látszik, hogy hol kapartam ki szikével! 2 könnyedén felísmerhető, pedig ez a kép csak 1024x768-as.
Következő: »»   14 / 75
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem