Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   408 / 982
(#) Sir-Nyeteg válasza hadnagyakos hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

40 éves feleségemet 2 húszévesre cserélném.
(#) 20sz Jófiú válasza hadnagyakos hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Itt is van egy pár hirdetés! Nagyon jók!
(#) alfa007 hozzászólása Máj 13, 2010 /

Vannak elmebeteg emberek.
Bővebben: Link
(#) rockersrac hozzászólása Máj 14, 2010 /

A M@cDon@ld's bejelentette, hogy ezentúl 25%-al több marhahúst tesz a hamburgereibe. Ennek eredményeképpen a M@cDon@ld's hamburgerei 25% marhahúst tartalmaznak!
(#) Sir-Nyeteg válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Ezek szerint eddig 20%-ot tartalmazott!
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Talált!
(#) Sir-Nyeteg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Akkor most is nullát :
(#) Sir-Nyeteg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Matematika:
25%-kal több marhahúst tesz bele: 25% = 1/4 rész.
két eset lehetséges:
a,) 0%-ot tartalmazott: 0-nak a negyede nulla, tehát a végeredmény is nulla lesz (709120).
b,) 20%-ot tartalmazott, ennek a negyede 5%, és így lett a végeredmény 25%.

b.) esetben rockersrácnak van igaza (709088)
Viszont az élet tapasztalatai arra juttatják a logikai hozzáállásomat, hogy az a,) eset teljesül
(#) Sir-Nyeteg válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Ez alapján a nagy kedvenc reklámom, aminek hallatán mindig fogom a fejemet:
"Mosogatógéppel a kézi mosogatáshoz képest, akár 2.5-szer többet tud megspórolni!"
Kézi mosogatáskor mennyit spórolsz meg? 0-át.
Gépi mosogatáskor ennek a 2.5-szeresét: 0*2.5=0
Aki ezt a reklámot kitalálta, visszaküldeném általános alsó tagozatba!
(#) szamóca válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Mennél többet vásárolunk, annál többet spórolunk!

Tarkólövés! :bummafejbe:
(#) pinkova hozzászólása Máj 14, 2010 /

(#) xenon válasza szamóca hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Azért a reklámszakma csúcsai szerintem a "tévésopp" jellegű remekművek Itt van egy kis gyűjtemény, micsoda szenvedés az átlagember élete, ha nem rendeli meg azonnal a hihetetlenül akciós és nélkülözhetetlen termékeket.
(#) Electro hozzászólása Máj 15, 2010 /

(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Máj 15, 2010 /

(#) szamóca hozzászólása Máj 15, 2010 /

(#) lui144 hozzászólása Máj 15, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Nekem van 1 kis érdekesség amiket én hallottam:
Amikor jöttem haza Hort-ról akkor 1 emberkével beszélgettem, 1 kicsit a koncertekről. Nekem az nagyon tetszet, hogy 1 Barcikai koncerten az emberkét hívták az egyik régi mobiltelefonján (Ericsson GA628) a koncerten és mikor felvette a telefont, akkkor a koncert azonnal leált. Vagyis az ének és a zene is. Mikor felment a színpadra megnézni a basszusgitárokat, akkor látta, hogy nincsen behangolva. Behangolta, és elkezdett valamit játszani. A gitár tulajdonosa meg nézte, hogy hogyan gitározik. Nekem is van 1 személyes élményem: 1 Ericsson GH337-es mobiltelefonnal sikerült begerjesztenem 1 Edda koncertet. Addig gerjedt az egész amíg a telefonnal telefonbeszélgetést folytattam. Mikor leraktam, akkor abbamaradt a gerjedés.
(#) Hp41C válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Mi a baj Ővele, hiszen gépel, mint a villám... Időnként lecsap...
(#) (Felhasználó 4577) válasza Hp41C hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Olvastad a videók hozzászólását? (1. hsz fentről)
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Máj 15, 2010 /

A gányolás nagy mesterei.
(#) mineral válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Mosógépes/Ruhaszárítós kutyaól nagyon tetszik. Egyedi ötlet!

Itt további gányolásokat lehet látni.
(#) (Felhasználó 4577) válasza mineral hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Nálunk most épp kéne egy kutyaól, úgyhogy aktuális is.

Igen, onnan vannak a képek.
(#) vicsys hozzászólása Máj 15, 2010 /

Trendi tusfürdő. Nemrég fényképeztem, mert gondoltam, hogy nektek is tetszeni fog.

DSC00099.JPG

(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Atya gatya!
És a fejét kell elcsavarni, vagy a laserkardja hegyit letörni?
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Úgy emlékszem, hogy derékba kell törni.... a karrierjét.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Mi ebben a gányolás (Az én kutyám is hűtőben lakik.) Persze nem működik. (Pedig időnként ráférne egy hibernálás.) (És még mielőtt valaki beszólna, a kutya működik, a hűtő nem.)
(#) szamóca hozzászólása Máj 16, 2010 /

Az apa bemegy a kisfia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek lidérces álma van, nyög, sír, forgolódik. Az apja felkölti, és nyugtatgatja, kérdezi mi baj van. A gyerek elmondja, azt álmodta, hogy Margit nagynéni meghalt. Apja megnyugtatja, hogy Margit néni teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap Margit nagynéni meghal.
Néhány nap múlva az apa ismét felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A fiának ismét lidérces álma van, az apja felkölti és kérdezi mi baj. A fiú most azt mondja, azt álmodta, hogy a nagypapa meghalt. Apja megnyugtatja, hogy a nagyi teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap a nagypapa meghal.
Egy hét múlva, hasonlóan, az apa este felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek ismét lidérces álma van, az apa felkölti, és kérdezi mi a baj. A gyerek sírva válaszol, hogy azt álmodta, hogy az apja meghalt. Megnyugtatja a fiát, hogy teljesen jól érzi magát, betakarja, és mondja neki hogy aludjon csak nyugodtan, minden rendben van.
Az apa visszamegy a hálószobába, lefekszik, de nem tud elaludni, annyira fél. Másnap reggel halálra van rémülve, mert komolyan hiszi, hogy meg fog halni. Felöltözik, majd kocsival elindul a munkahelyére, de rettenetesen óvatosan vezet, nehogy valami baleset történjen. Nem mer ebédelni, mert fél az ételmérgezéstől. Mindenkit elkerül, mert meg van győződve, hogy valaki meg akarja ölni. Minden zajra felugrik, minden mozgásra az asztal alá bújik.
Délután hazamegy, az ajtóban találkozik a feleségével.
- Atyaúristen! Micsoda szörnyű napom volt! Egész életemben ilyen rosszul még nem voltam - mondja az asszonynak.
Mire az asszony:
- Neked volt szörnyű napod? Hát még nekünk! Képzeld a postás ma reggel itt halt meg az ajtónk előtt!
(#) Electricboy válasza szamóca hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Mennél többet esik, annál többet spórolunk!
(#) idlob hozzászólása Máj 16, 2010 /

-AA
-???
-Mondom pára!
(#) (Felhasználó 4577) válasza Electricboy hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Kellemetlen.
(#) szamóca válasza Electricboy hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Fekete humor.
Nagy baj ez a borsodiaknak.
Következő: »»   408 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem