Fórum témák
» Több friss téma |
Inkább ide írom, hagy lássa más is.
Sajnos van postaköltség, ami elég drága is, például a 4000db kondi esetén több mint maga a kondik ára. Ezt úgy tudod megnézni hogy a termék nevét bemásolod a Shipping cost menübe a felső sávban, kiválasztod a 10-es zónát és a Calc-ra kattintasz. Ott kiírja az árat postaköltséggel. Biztosítékok 182Ft/100db 15000mcd diffúz led-ek 800Ft/100db Idézet: „Jöhet privátban is” Inkább ide. Igen vonzó árak. Hol a trükk? Nekem 0Ft szállítáísi költség jött ki. Lehet ez? Idézet: „Nekem 0Ft szállítási költség jött ki” Ja nem, elnéztem...
Nekem is csak annyit ír ki végső árnak, mint ami a csomag ára.
Írja, hogy EMS-el, vagy TNT-vel, vagy amit nem tudok mi az, de az a legolcsóbb, hogy HK-val mennyibe kerül.
Valószínű ez is valami futár féle lehet.
Tényleg. A HK a legolcsóbb. Összeszedtem hirtelen majdnem 30$-nyi cuccot és alig 3$-al drágább a szállítással. Ha azt még nem külön kell hozzáadni a végösszeghez. Na majd tiszta fejjel átnézem az egész szállítási mizériát.
Vám vagy ÁFA nem terheli az ilyen beszerzést? Baromi jó áron vannak az LCD modulok náluk, beruházok párra, ha tényleg ennyibe van...
Hát, nem is tudom. Nekem a szállítás még HK-val is 35 dolcsi, ami viszont a 50 dolláros végösszeghez képest elég sok.... Van benne egy csomag helipoti, meg kijelző, ami sokat dob a súlyon.... Így már nem is olyan jó biznisz.
Csak egy ötlet:
Mi lenne, ha vennél komplett szerelt kábelt? ... és a szükségtelen végét levágnád? Indok: - Bárhol kapható (Tesco, stb.) - Olcsóbb a kábel 2db csatlakozóval a végén, mint a csati magában. - A kábel ráforrasztása egy külön kihívás (nekem). Nem vagyok kazánkovács, de 3db S-Video csati forrasztásán elvéreztem, egy sem sikerült...
Nem tudom, nekem nem volt semmi extra felár, valószínűleg azért mert mintadarabként adták fel. Ha jól tudom az meg vám mentes.
Sziasztok
Keresek egy túlfesz védőt, típus MR2025L. Ez egy autó ECU van benne. Nagy valószínűséggel 24V bikázták a 12V autót (kamionos haver, majd én segítek ) és nagy szerencséjükre nem az egész ECU feküdt meg hanem csak ez a kis kütyü. Rövidre zárja a bejövő +12V a testel és már vágja is ki a biztit. Kiforrasztottam ezt az alkatrészt és szépen duruzsol a motor, csak szeretném ha lenne benne mert akinek egyszer sikerült 24V ráküldeni annak máskor is fog, és akkor már jön is ki az ECU-ból az a szép kis füst. Vajon hol kapok ilyet.
Szia!
Válassz innen egy szimpatikus 16-18V-os típust.Bővebben: Link
Köszke
Ha van még egy kis időd ez volt benneBővebben: Link akkor most melyik is kéne nekem, nem vagyok túl profi és nem akarom elrontani.
Hello
Keresem a mellékelt rajzon szereplő csévetest EF20/6 beszerzési forrását
csak azért kérdeztem mert nem tudom ,hogy nem lenne-e furcsa,ha odaállnék és kérnék 100 db ellenállást. (nem SMD)
Dehogy, akár 1db-ot is vehetsz, felső határ meg nincs.
Az viszont más kérdés hogy ha vidéki boltról van szó, akkor lehet nincs is neki 100db-ja. Legközelebb használd a válasz gombot mert így nehéz kibogozni hogy ezt most mire írtad.
a lomexben szoktam vásárolni
Felteszem itt is, hátha...:
Idézet: „Nem tudja valaki, hogy erősítő hangerőszabályozójának javításához szükséges, leágazást is tartalmazó (loudness miatt) forgópotmétert hol lehet kapni?”
Sziasztok !
Segítsetek hol tudnék venni 8 Ohm 2 wattos ellenállást ?Ahol nem 990 a postaköltség ... Nekem sima levélként is jó lenne... A helyi elektronikai boltban egy félszemű nő van aztán nem sokat ért a dologhoz és nem rendel nekem 1-2 darabot....Most meg megvagyok lőve ... Adjatok tanácsot hol tudok venni 2 ellenállást Üdv: Kurcy
8 Ohm, az nem szabványos ellenállás, még az E192-ben sincs benne.
Én két 16R-osat tennék bele, mert az benne van már az E24-es sorban is. HEStore-ba is elküldik levélben, csak kérd külön. Feladod postával és odaírod kommentbe hogy LEVÉLBEN!
Sziasztok, szükségem lenne keverőbe tolópotikra, de sehol sem találok. 60mm úthossz, 10k, logaritmikus, sztereo, a lábak 70mm-re vannak, alul 4db 2,54 es raszterral, felül kettő 5,08-al. Pontos típus 322f 10KBX2
Na barátom, eddig én is eljutottam, konkrét link???
Ha az online boltokban találtam is, akkor sincs már nekik :no: ezért kérdezem, hátha vett ilyet nemrég valaki.
Jajj, ráéreztem szülővárosomra (Kaposvár). Ugye nem a Pikk üzletházban próbáltad? A CQ-ban ha nincs is minden (finoman fogalmazva), de legalább teljesítmény ellenállás azért akad. Amúgy rendesek, csak szerény kisvárosunk nem bír el egy Lomexet... Üdv: Bálint
Valaki ismer Budapesten valami komolyabb festékboltot, lehetőleg valami belsőbb kerületekben? Sajnos google nem nagyon segített...
Köszi! Azt véletlenül nem tudod hogy van-e nekik spray kivitelben? Nem tudom hogy voltál-e már náluk...
Hello!
Tud e valaki ajanlani Szegeden elektros uzletet? Ha esetleg valaki tud webcimet az nagyon jo lenne.
Rendben köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |