Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kösz! De mondom én sem azért mondtam. Grat hozzá!
üdv: Dávid
Na, simpi megírta a frankót. Tényleg ennek szellemében készült a cucc, csak szerénytelennek hatott volna, ha én írom le...
![]() Van ennél durvább madzagolásos ketyerém is, ha valakit még érdekel a téma... ![]()
Meg hát ugye a Gain is légszerelt, ha jól emlékszem...és ott még a tápkábeleket sem csavarta össze az öreg japán, csak úgy lógnak a semmiben...
![]() Idézet: „Szerk.: bankimajki meg csak azért szövegel, mert ismer személyesen is, és tudja, hogy nem verem meg...” Honnan? Már csak azért is meg kéne, hogy egy kicsit elbizonytalanítsd. ![]()
Na azért vegyünk vissza egy kicsit.
![]() ![]() ![]()
Én erre gondoltam. Az igazság az, hogy a buffereket csak most kezdtem kóstolgatni, ez tűnt a legegyszerűbbnek, de biztos készítek pár deszkamodellt, Mayan erősítőiből, s meglátjuk melyik szól a legjobban.
Elnézést az OFF-ért, tatabike, érdekel ez a téma s a tapasztalataid, ha van időd, folytassuk talán itt. ![]()
Kérdésem lenne
Építettem egy fesz összegzőt LM358 ic vel. Az összegző 5 v os tápot kap , és 10 k ellenállsáokat raktam az osztóba és a visszacsatolás is annyi 2 feszültséget akarnék összeadni 0,2 v és 1 v os jeleket aztán ezt az LM második tagjával visszaforítani pozitív előjelüvé. Amit csinál az a nagy semmi , az összegző kimenetén a bemenetei 1 és 0,2 v hatására 0,33 v lesz , és a fázisfordítás után 0,05 ez h lehetséges ? mitől? köszi a segítséget
Hali!
Ittvan megérkezett a legújabb tákolmányom ha lehet így nevezni. Ez egy ventilátor szabályzó visszajelzővel. 800 mA-re méreteztem a kicsi hűtőborda miatt. Maga a szerkezet kész van és működik tökéletesen csak a külső még nem az igazi ![]()
Először tényleg azt hinné az ember, hogy tákolmány, de nem az! A karton illesztése pontos, a szitázás is szép, és funkcióját tekintve is megállja a helyét! A törésgátló egy kicsit megmosolyogtatott, de legalább egyenes úton haladsz a precíz, igényes munkák felé
![]() ![]()
Kartonpapír + technokol......Rulezzzzzzz
A biztosíték pedig kiváló zárlatkeltő........
Ha elolvasod elejétől a végéig akkor rájösz van egy mondat amiben leírom. hogy van egy kis kupak a biztosítékra ami nem látható a képen. Technokollal nem dolgozom büdös, lassan szárad, nem alkalmas. Ragasztópisztollyal dolgozom.
Nagyon rendes gyerek, és még fiatal, kap még elég pofont az élettől nélkülem is...
![]()
Üdv!
A barátnőm, kicsit playboy nyuszi mániás, ezért kapott tőlem egy átalakított corallo fényt. A nyusziábra 0,1mm vastag rézlemezből készült, vasalás maratás technikával, 12volt 50 wattos hidegtükros izzó a fényforrás, mikrosütő motor forgatja a tükörtárcsát. A fókuszálás nem lett a legjobb, de annyira örült neki, hogy elpityeregte magát. ![]() További szép napot!
Nekem is kész lett tegnap a nyák a BD249/250-hez
![]()
Durva
![]() ![]()
A műszaki megoldás mellett becsülendő, hogy mindezt a barátnőjének csinálta időt, fáradságot nem kímélve.
Műszakilag és emberileg is ![]()
Köszönöm az elismerő szavakat!
![]()
Életem első PIC-es áramköre (12F629), amit én terveztem + van is értelme.
Automata visszacsukással nem rendelkező DC24V-os kapunyitókhoz készült. A nyomógombal állítható be az időzítés 30mp-s ütemekbe. A legtöbb agyalást az igényelte, hogy csak a DC motor kimeneteiből tudtam csak vezérlő jelet venni (ezért van benne az optokapu páros).
8 alkatrészhez én nem pacsmagolok nyákot... :hide:
Gratula, nagyon hasznos kütyü
![]() ![]()
Az igért képek a beültetetett áramkörröl, a teszt még hátra van.
... meg ha nő.
![]()
Húúú de rózsaszínű.Jó lett.
Üdv Norbi ![]()
Alig várom, hogy már nekem is időm legyen nekifogni! Említettem, hogy dobozom már van, ha érdekel megnézheted itt.
![]() gaboca323f: Nekem nagyon tetszik, szép munka, nem is csodálom, hogy örült neki!
…és igazam lett!
![]()
Több az
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |