Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1177 / 3607
(#) papcsi95 hozzászólása Máj 16, 2010 /

Helló!
Nálatok milyen az idő?Mi nagy valószínűséggel 3 órára úszni fogunk.
(#) Action2K hozzászólása Máj 16, 2010 /

Nálunk már olyan a helyzet, hogy ideát (ezt Laci kedvéért irtam), már a múltkori csapadék jelentésem óta megduplázódott a leesett mennyiség. Jelenleg 200mm-nél áll a 4 nap összessége. A 11-es főút lezárva, átszakadt a Duna gátja. Jelenleg 50 cm-en áll a víz az úton. Az elmúlt 24 órában 68 riasztást kaptak a térségből a tűzoltók.

Matyikám, ez már nem a globális felmelegedés, hanem az elkövetkezendő 2012. A bárkám már mindjárt kész. Bővebben: Link
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Hogy vagy Te ilyen ügyes?
Ez olyan jól néz ki hogy,-nem akarsz a nevedre íratni?
(#) papcsi95 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

No mind 1 ,készülök a homokozásra.
(#) szamóca válasza papcsi95 hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Van a közeletekbe patak, vagy hegyről jövő áradat a veszélyforrás, esetleg talajvíz
(#) papcsi95 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

A tarna a házunk alatt folyik 200 méterre a kígyós(csatorna a verpeléti tóból a Tarnába)alig 50 méterre a ház mellett. Sirok és Recsk már úszik azt a hírt kaptuk hogy 2 óra és ideér a víz a hegyekből.(Ráadásul mi lesz itt éjszaka mikor megérkezik a tegnapi víz is...) :eek2:
Így állSirok.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Te lennél az Eksön Szami?
(#) Action2K válasza papcsi95 hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Akkor Te itt laksz? Bővebben: Link
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 16, 2010 /

Nem tudom, ki hogy van a borotválkozással, de én utálom a borotvahabot. Szappannal szoktam borotválkozni, mint öregapáink. Viszont meséltek valamiről régebben, ami nagyon jó. Ki akarták dobni, mert lejárt a szavatossága. Érzékeny bőrűek, műtét előtt-után állók és babák fürdetésére használják. Gyógyszertárban lehet kapni, fürdetőkrém. A neve: Ung. hidrophyl nonionic. Ez egy vízben aránylag jól oldódó, nemionos fürdetőkrém. Semmilyen illatanyag nincs benne. Nem is drága. Könnyen lehet vele borotválkozni, és nem csípi a sebet, mint a szappan. Kevés vízzel a tenyérben hígítani kell, és ennél jobb szerintem nincs is, pedig sok mindent végig próbáltam már.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Idézet:
„ennél jobb szerintem nincs is, pedig sok mindent végig próbáltam már.”

Villanyborotva? Nem, ez nem az elektromos kis ülés rokona.
(#) radocziandras válasza Sergei hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Hát kipucoltunk minden fúvókát, gyertyát is kapott másikat, nem tudom, nem akkumulátorról megy, lehet, hogy gyenge a generátor.A típusát azt hol keressem?Rajta a karburátoron?
(#) Sergei válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

A típusa a karbi oldalán kell lennie. az akkumulátornak illetve a generátornak semmi köze nincs hozzá.
Mod:
Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

A villany borotvától nics az a frissen borotvált érzésem. Kicsit serceg a sörte. Akkor meg minek egyáltalán borotválkozni? De ez a krém tényleg jó.
(#) radocziandras válasza Sergei hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

16N3-4 a típusa a karburátornak.
(#) Sergei válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

"Széria közeli motornál kb 2.5 ford vissza az alapjárati keverékállítóból (plombás), teljes becsavarás után. Alapjárati levegőcsavaron meg annyit vissza ugyanúgy, hogy legyen kb 1200-1400 közt alapjárat, kb 2-3 fordulat közt."
(#) bankimajki válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Írok privátot karbi ügyben.
(#) llaci56 hozzászólása Máj 16, 2010 /

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ez a globális felmelegedés elkeserít. Mi lenne, ha lehülés lenne?
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Köszönöm a kiigazítást, este lehet, hogy méricskélek itthon mert nagyon nem tetszik a dolog, legalább ki akarom zárni, hogy mi nem okozhatja...
Persze ha jön a víz megyünk az Avasra, mert mi lejjebb lakunk a medencében(Miskolc), ami itt keskenyebb mint Diósgyörben, tehát ha a föld be nem szívja, vagy szét nem terül, akkor lehet, hogy az a víz akár ide is elér.
Még gumicsizmám sincs.
(#) radocziandras válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Köszi mindenkinek a segítséget, de faterom megunta a pepecset, elvisszük egy ismerőshöz, ő motorszerelő, majd beállítja a gépálatot tutira és még fizetni sem kell érte.Egyébként szerintem is megérte azt a 90000-ret, amit fater kiadott érte, mert minden darabja meg van még és semmi nem volt még cserélve egy csavart kivéve.A blokk sem lett még szétszedve soha.Egy idős bácsitól vette ő nem használta kb 20 éven keresztül.
(#) zoly15 hozzászólása Máj 16, 2010 /

Holnap nem kell menni iskolába
Az árvíz miatt.
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Holnap nem kell menni dolgozni!
így döntöttem.
(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Azt hogy?
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Apóssal megbeszéltük közösen, hogy holnap pihi.
(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Az jó!
Én is alszok 9 ig holnap
(#) Rober_4 hozzászólása Máj 16, 2010 /

Azért nem semmi az ertéelklub. Épp most öntötte el New Yorkot a víz. Ezek, mindig alkalomhoz illő filmet választanak, de honnan tudták előre?
(#) Action2K hozzászólása Máj 16, 2010 /

De "jó" egyeseknek! Én meg 2 hét szabi után mehetek dolgozni. Lehet, hogy a szakadó eső miatt egy ügyfelem sem lesz, de pótolhatom be a két hét lekönyvelni való dolgait.
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Idézet:
„két hét havaj'”
Nem inkább London
(#) poros hozzászólása Máj 16, 2010 /

Soha nem gondoltam ,hogy ekkora gondot okozhat egy komolyabb esőzés. A Bakony lábánál lakunk lakásunktól KB 300 méterre folyik a Cuhai Bakony ér amit máskor simán átugrok most inkább egyre inkább a Balatonra hasonlít csak zavaros a vize. :wow1:
(#) Szebence válasza poros hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

Helo!

Én most segédgátőr vagyok, de ami itt van, az katasztrófa... Vámosgyörköt elöntötte a víz, kint vannak a tűzoltók, katasztrófavédelem, stb..

Én most a Tarna mellett vagyok Zaránkon, itt 4,5 méter a víz de 5 méter körülire várják, ha minden igaz, akkor itt nem lesz nagyobb gond, de ami vicces hogy több száz km-re csak 9 gátőr van kiosztva és ha jól tudom gátőrönként 2 segédgátőr... ami alsóhangon mondva is kevés... Nekem egyelőre jó, itt még a folyó a medrében van, egyelőre csak az a dolgom, hogy kétóránként jelentsem a vízszintet, de ma már voltam Tarnamérán is traktorral....
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 16, 2010 /

No ez nem semmi!
Próbáltam valami átfogó légi felvételt is találni, de nem sikerült.
Következő: »»   1177 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem