Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1160 / 3607
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Vezettem már ott, a sávokat meglehet szokni, de azt hogy bal kézzel kell váltani? Az a leg szokatlanabb, hogy beülök az autóba, és... valaki ellopta a kormányt.
(#) Szárnyas válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Idézet:
„majd nagyokat sétálunk a High Parkban, etetjük a kacsákat, mókusokat”

Világkörüli útra mentek? Vagy csak átruccantok Kanadába is?
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Én nem raktam át a sebváltót azért...
(#) Action2K válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Az sem lenne rossz!

Én sem, de valaki átrakta, mert ilyen autót kaptunk. :yes:

A '60-as években - 1-2 bogár már bekerült Magyarországra, - volt a vicc...
A rendőr megállít egy VW -t.
- Nyissa ki az első tetőt. Hol a motor?
- Hátul.
- Na, innen addig tovább nem megy, amíg előre nem teszi!
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Még eccerűbben megoldottam. Ö fog vezetni.

Én 78 utassal voltam. Mit szóltak volna, ha hátraszólok a Móninak, - Anyus! Innen Te vezetsz...
(#) mizsei.robi hozzászólása Máj 4, 2010 /

Sziasztok!
A most öszerakott gépemmel lenne egy kis problémám.
Az integrált hangkártyának (CMI) az egyik kimenete rossz ezért tettem bele egy PCIosat (ez is CMI).Amikor a PCI os hangkártya driverét felteszem a windows vagy nagyon nehezen tér magához inditáskor vagy betöltéskor 2-3 percig gondolkodik fekete képel.
Szerintetek mi lehet a probléma vele?
(#) DuMatyi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Tiltsd le az alaplapi hangkártyát, és minden driverét távolítsd el. Elvileg plug and play megoldásban nem kéne veszekedni a két hardvernek.
(#) mizsei.robi válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Már biosban letiltottam.Már windows ujratelepités is volt és még mindig ugyanazt csinálja.
(#) jdani hozzászólása Máj 4, 2010 /

Üdv. Kijárom a középsulit Szlovákiában, azt szeretném kérdezni hogy mi az én sulim Magyarországon, ha : Szeretnék olyan lenni, hogy ha kezembe adnak egy rossz elektronikus berendezést, legyen az bármi, tudjam hogy mit kel rajta nézni, melyik részét, honnan tudom hogy ez miért nem jó, stb, tehát egy szerelő, és ahol azért elsajátítom a PIC világát is...? Létezik egyáltalán iylen suli?
(#) Norberto válasza jdani hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Főiskola vagy egyetem. Ezek között kellene nézelődnöd. BME-t vagy Pécsi Tudományegyetemet tudnám elsőkként ajánlani.

Egyébként van továbbtanulós topik.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Óbudai Egyetem esetleg?
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Nehogy azt mondjátok, hogy egyetemen képeznek szerelőket!
(#) jdani válasza Norberto hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

akkor abban a topicban folytatom
(#) Norberto válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

jdani szerelőt írt az előbb, te ezt emelted ki. Én viszont nem ezt tartva szem előtt, azt képzeltem el magamban, hogy milyen jellegű iskolákban taníthatnak olyan szakmai szinteket, amiket a kérdező felsorolt (honnan tudom hogy ez miért nem jó; PIC-ek világa). A szakközépiskolák kiestek, maradtak tehát a főiskolák, egyetemek...
(#) Attila86 hozzászólása Máj 4, 2010 /

Nézegetem a google analytics-on hogy milyen kulcsszavakkal jutnak el a keresőn keresztül a látogatók az oldalamra. Van köztük egy érdekes.
Idézet:
„gyomor tréfásan”

Hogyan indexelheti erre az én oldalamat, jó kérdés...

Megkönnyebbültek volna. :hide:
No én mentem, egy hét múlva ugyan itt, Veletek! :wave:
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Egy kalappal! :wave:
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Kellemes pihenést!
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Erről egy kicsit bővebben is írnál? Szívesen megnézném én is az enyémet...
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Azt nem tudod megnézni, mert előtte regisztrálnod kell egy google accountot és utána tudsz csak belépni a google analytics-ba. Ott be kell állítani hogy az oldaladat figyelje és egy kis scriptet bele kell ágyazni a weboldaladba. Utána kezd csak el adatokat gyűjteni a látogatókról. Melyik országból, melyik városból, milyen oprendszerrel, milyen böngészővel látogatják az oldalad, mennyi időt töltenek el átlagosan, hány oldalt néznek meg rajta, melyik oldalakat nézik meg a legtöbben, mennyi a visszafordulás, mely oldalakról tévednek az oldaladra stb...
És mindezek kombinációját is lekérdezheted.

Tudom például hogy a hobbielektronika.hu-ról eddig 1348-an kattintottak át az oldalamra, vagy hogy április 5.-én 19-en nézték meg az oldalam a prohardver.hu-ról. Budapestről eddig 1275 látogatás történt, a második legnagyobb város pedig Paks 514 látogatással, majd Miskolc, Szombathely, Szeged, Győr...
Magyarországról eddig 3315 látogatás történt, Romániából 120, a Felvidékről 40, Argentínából 23.
A látogatóim 53%-a Firefoxot használ, 21%-uk Operát 20% pedig Explorert.
A legtöbben 1680*1050-es felbontást használnak (21%), de 19% használ 1024*768-at, 17% pedig 1280*1024-et.
A látogatók 98.16%-a Windows-t használ, 1,45%-uk Linuxot.

Szóval sok mindent meg lehet tudni...
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Most nézegetem alaposabban... még azt is meg tudom nézni hogy hol, mely weboldalakon, fórumokon említik az én oldalamat.
(#) DuMatyi válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

"Big Brother is watching you" - George Orwell: 1984.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

A Nagy Testvér figyel téged. Csak ez angolul híresült elm azért írtam így. Manapság az interneten nem tudsz elbújni. A gépedról folyton kémkedik a Winfos oprendszer, egyes programok a tűzfal ellenére kikotyoják mi van a gépeden, és a többi. Az IP-d alapján lenyomozható vagy. Hiába bújnak el a hackerek és mások a névtelenség homályába, kis gógyival megtalálható mindenki, titkosszolgálati eszközök nélkül is. Ez nem az internet vívmánya, mert milyen jogon ír nekem névreszóló levelet bármelyik párt? Honnan szerezte meg a címemet? Milyen jogon ír nekem a rídörsz dájdzseszt? Nem mellesleg bontatlanul ment a cserépkályhába mindkettő. Milyen jól égett...
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Na tessék, google analytics nélkül valószínűleg ezt sose találtam volna meg:
Bővebben: Link1
Bővebben: Link2
Nem engedtem senkinek hogy lopjon az oldalamról.
(#) DuMatyi válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Azzal, hogy feltetted az Internetre, tudtod és akaratod nélkül szabad kezet adtál a másolásra. Nem láttad el másolásvédelemmel. Ha Flash rendszerben csinálod a weblapot, nem lehet ctrl c és ctrl v-zni. A digitális adatot a legkönnyebb másolni. Nem erkölcsös, nem etikus, de így van. Emellett Attila múltkor Te magad is feltettél képet, hogy torrentezel. Az nem lopás? Akkor 1-1. Szerintem. Ha én valamit felteszek, vagy akármit leírok ide, akkor vállalom azt is, hogy lelopják. Például a készülő hanggenerátoromról még csak a beavatottak tudnak, ide egy sort sem írtam le róla. Elejét véve a lenyúlásnak. Ha nem akarom, hoyg lelopják, akkor leközlöm egy újságban, vagy e-folyóiratban, amihez csak jelszóval és regisztrációval férnek hozzá. Onnan naplózható ki mikor és mit csinált az oldaladon, és a tettest nyakon csípheted IP alapján.

Simán leközölhetted volna a Rádiótechnikában, és akkor becses neved is ott lett volna. Ilyenkor az imprint megjelenés a mérvadó. A Te választásod volt, hogy nem ezt tetted. Valamit valamiért.

Nem mellesleg az internetes dokumentumokra is vonatkozik a hivatkozás minden szabálya, amit én maradéktalanul be is tartok.

Apró dolog, hogy plagizálás mindig volt. Egyeseknek, egyre többeknek egyszerűbb lopni.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Idézet:
„Csak ez angolul híresült elm azért írtam így.”

Azért felénk inkább magyarul ismerős. :yes:
(#) zolika60 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 5, 2010 /

Látod ezért nem kell használni. Maradt volna a boldog tudatlanság.
Következő: »»   1160 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem