Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sziasztok!
Én vajdasági vagyok, de szívesen ellátogatnék a találkozóra, nem igazán járok Magyarországra úgyhogy, ha valaki van Szabadka – Topolya környékről kérem jelentkezzen ketten csak többre megyünk és odatalálunk Köszi előre is!
Én is szándékozom Miskolcról menni, de most még gőzöm sincs, hogy tudok-e!
Meg a kocsit is le akarjuk a nyáron cserélni, mert a nyári-gumi, meg az új aksi, meg az olajcsere, forgalmi, zöldkártya stb. már majdnem annyi mint egy fiatalabb kocsi használtan, úgy hogy még nem nagyon látom mi lesz augusztusban, de szeretnék menni!
Huuuh nem vagyunk közel egymáshoz én Bácskossuthfalvai azaz Moravicai vagyok . . .
Szia!
Én már elvileg megyek, hála Freedomocska -nak! De lehet hogy még te is beférnél a kocsiba
Eddig hárman vagyunk "elvileg " -- úgyhogy jöhet még egy negyedik személy .
Ez jó!
Akkor az autó maximálisan ki lesz használva
Megtalálod egyedül is, nem igaz...? :kalap:
Ne "moderátoltolkodj" légyszííí ! Lazícccsssámá no .
Ne offoljál, már légyszíííí... Bővebben: Link
Ne vedd már el a kedvem a találkozótól már előre . Ha nem tudjuk itt megszervezni akkor vajon hol ? Honnan tudjam ,hogy ki jönne még fel ? Ketten biztosan nem rugaszkodunk ekkora távolságnak .Ennyi "Offolás" szabadságot már elvárok -- máshol jóval messzebbre mennek a témától .
Én bevállalom a negyedik utas szerepét.
Ok .
Nálam még egyelőre van egy üres hely, majd még lehet, hogy össze tudjuk hozni a dolgot...
Hát én! De, hogy valami értelme legyen a válasznak, ha lenne Gyula - Békéscsaba és innen Budapest vonalon rajtam kívűl 4 ember én is felgurítanám a Megane-t! Amúgy marad a 90%-os vonatocska!
A kérdésedben ott van a válasz is . :eeknoes: :alien:
Én szívesen lennék a harmadik utas. Legfőképp azért, mert néhány bemutatásra szánt terjedelmes cuccot vinnék magammal, amit tömegközlekedési eszközökön nem szívesen szállítanék.
Egerben lakom, nem tudom, hogy mennyire esik bele az útvonalba.
Az viszont jó kérdés, hogy útba esik-e. Mert ha autópályán mennénk akkor nem biztos, hogy útba esik. Viszont, ha Mezőkövesden és Bogácson át, akkor útba esik Eger.
Idézet: „De ki lesz a harmadik utas?” Amikor mondta Freedomocska hogy elvinne engem, mert ő is menne így volt: Bővebben: Link 1: Freedomocska 2: Én 3: lui14 Most akkor engem akartok kitúrni?
Nyugi -- megyünk ,te is jössz velünk . Minden rendben . Inkább azon gondolkodjatok mit vigyünk (hozzatok) ?
Azt lenne jó tudni egyáltalán, hogy hány személyes a kocsi. Ha négyszemélyes a kocsi akkor 3 utas meg a sofőr. Ha 5 személyes vagyis 4 utas és a sofőr. Először ezt tisztázzuk már le. Meg azt, hogy ki lesz a sofőr?
Lóri ne viccelődj már -- olvass vissza . :emptybottle: A végén még én is támogatni fogom a téma moderálását .
Én nem sok mindent viszek. Én több mint valószínűen 1 calypso magnó tápegységét, a megépített varázsszem meghajtót, a multiméteremet, meg a forrasztópákámat viszem. Meg ami elfér a hátizsákomban.
Valaki szólított? :eplus2:
Nah jó akkor félreteszem a vicceimet.
No, Ezt jó hallani!
Mit viszünk? Hogy érted ezt? Ti tudtok valamit amit én nem? Milyen program lesz hogy vinni kell ezt-azt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |