Fórum témák
» Több friss téma |
Nem lehet megvásárolni már régen nem fejlesztik nem árulják .Ez a program már nincs
Köszönöm a segítséget Neked is és Sniperxnek is. Nem jó hír.
Ha kell el tudom küldeni A parsic 3.56-ot
Nagyon szépen megköszönném, ha elküldenéd! Főként, hogy sajnos már nem lehet megvásárolni.
Másik grafikus felület a Flowcode, annak is van topicja a HE-n. Én ott fogom folytatni, abba is bele akarok kóstolni.
Nyomj egy nullát miután megnyitottad. Nagyra tervezem a progit, és ilyen alap dolgokat oda tettem arra az oldalra.
Igen, végül énis így oldottam meg, ahogy írtam az előző hsz-ben. Csak gondoltam rákérdezek, hátha valaki tud rá logikus magyarázatot, miért jelenik meg a 3. sorban bármi is, mikor egyik lcd modul sem hivatkozik rá.
Üdv!
Hogy lehetne azt megoldani, hogy van 2 analog bemenetem, de a pic döntse el a 2 közül melyik a nagyobb érték, és a nagyobból vonja ki a kisebbet? Másik dolog ami érdekelne, hogy Táblán kívül lehet más subrutint behívni a Call-al? Esetleg külsőleg megírt subrutint is? üdv: Dávid
Comparálás?
3 eset lehetséges. A>B, A=B, A
Én talán így csinálnám , és a második kérdésre az include modul a válasz
Most hírtelen enyi telt az agyamból Ez Flowcode -ban
talán egy hétig is eltartott volna nekem !
Kösz Kaqkk, én is eljutottam addig, hogy egyszer az ADC0-át feltételezem nagyobbnak és abból vonom ki az ADC1-et majd az ADC1-ből az ADC0-át. De látod a multiplexer nem jutott eszembe!
Még1X kösz! üdv: Dávid
Hogyan tudnám elküldeni? Próbáltam de nem sikerült visszapattant. Vagy megkaptad? Kb. 3 Mb
Nem magamnak lesz, engem is csak megkértek rá. Nem volt időm délután agyalni rajta, de annyi volt, hogy feldobjam itt a kérdést. Ezért is köszönöm, hogy helyettem gondolkodtál!
üdv: Dávid
Sziasztok!
Bocs hogy beleszólok de nálam nem azt csinálja amit aderka leírt. Próbáld meg ezt.
Mert ? Nálad mit csinált ?
Szerintem mindketten ugyanazt csináltuk meg bcsak másképp !
Adj meg az egyik értéknek mondjuk 230-at a másiknak pedig tizet.
:hide:
talán mostmár az enyém is jó
Melyik a legkisebb/legolcsóbb pic, amibe a mellékelt progit bele tudom égetni? (Magyarul: amit ismer a Parsic és óccsó )
mod: Még mielőtt megkérdezi valaki, hogy miért piccel csinálom meg ezt az egyszerű dolgot, mellékelem a valódi időkkel belőve a progit.
A kapcsolás arra szolgál, hogy az ilyen hidegebb időkben 1-2 percre bekapcsoljon egy keringetőszivattyút, ami átjáratja a vizet a fagyveszélyesebb helyeken.
A kapcsoláshoz lesz mégy egy bemenet, de ez részletkérdés, ami egy hőszenzortól jön egy 741 közbeiktatásával. Így szépen belőhető, hogy milyen hőfokon kell éleszteni a dolgot. (mondjuk 8C alatt, mert 2-3C-nál már fűtés indul az adott körön egy másik vezérléssel)
Nemértemmiértkérdezel ? Ott van előtted
az összes pic amit ismer a progi ! Miért más keresse meg melyik lesz jó neked ?
Setting/Microcontroller és ott legördítheted a listát, és válassz! Ha a PIC-ek ára érdekel nézd meg a HEStoren, vagy a Chipcad weboldalán az árakat.
8C inditani fagy ellen?Minek a +2C viz nem fagy meg.
Mivel eddig csak két vezérlőt használtam, így nekem nem mond semmit a típusszám alapján, hogy melyik hány lábú. Gondoltam van itt olyan, aki már sokkal többel találkozott és nem esik nehezére beírni 6 karaktert, hogy segítsen egy kezdőnek...
De igazad van, jól megmondtad!
Mert nem tudok a ténylegesen leghidegebb pontnál mérni sajnos. Amúgy 5C a terv jelenleg. A keringetett közeg víz, ami a rendszer másik pontjain kb 15C környékénél sosem hidegebb, így nem engedné elfagyni ezt a kevésbé védett részt.
A 2C olyan határ már, ahol indul a fűtőkábel, hogy tutira ne fagyjon el a cső, csak necces megfogni, mert egy kis mérési tévedés és befagyott a cső...
Sziasztok!
Valaki foglalkozott már rf vevő modul kezelésével parsic-ban? Kellene egy távkapcsoló jelet lekezelnem, de nemtudom hogyan is megy ez... (milyen kódot küld a vevő kimenete, stb...)
Sziasztok!
UART-on próbálok komunikáltatni 2db 16f877a-t. Mellékelem a pic fájlokat. Ebben az esetben egy ideig megy, aztán egyszercsak megáll a vevő oldalon az adat vétel. Az oda-vissza komunikáció pedig még sehogysem jött össze... Valaki tudna segíteni egy kicsit? Üdv.: Kev. |
Bejelentkezés
Hirdetés |