Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1180 / 3607
(#) Rober_4 válasza papcsi95 hozzászólására (») Máj 18, 2010 /

Nálunk ilyen volt hétvégén a Szinva, szerencsére minket kihagyott. A Sajónál viszont most van gáz. Aztán megy lejjebb.
Nyáron itt bokáig érő vízben pecáztak a gyerekek.
Szinva
(#) (Felhasználó 4577) válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 18, 2010 /

Jászberény? Akkor tényleg jó messze mentél.
Ott nem semmi a víz. Személyesen nem láttam, de kamion áll a híd tetején, hogy ne vigye el a víz.
Bővebben: Link
Hatvanban is tele a Zagyva medre, de már délután óta apad, a villanyoszlopok vízben állnak, a lőrinci tó is tele van.
(#) unitraman válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Petőfi Sándor
(#) zolika60 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Na de az nem semmi teljesítmény, hogy ilyen sok haverja van.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Vagy ahogy Hofi mondta anno. (bár Ő a népre, és a vezetőikre értette.)
" Habár felül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz van alul!"
(#) unitraman válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Azért csak két zsák hal lett, mert meg kellett számolni a haverokat, az tartott sokáig
(#) unitraman hozzászólása Máj 19, 2010 /

Én nemrég jöttem, még ismerkedem az oldallal, de már nagyon sok ismerettel gyarapodtam, köszönhetően kadaristnak és szamócának az erősítős témában. Észrevettem, hogy a főoldalon alul látható a 10 legújabb téma, viszont ha ráklikkelek, akkor a fele zárolva van, meg áthelyezve. Ilyen gyakori a hibás témanyitás?
(#) szamóca hozzászólása Máj 19, 2010 /

(#) DuMatyi válasza unitraman hozzászólására (») Máj 19, 2010 / 1

Sajnos az elmúlt egy évben szaporodott el, nem kis munkát adva a moderátoroknak, és nem kevés élcelődés alapját nekünk. Egy időben tippeltünk: Ma vajon hány témát zárolnak? A jelenség egyik magyarázata, hogy az Internet tömegcikké vált, és olyanokhoz is eljut, akik arra is lusták, hogy használjanak egy keresőt. Vagy épp annak örülnek, hogy jééé, ott a nevem: én nyitottam a témát. A másik ok, hogy mindenről van megfelelő topik már, hisz a fórum 5 éves. Új téma nyitásának csak akkor van létjogosultsága, ha maga a felvetés/eszköz/módszer/jelenség is új, vagy véletlenül nincs még topikja.
(#) unitraman válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Értem, köszi a tájékoztatást. Én azért mielőtt kérdezek, feltúrom a netet, még a külföldi oldalakat is, de mondjuk témát nyitni tényleg felesleges. Mikor beírtam a keresőbe a kulcsszavakat, a bőség zavara köszöntött rám, annyi témát dobott be az oldal. :yes:
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Nem értem én Matyikém, nekem eddig egy témát sem kellett nyitnom, mi a francért nem olvasnak? Nehéz? Tényleg nem értem. A Kezdő kérdésekbe például a fele új téma beleillik, aminek pedig nincs értelme annak nincs. Szerk.: Itt volt az Ebből most mit csináljak? téma is.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

ÉS a jó lesz ez még valamire témába passzol. Ha meg nem tudja, mire jó, azaz halvány lila segédfogalma sincs mit kezdjen vele, minek szedi szét? semmi értelme.
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Ez a keresősdi ugyanúgy vonatkozik a Google-ra is, aki még nem próbálta, ajánlom neki Sok olyannal is lehet találkozni, hogy "nem találtam róla semmit", és ha én rákeresek csak kíváncsiságból, az első 5ezer oldal csak azzal van elárasztva (még nem néztem meg ilyen miatt az első 5ezer oldal összes találatát)… Ha valamit keresek, az az első, és 30 oldalig képes vagyok elmenni Ha csak képeket akarok nézegetni brainstorming-hoz, akkor is ugyan ez a helyzet. Hogy mi hülyeség, mi nem? Ez kérem hülyeség…
(#) jdani hozzászólása Máj 19, 2010 /

Háj!. most nézem mspike adatlapját... az oldal moderátora.. és mégis 13 hónapja itt se járt.. mi van vele?
(#) radocziandras válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Vagy a moderátorok véletlenül bezárják az összeset. :hide: csak vicc volt
(#) DuMatyi válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Nem véletlenül,és helyesen, mert az újoncok - tisztelet a kivételnek! - sportot űznek abból, hogy minden vacakért topikot nyitnak. Az oldalon egyre nagyobb lenne a kupleráj. Rend a lelke mindennek!
(#) tiggersoft válasza jdani hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Marczis Péter néven másik két mail-ról van még két felhasználó(talán ugyan az az ember?) az is több mint 3 hónapja volt itt. Viszint máshol laknak más mail és különböző felhasználónév csak érdekes, hogy ugyan az a neve...
(#) tiggersoft válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Szerintem nem túl gyakori név...
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Nekem meg ilyen van... hehe
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Ezeket hol találtad? A látogatóknál?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Ilyen nevem! (...amilyen...)
(#) Mzolee hozzászólása Máj 19, 2010 /

Nem hiszem el, hogy ilyen írás van ...

juj.gif

(#) klemo86 válasza Mzolee hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Talán nem kommentálnám (én valami eszelősebb linket nyomtam volna alá, valami nagyon altert - ennek a miértjét nem biztos, hogy felfogja) :lama:
(#) llaci56 válasza Mzolee hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Erről két dolog jut az eszembe... (na, egy kicsit túloztam...)

Dr Veress Pál egy előadást így kezdte:
- Gyerekek! Ne higgyétek, hogy az emberek olyan hülyék, mint azt ti hiszitek! Annál sokkal hülyébbek!

A másik... Aki hallott már svábokat magyarul beszélni, az értheti igazán. Egy buszmegállóban - itt a sváb faluban - az alábbi szöveg volt kiragasztva:

"Háromlápú tyerek picikli elató."
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

(Mondjuk egy ilyet)
(#) vicsys válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Látogatók/Hálózat tulajdonságai/Szolgáltatók alatt van. Jelenleg 276 különböző van a listában. Neked szerintem már jócskán ezer feletti a lista...
(#) Attila86 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Csak 436. De nálam is vannak ilyen érdekesek, bár a 90%-uk mindenféle internet-szolgáltató.
(#) szamóca válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Mit szólsz a bogaras részhez?
Ez a leggyengébb szerintem.
(#) Attila86 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Egyértelműen egy töltelék-rész, a főszál egy cseppet sem haladt előre. Ezért eleve nem lehet kiemelkedően jó. Viszont mint töltelék-rész szerintem igen jó lett. Az SG-1-ben és az Atlantisban is csomószor eljátszották már ugyan ezt az alaptörténetet csak kicsit más feldolgozásban. Ezekhez hasonlítva ez a rész szerintem sokkal jobb volt. Az SG-U eddigi részeihez képest mérve viszont tényleg talán az eddigi leggyengébb.

Eli-ék visszatértét a hajóra már megint olyan egyszerűen megoldották egyetlen rész alatt mint anno Rush-ét. Ez sem tetszett. Az apját hallucináló csajsziban nem csalódtam, továbbra is tenyérbemászóan irritáló...
A rész elején a székbe ültetett emberke történetét is nagyon hamar lezárták de teljesen biztos vagyok benne hogy még nagy szerepe lesz ennek a szálnak.
Ja és ami nagyon nem tetszett az az hogy az SG-U eddigi trailer-jeiben mutatott képkockákat amiken az látszik hogy a kékek átjönnek a csillagkapun a Destiny-re, ilyen egyszerűen lelőtték. Azt hittem hogy ez majd biztos a fináléban lesz hogy a kékek elfoglalják a hajót vagy ilyesmi... Erre kiderül hogy ez csak Rush hallucinációja volt.

Ja, a következő részben benne lesz Daniel Jackson és O'neil is! Remélem nem megint csak hallucinálják...
(#) szamóca válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Igazából ezek a töltelék résznek nevezett sorozatszám növelők, nekem nem tetszenek.
Ez olyan mint anno a Dallas-ban, amikor valamelyik főszereplő álmát vitték be a sorozatba, és ez csak a végén derül ki. :schmoll2:
A felszívódott fószer meg biztos kihúzza majd őket a bajból a későbbiekben.(biztos szánnak rá egy részt.)
Nekem a leszbi, ferde szemű csajszi az utálatos kép a sorozatban.
Már állítólag fenn van a teljes évad oroszul valahol.
Következő: »»   1180 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem