Fórum témák
» Több friss téma |
Ez, ami nekem van ennél kisebb és a kipattanó része piros festékkel van leragasztva, de nem "szólalt meg", csak elmúlt magában! Viszont szükségem lenne rá, mert ez a védelem. Elvileg a KSD 301 is jó lenne (150fok), de az sincsen, pedig az volt Orczyéknál... Mégis, ha valaki tudna... Köszönöm!
Én ST7066U-QG típusú IC-t keresek (Reloop RMP-808 s CD-játszó kijelzővezérlője), ehhez várok tanácsokat, esetleg konkrét beszerzési helyet! Működő, bontott is érdekel! Köszönöm!
Mindenkinek köszönöm a segítséget megvan a keresett
dioda. Styopa
Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel a potmétergombvétellel, de egész délután azt kerestem és nem találtam nekem megfelelőt, pedig van annyi szép és jó de 40 mm átmérő fölötti ami még ráadásul alumínium is, Ritka mint a fehér holló. Esetleg valaki vett már ilyen szép nagy méretű poti gombot? És ha igen akkor hol?
Köszönöm! Üdv.
Szerintem esztergáltass ilyet. Egyszerűbb mint találni. Esztergályos minden faluban van.
Üdv Mindenkinek.
Tudna valaki segíteni, hogy hol kapható nyák lemez nagyobb mennyiségben Budapesten vagy környékén? Mondjuk 1 négyzetméter? Köszönettel.
Ez engem is érdekel csak postázzák is.
Így van. Húzott alurúd pedig a metaloglóbus-nál.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a képeken látható alkatrésznek mi a hivatalos neve, és hol kapható? Köszönettel :pumpa
Ez a hőkioldó ,egy SOVAC páramentesítőbe van beépítve. Vajon ez a hőkioldó, hány foknál kapcsol ki?
Üdv:pumpa
Köszönöm a választ, így már nagyából érthető.
Üdv:pumpa
Azt a pontigobot esztergáltattad? Vagy esetleg te esztergáltad? milyen átmérőjű? Igen jól néz ki!!.
Esztergáltattam a Finommechanikába. Csak rajzot kértek, és elképesztően precíz munkát végeztek. Az átmérője 5cm. Kár hogy már nem dolgozik ott az ismerősöm. :
Én csak azt nem értem, hogy hogyan rögzíted a tengelyre...?
Szerintem pedig eléggé elmentünk a témától...
Hali mindenki
Szeretnék venni kondenzátort,már van kettő.Autóba hifihez használtam,de nagyobb zenét raktam be.Gondoltam beszerzek még párat.De nem találok. + A kérdésem honnan, és hogy jó ez egyáltalán erre a célra. tipusa: SPRAGUE POWERLYTIC 36DE 83000-15DC 8908L 0504 MADE IN U.S.A. +95 C Mindent leírtam,köszönöm előre is a segítséget.
SZiasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Uaa180 vagy A277d ic-t hol lehet még kapni? Elvileg, már nem gyártják őket, de szeretnék venni 2db-ot csak nem tudom hol lenne olcsón? (Eddig 450Ft/db áron adtak volna, de az elég drága valaki tud olcsóbban valahol Debrecenben?)
Ezek 83.000µF/ 15V-osak, ha a 15 V nem üzemi, hanem pillanatnyi, akkor nagyon gyorsan szereld ki, mert járó motornál 14,6V körüli fesz van és ha véletlenül valamelyik átüt, leéghet a kocsid, a környéken volt már rá példa!!! Minimum 20-25V-ost ajánlok, a gyári autóhifisek is általában 20 vagy 24V-osak!
Hello!
Írok egy pár üzletet ahol érdeklődhetsz. A Kossuth u-án a Hobby elektronikában, a Szent Anna-Klaipeda sarkon, a Sámsoni út elején, És Bernáth hangtechnikánál. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Sajnos árakkal nem tudok szolgálni. Üdv:Lazack
Helló. Kösz. A smámsoni az elég drága, a szent-annánál 450/db, de a hobbiban még nem jártam, majd arra megyek valamikor. A bernáth hangtechnika merre van?
Hello!
Tudna abban valaki segíteni hogy plexit melyik nagyáruházban tudok venni? Üdv!
Én nem rég jártam Miskolcon az OBI-ba és ott láttam messziről, de nem vettem jobban szemügyre. Vékonynak tűnt olyan 1mm-es.
Milyen vastag kellene? És mekkora? Mert az kb. olyan A4-es méret körül volt.
CREE ledhez keresek hűtőcsillagot, ha esetleg valaki tudna beszerzési forrást (nem hatalmas mennyiségben)
azt megköszönném. :nemtudom: |
Bejelentkezés
Hirdetés |