Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1171 / 3607
(#) llaci56 válasza big-D hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Ez igen nehéz kérdés... Ha nem lehet kapni egyébként, és nagyon kell, akkor mindenképpen megéri. Ha nem kell, akkor meg 10 Ft-ért sem éri meg.
(#) zoly15 hozzászólása Máj 11, 2010 /

Szép estét mindenkinek!
Meg volt a szajré (hangszórók).
Igaz az oriont csak pénteken kapom, de kaptam 3 hangszórót.
1 RFT (siralmas állapot)
1 Videoton (membrán szél kell)
1 LG tökéletes
Mára is jutott valami értelem. Nyáron nekünk van egy úgynevezett "kohó" ami nem más, mint egy 120L bojler tartály feketére festve.
A régi kilyukadt.
A másikon is van egy lyuk, ill volt.
Megfogtam, kibányásztam és elkezdtem behegeszteni
Egész jól el voltam vele. Egy órám ráment, de nem unatkoztam.
A végén volt egy lyuk amibe egy valaha hangszóró mágneskör ként funkcionáló vas darab került a kezembe
(#) radocziandras válasza mizsei.robi hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Ezt a hozzáértő módban az eszközök-karanténban tudod visszaállítani.nekem sikerülni szokott így.
(#) mizsei.robi válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Oké.
Köszönöm a segitségeteket.
Majd megpróbálom. Most frissitéseket telepit mert ujratettem egy korábbi conficker támadás miatt.
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Magyarul csináltál kis lukból nagyot, ha jól értettem.
(#) zoly15 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Már miért csináltam volta nagyobbat?
A tartály egyik lezáró végén (a hengeres rész végén) van valami nyílás a villan bojlereken.
Az ki volt esve, így be kelet hegesztenem.
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Jha! Akkor nem jól értettem a mondatot. Egyébként én nem értek a bojlerhez, csak az hogy víz van benne és villannyal melegíti.
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Kiesett a nyílás?

Talán a - Rejtő Jenő: Előretólt helyőrség -ben volt, hogy (az ezredes nevére már nem emlékszem, talán Portye ?) belerúgott az erőd falába, és fejére esett egy kilazult lőrés...
(#) tatabike válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Hehe, van gázboyler, meg fatüzelésű is... :yes:
(#) sound.man válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Szétpergett egy eminence nyomómba a tekercs... Tekerhetnél ebbe is valamit ha már így belejöttél.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Egyszer valaki belenézett egy 3/4" -os csőbe. és a következőt mondta:
- Milyen furcsa lyuk van ebben a tömör csőben! :nyes:
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Két örökzöld szösszenet:

-Hogy köszön a nőgyógyász?
--Majd benézek...

-Elmegy a nőgyógyász a házibuliba:
--Arcok, vééégre arcok...
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Annyira ideges vagyok amúgy... Hangszórók most lettek felújítva minden normálisan gyári javítókészletből. Megvettem tesztelem és szétesik benne a tekercs. Boltnál érdeklődök, hogy mit csináljak mert ez így kicsit gáz.. Lengőre nem vállalnak garanciát.. óóó akkor mire vállalnak??? A kartondobozra amit küldtek? Nem nevezem meg, hogy accus a cég ahonnan vettem a nyomót....
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Már Te sem vagy a régi...vagy klón vagy. Az igazi köbzoli egy olyan gombolyagról csatolt volna képet, amit egy tangás bikinis csaj tart a .........-én, -val, -vel, -ján, stb-n.(opcionálisan kitölthető)...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Matyikém megosztotta velünk élete egyik nagy álmát...kazánkovács-nőgyógyász akar lenni, ebből az első már megvan...
Matyi, tudod mi az álomhajó...?
(#) zoly15 hozzászólása Máj 12, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Ez a mai meló nap nagyon jó volt (gyakorlat)
Egy hatalmas csőbe (az átmérője olyan 60-80cm is lehetett, de lehet hgoy nagyobb, mer guggolva elfértem bene. A vége ment szét mint egy tölcsér. A hengeres része kb 2 méter. Ebbe kelet belehegeszteni Y alakú laposvasat. Aztán betonozták ki. Az egyik fele ki van betonozva. A másik még vasalva sem. Honlap jó meló lesz. Igaz tiszta rozsda lettem
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Matykusz! Gratula!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Köszönöm, de picike pontosítással azért. Az opponens 50/50 pontot adott, a konzulens pedig 50/49-et. Levont egy pontot azért a hibáért, amiért én szóltam neki.
Kérdést nem küldtek be, pedig szokás. Azt hiszik, mindent tudok. Mondjuk sikerült olyan témát választani, amihez nem sok könyvtáros konyít, úgyhogy voltaképp mondhatnék bármit. Ezek szerint még a formai követelmény rendszerre sem kérdeznek rá, vagy igen, csak meg akarnak lepni. Mondjuk a szaldó az 135 oldal és 2 év össz munka lett.
Nem mellesleg Békei úr ehhez nem kívánt sem anyagi sem erkölcsi támogatást nyújtani. Tudja mit? Nem is kell. Lehet tovább közölni cikkeket fordításból, meg a 80-as évekből reprint.
Más kérdés Laci, hogy bizony ez a diploma nem ér többet a Te érettségidnél. Merthogy a Te korosztályod 40%-a éretségizett, az enyémnek meg a cirka 35%-a lesz diplomás. Azaz még sem akkora durranás.
Továbbá az én "második érettségimet" csak egy nyelvvizsga után vehetem kézbe. Fantasztikus.
(#) jdani hozzászólása Máj 12, 2010 /

hali. van tit valaki aki ért auto-moto, főleg a fékekhez? tárcsafék?.. lenne egy pár kérdésem..
(#) jdani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

úgy sípol a fékem mint ha vmi talicskát tolnák. mi az orvosság rá?
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Grat. TudorMaty!
Jó vagy.
Ha nagy agyad angolra hangolva hagy, majdan akkor kaphat, diplomát a Maty, mely nem lesz ramaty.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

...Tejszínhabbal!
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

..mely leteper, ha nem jól viselkedel.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Na azért ne szexualizáljunk
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Maty! Neked mindenről az jut a (gaty)eszedbe?
(#) llaci56 válasza jdani hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

A következő adatok kellenek:

típus, évjárat, ccm, motor kód, futott km. (Ha volt betét cserélve már, akkor az azóta megtett km.)
(#) szamóca hozzászólása Máj 12, 2010 /

Na megyek gályázni. Továbbit! :integet2:
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Gályázol? A főnök meg vizisízik?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Ajjaj szegény. Rabszolgasors, de az életben nincsenek Isaurák.
(#) tatabike válasza jdani hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Vannak fékbetétek, az újabbak főleg, amik szándékosan sípolnak, így jelzik, hogy csereérettek. Amikor elfogy a kopóréteg, alatta előbújik valami olyan réteg, ami berezonál a tárcsával. Ha nem ilyen 'jelzős' fajta, akkor köbzoli útmutatása a követendő.
Következő: »»   1171 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem