Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bizony, anyukám mindég szokott a friss húsból pecsenyét csinálni.
Az az igazi! Másnap már nem olyan jó... No meg az a jó szalonna, kolbász. Egy szalonna sütésre első osztály. Nem utolsó sorban tudod hogy mit eszel. Idézet: „Nem utolsó sorban tudod hogy mit eszel.” Ez bizony egy lényeges szempont! Néhány haverom dolgozott ilyen húsfeldolgozó gyárban, diákmunka keretein belül, és meséltek olyanokat, hogy inkább nem is akarjátok tudni... De a jó füstölt kolbászoknak, szalonnáknak nincs párja.
Sziasztok srácok!
Gondoltam megmutatom, a gyűjteményem legértékesebbjei, egy EM80-at odadugtam, a méretérzékeltetés miatt.
Igen, nincs párja.
Nem véletlen, hogy a "gyári" kolbászoknak vagy erős fűszer íe van, vagy csíp, vagy éget. Szerintem a hús ízét nyomják el vele. Bezzeg az itthoni, kellemesen füstös stb. Ha jól csinálod magadnak, a porcokban nem fogsz megfulladni. Nem úgy mint a "gyáriban"..
Ejj müszikém!
Ha ennyi szkópcsövem lenne, egyel biztosan kísérletezgetnék. Óra, fapados szkóp stb..
Nálunk olyan szinten háziak ezek a dolgok, hogy még a füstölést is fater csinálja, van egy direkt erre a célra tervezett kis füstölő "szoba" még a fűrészport is mi állítjuk elő, mivel fater szokott asztaloskodni.
Nekem meg saját kolbászom van. Néha az asszony is kóstolhat...
Ejj
Én addig vagyok békességben, amíg ettől jobban nem részletezed
Rossz az aki rosszra gondol... Neked is a mocskos fantáziád helyén már csak a mocsok van... Azt is írhatnám, hogy a mai fiataloknak mindig ott jár az esze, ahol más tisztességes embernek a nyelve.
Mocskosnak mocskos.
De az a mocsok csak az elektrokémiai oxidációtól van
Norberto, emlékszel még hogy mit mondott tegnap a kamerás srác? (Az 5 percen belül feljövő témára gondolok.) Amúgy vannak fent képek a MAMHU.-n.
Ezt nem szeretném megérni hogy iyleneket nézzek :emptybottle:
Nemigaz, felrakom a dunsztos üvegeim képét, erre már a p*nánál tartunk, borzasztó.
Csajok? Én itt csak egyet látok! Lassan elkelne itt egy +18 -as topik...
Te látod hogy ki fekszik alatta? Akkor neked röntgen szemed lehet, mert én nem látom.
Tudod azok az üvegek másra is jók, nem csak nézegetni és rendeltetés szerűen használni
A nyers hús meg az inak hagyján...de a zsírnak való faggyút meg szalonnát vágni mikor már kihűlt...egész végig borsózott a hátam.
Ha csinálnod kéne, megbarátkoznál vele.
Mikor vágtuk, nekem sem tetszett reggel 5 kor. De 10-11 órára már ment minden gond nélkül. De az az utána következő 1-2 hétben olyan puha volt a kezem hogy olyan még sohasem volt
Zotya ízlésficam, ízlésficam?
Inkább ilyesmiket.ˇ
Na de ez már horror (+18)...
Sajnos az elektronika elvan süllyesztve a padló alá, és mivel lakkozott hajópadlóval van a járófelület burkolva így nehéz hozzá jutni.A lényeg ,hogy van 8 db 6 Volt 260 amperes akku sorba kötve, ebből csinál az elektronika 3 x 380 voltot és hajt egy 3 kW-os motort. A sebessége fokozat mentessen szabályozható. Nagyon spéci a műszerfala, kijelzi a pillanatnyi fogyasztást amperben, Az akkuk állapotát %-ban, Egy feltöltéssel 10-12 órát tud menni. Max. gázon 56-60 Amper a fogyasztása de mi csak 15- 20 amperrel megyünk.
Mind nő volt, óvónők.De nagyon aranyosak voltak.Azért 2 órán keresztül szóval tartani ennyi hölgyet nem kis feladat.
A múltkor a darálógép majdnem elkapta a középső ujjamat, mikor éreztem az orsót az ujjammal, azonnal kirántottam belőle.Ez lett a szerencsém.De a kóbászgyúrás is kemény munka.Rendesen megizzasztott fél mázsa kóbászhús.De megérte, mert nagyon finom.:finom:
Gyönyörűek! És a kakukk tojás mit keres ott? De nem ez a bárszekrény?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |