Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Helló mindenkinek. Lenne egy kérdésem Evvel a hangszóróval kapcsolatban. Akkor most 4 vagy 8Ohm-os? Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy VFD kijelző meghajtótok várható-e valamikor?
Sajnos hacsak nem jön épp velünk szemben, akkor nem nagyon valószínű.
A PIC16F886 magától nem fog érkezni, mert nem tartjuk raktáron. Rendelés esetén pár napon belül hozatunk belőle.
Köszi, utánajárok hátha sikerül ilyet is szerezni
Egy kép cserét javaslok ennél a terméknél, hiszen erősen hasonlít erre, így félrevezető. Pedig valójában így néz ki.
Sebaj (jövünk)! Marad a tranyótemető megoldás
Ez a vezeték készlet két napja még 70 darabos volt, nem?
Egy perverz kérdés:
Amikor a HEStore-ból felhívnak, annak a hívásnak az árát én fizetem vagy a HEStore? Azért kérdezem, mert hívás közben kaptam egyenleg értesítőt, hogy az egyenlegem xxx Ft alá csökkent. Idézet: „Amikor a HEStore-ból felhívnak, annak a hívásnak az árát én fizetem vagy a HEStore?” Természetesen a HEStore... Elég problémás lenne ellenkezőjét elintézni
Köszönöm.
Nem értem miért pont akkor kaptam egyenleg értesítőt, de mindegy.
Úgy bizony. Szegényke 70 darabosként kezdte, s mint azt valaki észrevételezte, bizony olykor kevesebb darab volt a csokorban, ezért is született az adatlapon olvasható magyarázat.
Ma érkezett meg az új szállítmány, aminek már a szállítólevél szerint is 65-ös volt a neve. Éltünk a gyanú perrel és leszámoltunk egy random mintát, s láss csodát, már csak hatvan volt benne. Így aztán a keresztségben megkapta az SJ-60 nevet. Remélem, valahová azért konvergál a kínai kollégák "lelkesedése". Vagy hiány lett odaát a vékony rézdrót? Lehet, hogy sose tudjuk meg.
Érdeklődni szeretnék, hogy a HEstore kínálatában van-e vagy lesz-e 3,3 V-os tápfeszültségű LCD modul (például ilyen, ami az adatlapja szerint ADM1602K-FSY-FBS-3.3V típusú és a XIAMEN AMOTEC DISPLAY CO. LTD gyártja)?
A pontmátrixos EA DOG sorozat nem felelne meg?
Ezek eddig valahogy kiestek az érdeklődési területemből, de megfontolandó ajánlat... Köszönöm az infót!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GB 20-as hangszóró rácshoz van-e csomagolva anya és alátét, vagy ha nincs akkor a menetes része hány mm vastag?
Érdeklődnék hogy a store-ban kapható stk 4141 ic mennyire megbízható (eredeti vagy fake)?
Valakinek van vele tapasztalata?
Sziasztok
Ehhez a LED-hezsajnos nincs adatlap, ezért szeretném tőletek elkérni az adatait (nyitófeszültség, áram). Előre is köszönöm: Müszi
Üdv! A GSW6765 -höz milyen biztosíték kell? Mármint az alakját értve.
Hengeres 5x20-as.
Köszönöm a választ.
MC-E LED-hez optikát be tudtok szerezni? Jó lenne valami izmos világítás a bringára, de optika nélkül nem lehet... :no:
Erről a termékről lenne szó:
Bővebben: Link Nincs megadva a rögzítésre használt átmérő, elég fontos adat. Kíváncsi vagyok rá. |
Bejelentkezés
Hirdetés |