Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Király lett nao.
Ezt meg én csináltam Ez az, itt ni! Remélem jó a link. Sajnos, nem volt jó, de javítottam. Frankye
hello.
nagyon tetszik a műved. és engem is érdekelne a dolog. ha tudnál segíteni.....azt megköszönném
Fölteszek én is néhány képet meg egy kis videot egyik kütyümről ami jelen esetben egy futófény 10db kétszínű smd LED-el, amihez saját magam terveztem nyákot, és CDB IC-ket használtam hozzá. Doboza még nincs, de remélem majd erőt veszek magamon és csinilok neki.
ismerös ezt Horea tanárbácsinál csinátad. amugy a nyák valamiért hasonlít az enyémhez. Én másképpen helyeztem el a ledeket. Amugy jó lett
A képek totál homályosak és óriásiak voltak.
Kicsitnyítettem őket. Mivel nem sok a képtartalom 320x240-re méreteztem! Ezúton kérek mindenkit, hogyha ilyen tök homályos képet akar feltenni a munkájáról, akkor inkább ne tegye fel. Vagy fotózzon messzebbről...
Na akor rakok fel én is képeket a tápomról.
Most készül páromnak 1 fényorgona, a hawernak meg 1 autós laptoptöltő.Ime a képek.
Szép!
A laptoptáp kapcsrajzát megkaphat(juk)om?
Persze!De már van róla fórum.Ha esetleg nm találod akkor megkeresem és skennelem!
Ezt nézzétek meg! Ez durva. Ugyan olyan propeller clock technológia, csak nem egyenesen vannak a ledek.
Tök véletlen buktam rá: http://www.youtube.com/watch?v=oLygWkHo9nw
De az a király, hogy másik oldalról ugye hátulról nem látni a ledet. Ergo ahol az épp felénk lévő oldalon nem világít a led, ott át lehet látni rajta.
Majdha nagy leszek, csinálok én is ilyet :szeret:
Király, egyszer ha nagyon sok időm lesz meg nem lesz jobb dolgom, akkor építek egyet. Adok neki egy pirospontot Kép: Hivatkozás
Szép. Azért egy ilyenhez baromisok led kell. Főleg ha 3dben csinálod. egy 10*10 es ledmátrox, és máris 100 led.
Ez nem ledmatrix. Nézd meg hogy működik Vicsys kollégám propeller clock-ja, és egyből megérted, hogy nem kell hozzá sok led.
Olvastam. Én azt irtam, hogy ha 3D ben csinálod, akkor van egy nyák, ami forog körbe(függőlegesen áll.) ezen vannak a ledek mátrixban. Ekkor elég sok led kell.
DE meg lehetne csinálni 2 forgó részzel. az egyik olyan, mint a propeller clock és ez van rajta egy másik forgórészen...
Szerintem annyira nem kell túlbonyolítani! De ténleg azért jól nézni, ötletes.
Kapcsrajza nincs valakinek hozzá???
én kerestem de nem találtam. "3D led display"-t a gugliba írva főként, egy csomó ledből álló kockát hoz fel. Az is látványos, de azért ez sokkal jobb.
Kapcsrajz azt hiszem tök lényegtelen. Kapcsrajznak az is tökéletesen jó mint ami a prop.clocknál van. Az jó hozzá. Csak a szoftver más egy ilyennél.
Kemény PIC assembly.
Ennekelég jó a felbontása is. Meg szines. (RGB ledekből kéne megcsinálni)
Esetleg, ha a led mátrixos topikban nem látta valaki:
http://home.versatel.nl/edithenwilliam/william/magic/mb_rgb.wmv amúgy innen van: http://home.versatel.nl/edithenwilliam/william/magic.htm |
Bejelentkezés
Hirdetés |