Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézershow építése

Témaindító: sportcipo, idő: Júl 21, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   60 / 138
(#) dj.safi hozzászólása Márc 7, 2010 /

Hy All
Én is építettem egy winyós lézert az előző szép eredmények láttán! Teszek fel pár képet majd még videót is!
(#) dj.safi hozzászólása Márc 7, 2010 /

(#) sardna00 válasza androlight hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Szia! Erről a jelgenerátoros dologról tunál irni pár szót(persze ha publikus)? Mi kell hozzá, program, esetleg külső vezérlés.... Ilyesmire gondoltam. Köszi. Üdv.: András
(#) xy00 hozzászólása Márc 7, 2010 /

Sziasztok!

Ne csak tükrökben gondolkozzatok. Tegyetek a lézer elé pl. üvegbiztosítékot és vonal lesz belőle. Már csak a "biztosítékot" kell mozgatni.
(#) androlight válasza xy00 hozzászólására (») Márc 7, 2010 /

Teljesen igazad van lehet ígyis de az teljesen más dolog..
(#) bakaruha hozzászólása Márc 8, 2010 /

Sziasztok az lenne a kérdésem hogyan lehet vezérelni a vincsesztereket esetleg felraknátok valami kapcsolási rajzot róla előre is köszönöm
(#) androlight válasza bakaruha hozzászólására (») Márc 8, 2010 /

A fórumban mindent meglelsz!
(#) androlight hozzászólása Márc 9, 2010 /

Befelyeztem a projektem..Néhány kép és video ha érdekel valakit! Video ->Bővebben: Link
(#) androlight hozzászólása Márc 9, 2010 /

Pár fotó még utólag.
(#) sardna00 válasza androlight hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Gratulálok hozzá! Komám le a kalappal!!! Szép dobozolás, gyönyörű munka! Üdv.: András
(#) androlight válasza sardna00 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Köszönöm!
(#) djskud hozzászólása Márc 27, 2010 /

Hellosztok,nem tud valaki eladó zöld lézerpointert (50-70mw) az árat megbeszéljük aki tud légyszi irjon mert az apróhirdetésekbe nem találtam sajnos!
(#) trionaudio hozzászólása Ápr 11, 2010 /

engem is érdekelne zöld léézer . meg piros is. sajna dvd irom nem szándékozom szétszedni. estleg dvd olvaso . az van .. 3mWatt max elég kis szobába szeretném. és egy kis segitség a galvokkal kapcsolatban is elkelne elöre is köszii krissz
(#) sprofan válasza trionaudio hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Én tudok neked olcsón zöld lézert adni, de ez nem ide való, így írtam privátot.
(#) trionaudio hozzászólása Ápr 14, 2010 /

két analog kivezérlés jelzöböl a galvokat meg tudom csinálni ? és akor ezt hogy tudom majd vezérelni . egy kisebb végfokkal hajtom meg öket. valami kis olcsoval. további segitséget valaki tudna adni esetleg?
(#) dB_Thunder válasza trionaudio hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Azok nagyon finom mechanikák, nem arra vannak hogy egy (nehéz) tükröt mozgassanak. Valami biztos gyorsan megadja magát majd...
(#) djskud hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Vettem egy lézermodult 50mw-osat amibe van áram generátor! ezt mekkora feszültséggel hajthatom?a lézer még nem érkezett dmeg de jobb már előtte tisztázni a dolgokat!5V-os mobil töltő jó lessz?
(#) Szebence válasza djskud hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Jó lesz, de kell hozzá egy feszültséggenerátor. A mobiltöltőt egy LM317-es szabályozható feszültségű kapcsolásra teszed, beállítod a stabil 2,7-2,8V-ot és az mehet az pointer saját áramgenerátorára.
Célszerű trimmer potmétert használni, majd ha beállítod, akkor valahogyan rögzíteni. Pl kis ragasztó, vagy festék, stb.
(#) djskud hozzászólása Ápr 20, 2010 /

Hello,érdekelne hogy van egy 3V-os 300mA-os tápegységem ami stabilizált és hogy ez jó lessz-e az 50mW-os lézermodult hajtani?és még az is érdedekelne hogy a feszültség szabályzót azt egy egyszerü nyákba forrasszam bele a potival együttt?vagy ezt hogy oldjam meg?
(#) Georgee válasza djskud hozzászólására (») Ápr 20, 2010 /

Látom nem olvastál vissza a fórumba, az áramnak kell stabilnak lennie! Van egy pár kapcsrajz, hogy lehet meghajtani a lézereket (áramgenerátor)
(#) djskud válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 20, 2010 /

hello,azt láttam h stabilnak kell lennie de a feszültség szabályzót meg a potit mibe kössem be h működjön??Én még kezdő vagyok és bocsi ha hülyeségeket kérdezek!!
(#) androlight válasza djskud hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Helló!

Én az enyémeket sima atx es pc táppal hajtom 3,2 Volton kutya bajuk és annál stabilabb sztem nem kell !
(#) djskud hozzászólása Ápr 21, 2010 /

és melyik csatlakozóba kötöd be? mert tudtommal van amelyik kimenet ad 12 vagy 9Voltot is!???

Itt a link! Én ajánlanám hogy szedd szét a pointert és ugy építsd be persze jóó kis hűtéssel és a kristályt sem árt megígazítani mert azzal még lehet fényerőt csalni bőven!Link

én lézeromdult vettem beépitett áramgenerátorral nem pointert! de majd azért kipróbálom! kösy a tanácsod!

Értem nah az más akkor nem szóltam!

ahoz is jó a pc táp? vagy ahoz teljesen mást használjak?
(#) djskud hozzászólása Máj 6, 2010 /

Hello! valaki segitsen légyszi van egy 50mw-os zöld modulom és hiába kötöm rá a 2db teljesen új ceruza elemre akkor is csak vöröset világít....mi lehet a baj?
(#) androlight válasza djskud hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

Halihó!

Szét kéne szedned a pointert vagy modult és megigazítani a kristályt az infrán
az általában segíteni szokott! Csak olyan ragsztót használj hozzá pl műgyantát ami nem gőzöl! És szemre vigyázni még véletlenül sem hajolj a kristály fölé pozicionálásnál még akkor sem ha éppen nem gerjed!
(#) androlight válasza djskud hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

Sztem jónak kell lennie hozzá!Mármint a pc táp
Következő: »»   60 / 138
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem