Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   418 / 982
(#) Sir-Nyeteg válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Álló gyalogost is elkenik, ha kedvük tartja
Egy ilyen viszont kell! Csak motorral
(#) roland0327 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Hát ez nagyon durva Direkt figyeltem és egyik autós sem szállt ki és nyújtott elsősegélyt. Sőt volt amelyik csak simán tovább hajtott. Azt is befigyeltem ám, hogy mikor koccannak akkor sem lépnek a fékre Még arra lennék kiváncsi, hogy hány hónap vagy hány év alatt gyűlt ennyi baleset..
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Amerika csodálatos!
(#) bankimajki hozzászólása Jún 18, 2010 /

Ha egy kicsit is rossz kedvem van csak megnézek egy két IHM-et. Íme egy: Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Szerintem ráadásul mindig szabályos sebességgel haladva történt esetek vannak a videón.
(#) Norberto válasza roland0327 hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Azért az se semmi, amilyen bambán ott a legtöbb biciklis is megy. Kész agyrém. Pedig egy biciklis elvileg jóval előbb áll meg, mint egy nagyobb jármű, pl. gépkocsi. Volt ott nem egy, amelyik olyan csalinkázva, olyan bizonytalanul ment, mint aki tegnap ült életében először kerékpáron.
(#) roland0327 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 18, 2010 /

Az nem lehet, hogy meg vannak játszva? Mert nagyon hihetetlen, hogy ilyen nagyon nagyon bambák, hogy még a lábukat se próbálják letenni.
(#) teodor hozzászólása Jún 19, 2010 /

Én már próbáltam "NŐVEL IS" , És te?
(#) Gery válasza teodor hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Minden oké?
(#) SALáta válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Arrafelé semmilyen szabály nincs szerintem. Simán továbbhajtanak Én itthon 60 éves kortól reflex teszthez kötném a jogosítványt.
Tegnap reggel hazafelé jöttünk ketten kb egymástól 10 méterre biciklivel egy munkatárssal, őt még "elengedte" az öregember, elém meg kifordult. Multkor hasonló történt de abból komoly baleset volt, ott egy öregasszony volt a sofőr. Eddig pár hónap alatt 4x volt ilyen esetem! 4X! Az hogy nem gyűrt még magaalá egy öreg sofőr sem köszönhetem a lélekjelenlétemnek és hogy nem ügy ha az árokba kötök ki. Máshol, például Egerbe bizonyos helyeken meg kellene ehhez tanulni a falon átmenni, ott ugyanis annyi hely nincs hogy elmenj mellette.
(#) szamóca hozzászólása Jún 19, 2010 /

(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Ez szó szerint nagyon ütős.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Talán nem betonozni kellett volna, akkor lehet nem hisztizik annyit.
(#) Izeg. hozzászólása Jún 19, 2010 /

Helló
Minap érdekes, kicsit poén sztorival találkoztam.
Csináltam egy eld kockát amiben csak 27 led van. Az lenne a léynege a kockának, hyg csak úgy össze-vissza villogjon, eleve úgy van tervezve a nyák is hozzá és a elektornika. DE NEKEM SZABÁLYOSAN VILLOG ha jól számolom akkor ennek 1 a 180 000-hez a valószínűsége hoyg sikerült így bekötnömXD
"a sorsnak van humorérzéke"
Lehet cisnálni kellene egy nagyobb kockát, ot tmég kisebb az esélye, hyg szabályosan fog villogni, ha mégis, nos akkor így leygen ötösöm a lottón.
Üdv: Izeg
(#) mark.budai válasza Izeg. hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

[OFF]Ilyen eséllyel a lottón is nyerhetnél..
(#) icserny hozzászólása Jún 19, 2010 /

PIC programozás:
  1. if(status==KI) {
  2.         LEDport &= 0xF0;  //Lehunyja négy szemét a LEDport
  3.         Sleep();          //A jó CPU is aluszik
  4.         NOP();            //Álmában még prefetch-csel egy kicsit...
  5.     }
(#) titi válasza Izeg. hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Idézet:
„csak úgy össze-vissza”

Ha a LED-ek nem is villognak csak úgy össze-vissza, legalább a betűket sikerül úgy írnod.
Szóval valamit nagyon elnéztél...biztos a betűket kötötted rá a "villogóra", a LED-eket meg beírtad egy helyesírás ellenörzőbe.
(#) Imi65 hozzászólása Jún 19, 2010 /

Noé elcseszte.

Harkály.jpg

(#) nagy hoho válasza SALáta hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Miért akarsz nekem rosszat SALáta?! Ha megnézed a statisztikákat nem az idősek vezetik. A biztosítok is a kötelezőt olcsóbban adják az idősebb korosztálynak. Azért vannak kivételek, mint az élet minden területén is. Neked bejött de ez nem azt jelenti,hogy minden idős ember ilyen. Én bonus 10-ben vagyok mióta eszem tudom.
(#) Báddzsó válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

boccccs, kicsit gyorsan futottam át a topikot ez ügyben...
(#) nagy hoho hozzászólása Jún 19, 2010 /

Haverom megállt az úton egy kurv@ mellett és megkérdezte: 10000.-ért mit csinálsz kérdezte a nőt, 10000-ért mindent válaszolta csaj. Akkor ülj be. Mennek egy ideje amikor a csaj megszólal: mit kell csinálnom? Ki kellene gyomlálni a konyha kertet.
(#) Sir-Nyeteg válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Egyetlen dolog szóljon mellettem, ha az idősek jogsiját kritizálom! Megtörtént, velem, tavaly nyáron:
Mentem felfelé emelkedőn kocsival; bal oldali sávban parkoló autó; szemben velem robog egy másik, 2-3 éves autó, jön lefelé lejtőn, mint az ááálat. Bevallom: megijedtem, villogtam, dudáltam is a végén. Már menekülő utam sem volt.
Megálltam, szembenjövő is, ablakot mindketten le, és egy 50-60 éves normál alkatú-tartású-kinézetű bácsika ült benne, vörös fejjel. És kiabált, hogy miért nem adtam meg az elsőbbséget, hiszen lejtőn lefelé neki van elsőbbsége. Közben köpködött át hozzám. Alig tudtam valamit szólni, nem engedett. Kiabált, hogy adjam vissza a jogsimat, mert nem ismerem a kreszt, merthogy a lejtőn neki van elsőbbsége, meg ilyenek. Aztán még kétszer mondta, hogy menjek be rendőrségre, és adjam le jogsimat, aztán padlógázzal elhajtott. Így már csak magamban motyogtam, hogy a kresz változott az elmúlt 30 évben, nekem meg 5 éves a jogsim...
Sajnos rendszámát nem láttam a nyálától... Pedig szivesen felkerestem volna, avagy ha nem lett volna menekülő útja, akkor kiszálltam volna.
Annyira felbiggyesztette az agyamat. És sajna elő példa arra, hogy hogyan látják a világot azok az öregek, akik még tiszteletben és alázatosságban nőttek fel, és nem ismerik az egyenlőséget
Tisztelet a kivételeknek!
Aki hülye, hulljon!
Bocsi!
Szerk: lefelejtettem, hogy kb 10-15 éve megszüntették ezt a kresz szabályt. Ez akkor élt, amikor még a trabantokon, skodákon nem volt elég egy sima megálláshoz a fék.
(#) nagy hoho válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Nyilván mindenki tud egy -egy példát hozni de ez alapján nem szabad általánosítani.
De mivel ez a vicc topik ne offoljunk!
(#) Iszkakof István válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Vagy maltert keverni.
(#) szamóca válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

(#) kisszee válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Ez fantasztikus, nem bírom megunni!
(#) 187BodyGuard hozzászólása Jún 20, 2010 /

Keresgéltem az interneten és tök véletlenül találtam ezt a képet. És láss csodát vannak olyan emberek akik a drága gémkapcsolat szeretik használni ami fényt is ad. Íme egy jó kép ezekről :
Van akinek van ideje hogy ilyet alkosson, de találó és ötletes!
(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Nem akarok rosszat neked! Nem is rád gondoltam, de tény hogy errefelé én legalább 10 balesetet kerültem el, 10 ből 10 idős vezető volt, a fiatalt úgy se tudtam volna mert az gyorsabb, a kocsi meg erőssebb mint én. Én hihetetlenek tartom azt hogy ennyi erre a figyelmetlen vezető. Egy hete volt baleset is, idős nő okozta. Biciklis életben maradt. Már egyszer megégettem magam, ott nem idős volt a hibás, az fiatal volt, hogy én miben voltam akkor épp hibás, abban hogy arra jártam. Pár hete történt hogy jött utánam egy kocsi, idős sofőrrel, kezem kitettem, lekanyarodok, legalább 2 házzal az utca előtt, súrolta az öreg nő a biciklikerekem. Nem azokkal az idősekkel van baj akik alkalmasak a vezetésre, azokkal akik nem.

Én 110 kiló vagyok biciklivel, az autók meg 800-2000 kg ok , nem én lennék a győztes. Az elektromos biciklik is életveszélyes jószágok, na meg a sofőreik is. Keresztül kasul mennek az úton, megfigyeltem. A legrosszabb a hangtalanságuk.
(#) pinkova hozzászólása Jún 21, 2010 /

most találtam gondoltam megosztom veletek
Következő: »»   418 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem