Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez igen nehéz kérdés... Ha nem lehet kapni egyébként, és nagyon kell, akkor mindenképpen megéri. Ha nem kell, akkor meg 10 Ft-ért sem éri meg.
Szép estét mindenkinek!
Meg volt a szajré (hangszórók). Igaz az oriont csak pénteken kapom, de kaptam 3 hangszórót. 1 RFT (siralmas állapot) 1 Videoton (membrán szél kell) 1 LG tökéletes Mára is jutott valami értelem. Nyáron nekünk van egy úgynevezett "kohó" ami nem más, mint egy 120L bojler tartály feketére festve. A régi kilyukadt. A másikon is van egy lyuk, ill volt. Megfogtam, kibányásztam és elkezdtem behegeszteni Egész jól el voltam vele. Egy órám ráment, de nem unatkoztam. A végén volt egy lyuk amibe egy valaha hangszóró mágneskör ként funkcionáló vas darab került a kezembe
Ezt a hozzáértő módban az eszközök-karanténban tudod visszaállítani.nekem sikerülni szokott így.
Oké.
Köszönöm a segitségeteket. Majd megpróbálom. Most frissitéseket telepit mert ujratettem egy korábbi conficker támadás miatt.
Magyarul csináltál kis lukból nagyot, ha jól értettem.
Már miért csináltam volta nagyobbat?
A tartály egyik lezáró végén (a hengeres rész végén) van valami nyílás a villan bojlereken. Az ki volt esve, így be kelet hegesztenem.
Jha! Akkor nem jól értettem a mondatot. Egyébként én nem értek a bojlerhez, csak az hogy víz van benne és villannyal melegíti.
Kiesett a nyílás?
Talán a - Rejtő Jenő: Előretólt helyőrség -ben volt, hogy (az ezredes nevére már nem emlékszem, talán Portye ?) belerúgott az erőd falába, és fejére esett egy kilazult lőrés...
Hehe, van gázboyler, meg fatüzelésű is... :yes:
Szétpergett egy eminence nyomómba a tekercs... Tekerhetnél ebbe is valamit ha már így belejöttél.
Egyszer valaki belenézett egy 3/4" -os csőbe. és a következőt mondta:
- Milyen furcsa lyuk van ebben a tömör csőben! :nyes:
Két örökzöld szösszenet:
-Hogy köszön a nőgyógyász? --Majd benézek... -Elmegy a nőgyógyász a házibuliba: --Arcok, vééégre arcok...
Annyira ideges vagyok amúgy... Hangszórók most lettek felújítva minden normálisan gyári javítókészletből. Megvettem tesztelem és szétesik benne a tekercs. Boltnál érdeklődök, hogy mit csináljak mert ez így kicsit gáz.. Lengőre nem vállalnak garanciát.. óóó akkor mire vállalnak??? A kartondobozra amit küldtek? Nem nevezem meg, hogy accus a cég ahonnan vettem a nyomót....
Már Te sem vagy a régi...vagy klón vagy. Az igazi köbzoli egy olyan gombolyagról csatolt volna képet, amit egy tangás bikinis csaj tart a .........-én, -val, -vel, -ján, stb-n.(opcionálisan kitölthető)...
Matyikém megosztotta velünk élete egyik nagy álmát...kazánkovács-nőgyógyász akar lenni, ebből az első már megvan...
Matyi, tudod mi az álomhajó...?
Üdv mindenkinek!
Ez a mai meló nap nagyon jó volt (gyakorlat) Egy hatalmas csőbe (az átmérője olyan 60-80cm is lehetett, de lehet hgoy nagyobb, mer guggolva elfértem bene. A vége ment szét mint egy tölcsér. A hengeres része kb 2 méter. Ebbe kelet belehegeszteni Y alakú laposvasat. Aztán betonozták ki. Az egyik fele ki van betonozva. A másik még vasalva sem. Honlap jó meló lesz. Igaz tiszta rozsda lettem
Köszönöm, de picike pontosítással azért. Az opponens 50/50 pontot adott, a konzulens pedig 50/49-et. Levont egy pontot azért a hibáért, amiért én szóltam neki.
Kérdést nem küldtek be, pedig szokás. Azt hiszik, mindent tudok. Mondjuk sikerült olyan témát választani, amihez nem sok könyvtáros konyít, úgyhogy voltaképp mondhatnék bármit. Ezek szerint még a formai követelmény rendszerre sem kérdeznek rá, vagy igen, csak meg akarnak lepni. Mondjuk a szaldó az 135 oldal és 2 év össz munka lett. Nem mellesleg Békei úr ehhez nem kívánt sem anyagi sem erkölcsi támogatást nyújtani. Tudja mit? Nem is kell. Lehet tovább közölni cikkeket fordításból, meg a 80-as évekből reprint. Más kérdés Laci, hogy bizony ez a diploma nem ér többet a Te érettségidnél. Merthogy a Te korosztályod 40%-a éretségizett, az enyémnek meg a cirka 35%-a lesz diplomás. Azaz még sem akkora durranás. Továbbá az én "második érettségimet" csak egy nyelvvizsga után vehetem kézbe. Fantasztikus.
hali. van tit valaki aki ért auto-moto, főleg a fékekhez? tárcsafék?.. lenne egy pár kérdésem..
úgy sípol a fékem mint ha vmi talicskát tolnák. mi az orvosság rá?
Grat. TudorMaty!
Jó vagy. Ha nagy agyad angolra hangolva hagy, majdan akkor kaphat, diplomát a Maty, mely nem lesz ramaty.
..mely leteper, ha nem jól viselkedel.
Maty! Neked mindenről az jut a (gaty)eszedbe?
A következő adatok kellenek:
típus, évjárat, ccm, motor kód, futott km. (Ha volt betét cserélve már, akkor az azóta megtett km.)
Ajjaj szegény. Rabszolgasors, de az életben nincsenek Isaurák.
Vannak fékbetétek, az újabbak főleg, amik szándékosan sípolnak, így jelzik, hogy csereérettek. Amikor elfogy a kopóréteg, alatta előbújik valami olyan réteg, ami berezonál a tárcsával. Ha nem ilyen 'jelzős' fajta, akkor köbzoli útmutatása a követendő.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |