Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   413 / 982
(#) Imi65 hozzászólása Jún 2, 2010 /

Pályaudvaron egy férfi búcsúzik a vonatablakból:
- Köszönök mindent! A feleséged pedig szuper az ágyban!
Indulás után kérdi az egyik utas:
- Mondja, az előbb komolyan mondta?
- Á, dehogy. A felesége elég átlagos, csak nem akartam elkeseríteni.
(#) szamóca hozzászólása Jún 3, 2010 /

Alszik a család, felkel az apa látja, hogy a tehén megdöglött. Fogja a vadászpuskát fejbe lövi magát.
Felkel az anya, látja, hogy a tehén döglött, az ura lelőtte magát, fogja a kötelet s felköti magát.
Felkel a legnagyobb, fiú látja a tragédiát, megy a folyóhoz, hogy belevesse magát, de jön egy tündér és azt mondja neki
- Ha 10-szer magadévá teszel, visszacsinálok mindent, élni fog apád, anyád és a vagyont érő tehén is.
Próbálkozik, de nem sikerül tízszer, hát megy a habokba. A középső fiú ugyanígy jár.
Felkel a legkisebb, látja hogy mi történt, megy a folyóhoz. Újból jön a tündér, s azt mondja neki
- Ha 10-szer magadévá teszel, visszacsinálok mindent: élni fog apád, anyád, a bátyáid és a tehén is.
- Nem lehetne 20-szor? - kérdezi a fiú.
- Dehogynem.
- És 30-szor?
- Dehogynem, csak csináld már!
- De nem fogsz te is megdögleni tőle, mint a tehén?

Meghal egy néni, feljut a Mennybe, és a férjét keresi
- Mikor halt meg és hogy hívják? - kérdezi Szent Péter.
- 10 éve, Szabó Márton a neve.
- Na, de asszonyom! Ha tudná, hány Szabó Márton nevű van itt! Mondjon valami különös ismertető jelet róla! Például mik voltak az utolsó szavai a megboldogultnak?
A nő lesüti a szemét, és nagy nehezen kinyögi
- Hát mielőtt meghalt, azt mondta, hogy ahányszor megcsalom, annyiszor fordul egyet a sírjában.
- Jaaa? A ventilátor Szabó! Na, jöjjön velem!
(#) roland0327 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

Ezeket még nem hallottam és nagyon jók!
(#) szamóca válasza roland0327 hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

No még egy pár Neked akkor,

Érdekes ketyerék.
Távirányítós Terézanyagranulátum.
Kombájn berugókar visszarántó rugó.
Állítható magasságú dieselüzemü vizicsiga.
Tűzálló tüzifa.
Elektromos gőzgép.
Turbótejföl-befecskendezéses banánmeghajtású feketelyuk megvilágító készülék.
Fém trabant.
Lisztvágó kés.

Csöngetnek. A tulaj ajtót nyit.
A küszöbön egy kicsike halál áll.
Úgy húsz centi az egész, de minden stimmel: csuklya, kasza, csontváz.
- Jaj, istenem, jaj-jaj!
- Nem beijedni! A tengerimalacért jöttem.

Agresszív kismalac sétál az erdőben és közben mérgelődik:
rohadt fű, rohadt fák, rohadt virágok.
Válna minden köddé...
Rohadt köd!

Vad rohangászás a nyúlketrecben, majd rövid csend, ám kisvártatva a ketrec még őrültebb rázkódásba kezd. Fölhördül egy rekedtes hang: De Luke, én az apád vagyok!

Találkozik a székely meg a szász. A szász elkezd dicsekedni
- Totod, foltam kint a nagyunkelnél, Németorszaghban, elvitte engemet fadaszni Afrikaba. Hát amint mentünk, egyszer csak jött a..., na, wie sagt mahl..é. der Löwe, ja igen, a medve. Előkaptam a puskámat, és mire mondtad, der Löwe, már meg is volt lőve.
Azt mondja a székely
- A múltkor kint voltam az erdőn, málnát szedni. Nem volt nálam más, csak a kicsi fejszém. Hát ahogy ott szedem a málnát, egyszer csak jön a medve nagy morogva. Előkaptam a kicsi fejszét, és mire mondtad volna, hogy der Medve, már meg is volt dermedve!

Valami sérti a lábamat. Sántikál a székely. Tán kavics? mondja a komája. Lehúzza a humicsizmát nézegeti rázogatja de kavics sehol. Erre a másik: Biztos a másikába van.

A székely bemegy az üzletbe de mielőtt bemenne a kecskéjét a sorompóhoz köti. Amíg bent van a sorompót felemelik. Kijön a székely és látván hogy a kecskéje fent lóg így szól:
- A fene egye meg a gyomrát nézd hová felmászott egy kis zöldért.

A székely nyugodtan pipázik a kapu előtt,mikor látja, hogy felesége sírva rohan felé: Uram, a Sára terhes! Az az ö dolga mondja a székely. De tőled van a gyerek! Az az én dolgom. Uram viszem a kutyát, és a Tiszába vetem magam. A kutya marad, a többi a te dolgod.

Két székely barkohbázik: - Hmm....Göndörödik? - Hmmm.. Igen! - TcTcTc..Bodorodik? - Hmm.. Igen! - Sssz.. Pödörödik? - Hmm...Igen! - Akkó' Dezoxiribonukleinsav molekula.

Két székely szomszédasszony egymás közt:-Az én uram olyan,mint a futbal labda! -Miért?Az milyen? -Minden este berúgva találom a kapuban!

Egyik székely faluban élt egy öregasszony,s mindig gyalog járt át a harmadik faluba a vásárba két erdőn keresztül,ha tél,ha nyŕr volt,nem számított neki. Meg is kérdezték tőle:-Mondja maga Mari néni,hát nem fél egyedül átmenni két erdőn? Nem fél,hogy megfogja valaki,oszt megerőszakolja? Erre az öregasszony:-Nem félek én! A földnil lejjebb nem tesznek,oszt 5percnil többet nem tart!

- Gazduram, miért oly bő a mellénye?
- Hát, mert volt miből.
- Akkor miért oly rövid?
- Hát, mert nem jutott.

Két székely mennek lovas kocsijukkal a vásárba kora hajnal,s menet közben unatkoznak. Az egyik kitalál egy játékot,hogy amelyikük többet tud púzni,az nyer. Neki is állnak és sorba durrantanak nagyokat,hol az egyik,hol a másik durrant nagyobbat. Szorgalommal számon tartják,a lőtt gólok számát,mert úgy egyeztek,hogy minden egyes pukizás felér egy foci góllal. Az egyik székely már nagyon erőlködik,s betrottyant a gatyájába,s megszólal:-Komám,én többet nem játszom,mert sár van a kapum előtt!
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Jún 3, 2010 /

(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

A múlt héten volt utoljára.
(#) (Felhasználó 4577) válasza szamóca hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

Akkor elnézést.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

Csak úgy mondtam.

Filózik a székely bácsi,vajon kinek a jobb a férfinak vagy-e a nönek? -Hát mük férfiak bémegyünk pisálni a budira,oszt eldöntjük,amig oda érünk,hogy állva vagy ülve akarjuk elvégezni a dolgunkat. A nök viszont leülnek,osztán gyün ami gyün!

- Kisasszony, mondja meg a férjének az örömhírt, hogy apa lesz. - mondja az orvos a fiatal nőnek az alapos kivizsgálás után.
- Doktor úr, nekem nincs férjem, még hajadon vagyok...
- Akkor mondja meg a vőlegények - folytatja a doki.
- De doktor úr, vőlegényem sincs! - válaszolja a lány.
- Akkor mondja meg a szeretőjének - mondja a doki.
- Az sincs, és még férfival sem voltam - feleli a nő ártatlanul
- Akkor tudja mit - mondja a doki sóhajtva -, menjen haza és mondja
meg az édesanyjának, hogy készüljön fel Jézus második eljövetelére!

A székely ember megy a lovas kocsin. Egyszer csak magállnak a lovak.
Mondja a székely
- Gyí! - A lovak nem mozdulnak. Mondja még egyszer
- Gyí! - A lovak most sem mennek. Megpróbálja utoljára
- Gyí! - A lovak még mindig nem mozdulnak. Leszáll megnézni, mi a baj.
Hát látja, hogy a lovak előtt egy hatalmas szakadék van. Visszaül a
bakra és azt mondja
- Akkor módosítok. Hó!
(#) Görgő hozzászólása Jún 3, 2010 /

Bocs írok két szánalmas, iszonyú izé viccet :

-Miért vágatja le bungee jumping-olás előtt a szőke nő a haját?
-???
-Hogy nehogy egy hajszálon múljon az élete.

-Mi a különbség egy etióp és egy ping-pong labda között?
-???
-1 gramm.

(#) roland0327 válasza Görgő hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

Az az egy gramm is a ping pong labda javára
(#) Görgő válasza roland0327 hozzászólására (») Jún 3, 2010 /

Igen....
(#) Görgő válasza Topi hozzászólására (») Jún 4, 2010 /

Topi még csak most néztem a vidid....
Elég durva, maradjunk annyiban.
(#) pinkova hozzászólása Jún 4, 2010 /

A Nagy Testvér figyeli mit csinálsz!! Nézd meg mit kerestél. Ha van gmail fiókod, megnézheted mit rögzítettek a nethasználatodról.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 4, 2010 /

LOL.JPG

(#) Görgő válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 4, 2010 /

Hát néha én is így érzem, vannak ilyenek az oldalon.
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 4, 2010 /

A főnök odahajol titkárnője füléhez, és súgva kérdezi:
- Mondja Gizike, van valami programja ma estére?
- Nincs, főnök úr - válaszolja elpirulva Gizike.
- Akkor feküdjön le korán, mert már nagyon unom,
hogy minden reggel elkésik!?

Feleség a férjének:
- Szívem, tudod mit szeretnék az ötvenedik születésnapomra?
Egy nercet vagy egy rókát.
- Rendben van, nekem mindegy, de a ketrecet neked kell tisztítanod!

Idős székely házaspár ücsörög a ház előtt. Morfondírozik az öreg:
- Te Anyjuk! Ha egyikőnk meghal, én beköltözök a városba.

Az anya beszélget tinédzser lányával:
- Én sosem feküdtem le más férfival, csak az apáddal! Ugyanezt te is
el tudod majd mondani a lányodnak?
- Igen anyu, csak ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom...

Miben hasonlít a gordonka és a görög faló?
Mind kettő cselló

Hogy mondod a fertőzést más szóval ?
Lázadás
(#) szamóca hozzászólása Jún 4, 2010 /

Egy razzia során elkapják a Windowst meg a Linuxot, hogy kicsit füvezgettek. Be is zárják őket, ahogyan illik. Már pár órája bent ücsörögnek, amikor a Linux fogja magát és kisétál a cellából. A Windows persze követné, mert erősen fázik, (jön be az ablakon a fagy), de jól pofán vágja a rács. -Te hogy a fenében tudtál kimenni Linux? -Hát, csak úgy, hogy szabad szoftver vagyok.

Két számítógép őrült messengerezik
- Te, kint esik az eső.
- Küldd át a linket, lássam én is!
(#) szamóca hozzászólása Jún 5, 2010 /

No ezt most "alkottam". Migrén
(#) radocziandras válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Csák norisz
(#) pinkova válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Vadászkalap!!
(#) varttina hozzászólása Jún 5, 2010 /

Íme a viág legfrissebb hotdogja.
Bővebben: Link
(#) DávidT hozzászólása Jún 5, 2010 /

Mondja már a piaci árus: Azért "billeg" a cd a meghajtóban, lehúzza a nehéz tinta. Ezért vegyenek cd-író tollat.(sokkal drágább a nehéz tintájúnál és 3x vastagabb a hegye).
Anyukám: Én teleírom úgyis a cd-t.
(#) Lázár Péter hozzászólása Jún 5, 2010 /

Most jutott eszembe egy szóvicc, elég gyengus de megosztom veletek.
Hogy hívják az idegbeteg gyerek első elektromos paneljét?
Bumburnyák
(#) vicsys válasza Lázár Péter hozzászólására (») Jún 5, 2010 /

Várjál csak! Az nem lehet... Az inkább Bumb Géza bácsi panelja. Bár nálunk mindenki úgy hívja Géza bácsit, hogy Bumb úr...
(#) SALáta hozzászólása Jún 5, 2010 /

Az amerikai vonatok nyomtávja (a sínek közötti távolság) pontosan 143,5 cm (4 láb és 8,5 inch). De vajon mi az oka annak, hogy ezt a távolság pont ekkora lett? Mi olyan vonzó ebben a számban?

A válasz meglehetősen egyszerű és könnyen kitalálható: az USA-beli nyomtáv pontosan megegyezik az Angliában használatos nyomtávval, mivel az első vonatokat angliai bevándorlók kezdték építeni az Újvilágban.

Na jó, de ettől a kérdés még kérdés marad. Most azt kell megválaszolnunk, hogy Angliában miért lett 143,5 cm a nyomtáv.

Azért, mert az első vonatokat Angliában azon tervek és sablonok szerint készítették, amelyeket a hintók és kocsik gyártására is használtak. Így hát felmerül a kérdés, hogy a hintók és kocsik nyomtávja miért lett pont 143,5 cm?

A válasz megint nagyon logikus: ha más lett volna a nyomtáv, akkor ezek a járgányok nagyon hamar tönkrementek volna az angliai kőutakon, mivel azokban, pont ilyen távolságra, volt két vájat, melyeket a régebben ott járt kocsik vájtak ki.

Nem meglepő azonban, hogy az Angliában található kőutakat, szinte egytől egyig, az ókori Róma építtette. A kőutakba vájt vájatokat pedig az első római kocsik és harci szekerek vájták. Már az ókori rómaiak is szabványok szerint építették az utakat és a harci szekereket, ezért aztán mind ugyanakkora lett, ami a vájatok távolságának egyformaságát is maga után vonta. A vájatok aztán évszázadokon keresztül kényszerítették az utókor járműtervezőit az ősi szabvány betartására.

A tanulság tehát, hogy ezek után, ha azt kérdezed, hogy ki a fene rittyentette ezt vagy azt a számot (pl. 143,5 cm), még az is lehet, hogy pont rátapintottál a valóságra: a római kocsik távolsága ugyanis pont azért lett akkora amekkora, hogy két ló hátsója kényelmesen elférjen egymás mellett a kocsi előtt.

Megvan tehát a válasz! Római lovak fara szülte ezt a különleges számot.

Ha pedig már eléggé izgalomba jöttél attól, hogy birtokába jutottál a modern világ egyik nagy titkának, még egy adalék: Bizonyára láttad már azt a két vastag rakétát az amerikai űrrepülők oldalán, felszállás közben. A nevük Solid Rocket Boosters - SRB.

Ez a két rakéta hajtja fel az űrbe az űrhajót. A rakétákat a Utahi "THIOKOL" gyárban gyártják és tervezői sokkal, de sokkal vastagabbra szerették volna csinálni. A probléma csupán az volt, hogy a rakétákat vonaton kellett a kilövőállomásra szállítani. A vonat pályája néhány olyan szűk alagúton keresztül vezet, hogy a sínek épphogy elférnek benne. Ezért aztán a rakéta sem lehetett szélesebb, mint a nyomtáv.

Így esett meg, hogy a világ egyik legfejlettebb technológiájával gyártott rakétájának a szélességét egy római ló feneke határozta meg.
Következő: »»   413 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem