Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Modulrendszerű, grafikus PIC programozás
Lapozás: OK   59 / 177
(#) kaqkk válasza frecsko hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Szerintem az oldalon is találsz letöltést
ha ,nem akkor a témában van egykét link .
(#) baloghzoli1 válasza baloghzoli1 hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Ja igy jobb

1500.PIC

(#) frecsko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Van egy rohadt gsm készülékem lent a borospincében. Mióta a pannon meg a t-mobil ilyen sokat vacakol a hálózatával állandóan lefagy. Gazdaságtalan álandóan kimenni és újraindítani. Ezzel a kis kütyüvel szeretném megoldani a napi újraindítást. 1 napnak mindig kell lennie két újraindítás között mert a hülye gsm megzavarodik hogy két tesztet küld el egy nap, így 1 nap és 20 perc van két újraindítás között.
(#) frecsko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Ez a flowcod free?
(#) dudzsi hozzászólása Jan 24, 2010 /

Sziasztok!
Hol tudnám letölteni a Parsicet? Az elsö oldalon lévö link nem müködik.
(#) kaqkk válasza dudzsi hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

Nézd meg Aderka oldalán
(#) frecsko válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 24, 2010 /

OFF
Te tudod honnan lehet letölteni ezt a flowcodot?
De a "normál" működésűt.

Nem sajnos én úgy kaptam , de a témában a rapid sheer -es letöltés szerintem működik

Tovább tudod küldeni nekem is?

Sajnos nem megígértem hogy nem terjesztem
De hidd el a témában van letöltés csak meg kell keresni

Lehet hogy meg is találtam. Még 33 perc és kiderül, hogy jó e.
(#) CoderKevin hozzászólása Jan 25, 2010 /

Sziasztok!

Van egy észrevételem, amit nemtudom miért történik minden alkalommal.
4x16 karakteres LCD kijelzőre iratok ki adatokat. Mindegy melyik programomat égetem a pic-be (amik hozzáteszem ennek ellenére tökéletesen működnek) az LCD kijelző nem használt karakterein egy bizonyos idő elteltévl megjelennek nemkívánatos karakterek. Dugdosós próbapanelon van összerakva, csak a kijelzőre van vezeték forrasztva.
Valami kontakt hiba bolondíthatja meg, vagy valamit rosszul csináltam, nemtudom.
Ha valakinek van hasonló tapasztalata, megköszöném ha megosztaná.
(#) Ferkógyerek válasza CoderKevin hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Én még nem tapasztaltam ilyet, de a nem használt karaktereknél space billentyűt nyomj. Mert ha a kiírt karakterszám változik a program futása során és a kevesebb karakter után nincs space, akkor a fennmaradó helyeken az előző kiírás karakterei láthatók. Elég furán fogalmaztam, de a lényeg remélem érthető.
(#) kaqkk válasza CoderKevin hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

tedd fel ide a progit megnézzük
(#) dudzsi hozzászólása Jan 25, 2010 /

Müködik valakinek az első oldalon a letöltö link?Mert aderka oldalán ami van az csak demo. Vagy mindenkinek az?
(#) CoderKevin válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Igen, ezt énis tapasztaltam hogy az előző kiírás karakterei ottmaradnak, ezért kitöltöttem szóközökkel. De ha megnézed a progit, pl a kijelző 3. sorában (program szerint ugye 2.) eyáltalán nincs kiiratva semmi, mégis néhány perc működés után a 4. sor karaktereiből néhány sor megjelenik a 3. sorban. Szimulációban sosem, csakamikor a valóságban működik.

NONAME2.PIC

(#) gyululu hozzászólása Jan 25, 2010 /

Segitsetek, bár a kérdés naiv: nem tudom elinditani a Parsic-et (első telepítés laptopra, SP3-nál). Hiába másolom be a Windows-ba a .bin file-t. Asztali gépen minden sikerült, laptopon azonban csak bevillan egy pillanatra a homokóra az ikonnál és ennyi, utána semmi.
(#) Ferkógyerek válasza CoderKevin hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Esetleg próbáld meg az LCD modul menüjében az output delayt x2-re állítani. Ha ez sem segít akkor pedig be kell tenni a 3. sornak 16db spacet.
(#) sniperx válasza gyululu hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Miért kell másolgatni?
Nekem simán fut felrakás után a 3.56 laptopon XP alatt.
Én nem másolgattam .bineket sehova...
(#) gyululu válasza sniperx hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Azért másolgattam, mert ezt írja a kicsomagolt progiban az info.txt. Már 3-szor telepítettem le-fel.

Az Aderka-féle is működött. A sorrend jó?
Kicsomagoltad valahova a tömörítvényt, vagy tömörítettből telepítetted?

Nem tudom mit tettél fel de én csak egy üres
lapot tudok megnyitni !

Így is, úgy is megpróbáltam. Bemásoltam a .rar-t egy külön könyvtárba, ott kicsomagoltam. és telepítés. És semmi. már a 4. alkalommal, most már németül....így se jó. a .exe file nem indul el, úgy tűnik.

Rar? Az enyém zip. (az Aderka-féle)
Parsic 3.56.zip, mérete 5 538 352.
Ez van meg neked is?

Nekem ugyanonnan (aderka), de .rar-ban jött le. Asztali gépre elsőre sikerült feltenni. Ugyanaz a file (Parsic. rar, letöltve 4965kB). Asztaliról (ahova sikerült feltenni) lemásoltam, de ugy se megy, sem pedig friss letöltéssel. Nod32-t kikapcsolva sem.

Az asztali is SP3? Esetleg keress rá máshol, mert lehet, hogy ez a verzió másik? Ebben is Aderka kommentje van, de nem emlékszem, melyik oldalról való...
Hibaüzenet sincs?
(#) Ferkógyerek válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

Nekem is beletelt pár percbe mire megtaláltam. A 0. oldalon van.

Tettem minden szó után annyi space -t ami a kijelző végéig ér (24 ig ) így a következő szó ha rövidebb mint az előző akkor a space-k írják felül az előző szó feledleged betűit .

óra.PIC

(#) kaqkk válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 25, 2010 /

A d = s kétszer is mellé ütöttem
(#) gyululu hozzászólása Jan 25, 2010 /

megoldódott, letöltöttem egy orosz honlapról a 343-as demo verzióját, az elegendőnek tűnik számomra előzetesen tanulgatni. Nem tudja valaki, hol lehet a legújabb verziót legálisan megvásárolni?
Következő: »»   59 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem