Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Annak a másodiknak nem jutott rendes magasszárú csizma? Ne má...!
Bass I Love You- Basstronics Ezzel lehet tesztelni a mélysugárzót, és a szomszédot.
Érdekes. Letöltöttem MP3-ban,a fülhallgatón nem hallani a mélyeket,viszont media player-ben nekem az oszcilloszkóp képernyőkímélő van,azon jól látni!
Holnap kipróbálom hangfalon,ma már nem tesztelem az öreget a szomszédban!
Meghallgatjuk az audiofil talin? De amúgy nem értem, a Genius fejhallgatómon nem hallok benne semmi extrát. Talán ezeken kéne meghallgatnom?
Azokon a ládákon EZT fogod tapasztalni. Jobb esetben a kocsi is elindul!
A szomszédok sokkal jobban örülnek egy kis Membran-nak, egyrészt mert magyar, másrészt mert jó, és végül azért, mert vannak olyan számaik, amiktől náluk hullik le a csempe (az a csempe, amelyik a mi fürdőszobánk falán volt, és áttolódott hozzájuk) - de ezt szigorúan "közönség" előtt A Basstronics nekem annyira nem jön be, mint mély-teszter, de mint zene, egész jó
Valamikor a Boney' m - Megölöm a Világot, Ne őld meg a Világot! - című számával próbáltuk a basszust. (Volt benne egy olyan rész.) Emlékszem, levettem a HS500 előlapját, és néztem "gudmensz" membránját, ahogyan szemmel látható rezgések keletkeztek. Közben pedig az Andrássy úti lakás összes ablaka rezonált.
Jómagam ezzel tesztelek: Bővebben: Link
Ahhoz lehet kellenének az én Pio mélynyomóim.
Nem terhelhetőek, inkább nagyon alacsony az alsó határfrekijük. (117l/db csak kocsi nincs a szállításhoz.
Egy erősítőt nem jóra kell mérni, hanem úgy kell elkészíteni, hogy a fülnek is tessen. :gumicsirke:
Ez melyik együttes száma? Nem lehet egy felkapott csapat, mert ez a számuk is tök unalmas.
A Sennheiser 485-ösön kezd kijönni....
Én Mariah Carey My All -jával, illetve Toni Michelle Braxton Un-Break My Heart-jával teszteltem az elmúlt évtizedben. Ha vadulni akartam akkor Scooter Fire 12' remixe. De emlékszem a kazettás időszakban nekem is tetszett a "Ne pusztitsuk el a világot".
Hmmm. Ezt kipróbálom! Lehet, hogy a műterhelés jobban szól...? Kép: Hivatkozás
Idegenvezető tranyóka már van. Ha nem ismernéd, szólj egy modinak, Ő megismertet vele.
Nem ér, így nem lehet focirajongókat gyűjteni. Ez szó szerint övön aluli.
Esetleg jobban izzik, vagy indián füstjelekkel kommunikál.
Idézet: Éééén voltam! :beka3: „mert valaki egyszer berakta tranyóka linket”
Érdekes, nekem úgy 10khz fölött, jött hozzá még egy felharmonikus, pedig gépen belül teszteltem. Gondolom a mintavételezés miatt, persze lehet, hogy a program nem mért pontosan. Ha valóban van rajta egy felharmonikus, akkor magas hangok tesztelésére, nem alkalmas
(Egyébként hallani is lehet, hogy egyszer csak több magashang lesz, pedig már nem kéne hallani...)
Még jó, hogy van benne, ha MP3-ból származik.
Akkor se jó! Sokan azt hihetik, hogy hallják a 20 khz-et. :pardon1:
Nem is tudom miért írom le, de leírom. Nem lett meg a nyelvvizsgám. A Magyar Állam által nyomott élősködő nyelviskolák miatt. Európában példátlan, hogy egy már megszerzett kompetenciát még egyszer kérnek - általános nyelvtudás, lásd nyelvi érettségi. Mindemellett általános, azaz nem szaknyelvi nyelvtudást kérnek a nyelvvizsgán. Beszéljek a víz alatti szülésről??? Magyarul sem megy. Emellett direkte olyan magasak a ponthatárok, hogy csússzanak el a jó képességűek is. Az állam elvett tőlem ezzel az ostoba rendelettel egy évet, és 40 ezer Ft-ot (30 ezer ft a nyelvvizsga plusz 10 ezer a felvételi jelentkezés!) Nem, nem egy agyonfizetett manageri állásért, nem. Egy közalkalmazotti 75 eFt nettóért! Igen, annyiért! Pár embernek már megmutattam a szakdolgozati értékelésemet, ők bizton alátámaszthatják, hogy hajtottam, mint a güzü. Elvégre nincs még egy idióta, aki műszaki témában a kötelező 30 oldal helyett 135 oldalt ad be. Alátámasztva elsődleges forrással is (Interjú)! Mindemellett az indexemet is. BIZTOS, HOGY SZAKNYELVI TUDÁSSAL ALKALMATLAN VAGYOK A MUNKAKÖRÖM BETÖLTÉSÉRE?!?!?!? Tényleg képen kell vágni? megérdemlem ezt? Szerintem nem. Köszönöm mindazoknak, akik aláírták a nyelvvizsga-törvényt, hogy elvettek egy évet az életemből. Továbbá lassan-lassan felőrlik az idegeimet. Igen, van olyan VILLAMOSMÉRNÖK, aki ötödszörre sem ment át, százezreket költött nyelvtanárra. Szerencsétlen beállt a szalag mellé dolgozni. Úgy látszik annyira jól állunk, hogy megtehetjük azt, hogy tehetséges embereinket vagy ellehetetlenítjük (megvonások az alapkutatásoktól - KFKI), avagy megakadályozzuk, hogy kamatoztathassa a tudását. Esetleg alulfizetettségükkel elüldözzük őket innen (főiskolai adjunktus itthon - annyit keres, mint Angliában egy jó villanyszerelő!). Nos. Ezek után a 12 magyar vagy magyar származású Nobel díjasunk nem csodálandó, hogy vette a sátorfáját, és kint kutatott Minden eredményt Nyugaton értek el. A legutóbbi Oláh György volt. Jól tette. Ja hogy az a kollegina, aki velem együtt végez idén, 3 alkalommal volt nyelvvizsgázni? Ééééérdekes. 100 ezer forintja bánja. Nem mellesleg, ha én például minimálbérért dolgozok, ami ugyebár adómentes, avagy akárcsak diplomás minimálbérért... A kettő közötti különbség évi 1,5 millió Ft az államkasszába - mert ugye a magyar rendszer szerint a fizetésem több, mint kétharmada adó vagy járulék, ahogy régebben betettem ide. Ezek szerint megéri minden ki nem adott diploma után másfél milliót bukni évente! Gratulálok!!!
Matyikám, sürgősen pozitívabb szemléletet kell váltanod!
Amit leírtál sajnos tudjuk, hogy így van, de szerintem nem sokat tehetünk. Egyébként, engem egész életemben akárhol tanultam, kivétel nélkül alkalmatlannak tartottak a tanárok, arra a pályára, amit éppen végeztem. Akár zenéről, akár programozásról, autóvezetésről, akár a tanításról, volt szó. Érdekes, ezeket a dolgokat a mai napig űzöm, és eddig még egyik munkahelyemen sem panaszkodtak. Persze csak olyanok mondták mindezt, akik nem ismertek, csak a vizsgáimból ítéltek meg. Egy kivétel volt a középiskola, ott ugyanis ismertek minket a tanárok, és pontosan tudták mit tudunk. Persze a te helyzeted azért más, mert egy olyan képesség miatt büntetnek, aminek a szakmádhoz nincs köze. Úgy tudom kell lenni valamilyen mentesítő törvénynek, érdeklődj! Különben egy diszlexiás soha sem szerezhetne diplomát, akármilyen okos, ami diszkrimináció...
Teljesen igazad van... sajnos! Konkrétan én is szemétségnek tartom. Robi jól mondja: a dislexia-ról szóló papír mentesít... (ha jól tudom)
Jó reggelt mindenkinek!
Ez az esőzés hihetetlen Miskolcon kiöntött a Szinva több helyen is. Lillafüred el van vágva Miskolctól. Ha honlap is esik több településen is kitelepítésre kell készülni :no: Milyen világot élünk?
Globális felmelegedés. Egyébként Simpikém az esőtáncod sikeres volt, csak szelet is hozott magával. Sajnos ugye késtél egy hetet. Most már lassan eljárhatnád az anti-esőtáncot is. Szerintem Köbzoli veteményese is elég vizet kapott már.
Sajnos Viktor nekem "csak" egy 67 % os rokkant papírom van. Ugye kubikolni nem mehetek, a hosszú idejű állást nem bírom (szalagmunka). Nem diszlexia, de csak szellemi munkára vagyok alkalmas. Patthelyzet. Bízom abban, hogy van sok műszaki lap, és a versenyszférában nem érdekes van-e papírod. Megpróbálkozok oda kopogtatni. A közszférai bértábla meg dőljön össze! VAn egy ötletem! Holnaptól, aki politikusnak áll, legyen kötelező 3 nyelvből a felsőfokú nyelvvizsga! Minimum! ja, és az egyik kínai legyen! Ugye hogy én is tudok teljesíthetetlen követelményrendszert állítani, ha akarok. Na jó, ez csak gondolatkísérlet, de azért az alábbi példa mégis csak túlzás.Azok közül való, akik elpterjesztették a nyelvtörvényt. A test előtt összezárt kéz feszélyezett érzelmeket mutat, kombinálva a toronysisakkal, ami indulatokra utal. Különben is látszik a súgógép, mister... Mai szóhasználattal élve ciki, de én jobb szeretem az arcpirító pofátlanság jelzőt.Ő is megszavazta! Nem mellesleg: politikailag korrekt voltam, mivel minden oldalról vettem példát.A legjobb a végére maradt. Ajánlom mindenkinek a kapcsolódó linkeket. Hány példa van rá, hogy azok, akik tőlünk elvárják, elsöprő többségben borzasztó pocsék módon beszélnek angolul, vagy akár németül. Ez igaz a nyelvtanárokra is - Orosz nyelvtanárból átképzett "angoltanár" tanított engem szám szerint 4 (!) az általános iskolában.
Ha lehet Simpi most azonnal kezdje eljárni az anti eső táncot mert mindenhol nagy a baj.
Sziasztok.
Faterom vett egy simsont, nagyon jó állapotban van, jól jár a motorja, meg minden darabja eredeti a motornak. Csak sajnos nincsen alapjárat.Az is lehet hogy tele van a karburátor, vagy nem tudom, mert apu sem ismeri ezt a fajta karburátort ami rajta van.szétszedjük, kitakarítjuk, aztán meglátjuk, milyen lesz.Van rajta egy m8as lapos állító csavar, az nem tudom, mire való, de próbáltunk állítani a bowdenen is, úgy se lett jó.Mit lehetne tenni neki hogy jó legyen? Előre is köszönöm a segítséget.
Karbi pucolás. fúvókák stb. benzinszint beállítása. jó lenne tudni a típusát. 16N1 vagy 16N3.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |