Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy ilyen pákatrafó (Bővebben: Link) lesz majd a HEStore kínálatában is? A választ köszönöm. Üdv
Nem ugyanolyan, de szerintem ez jó helyette: Link
De ha van két független 12V-os tekercsed, akkor azokat sorbakötheted, és akkor megvan a 24V-od. A HQVideo-s trafó is ilyen, csak nincs kivezetve a két féltekercs külön-külön, hanem az egyik végük már belül össze van kötve.
Hmm, ezt nem tudtam.
Köszönöm az infot, szerintem akkor kipróbálom, amit mutattál, ha meg nem akar menni, akkor csak rászánom magam a HQVideo-sra Köszönöm a segítséged! Üdv
Sziasztok!
Hestores rendelésnél ha ezt látom több mint egy napja az egyik tételnél ,, Visszaig. vár" Ez mit jelent? Üdv
Ez most komoly? Láttatok már bárhol, bármikor hasonló adatot bármilyen kínai vackokon?
Van több, mint 600 érintkezője, nosza, mehet a tesztelés! Az tuti, hogy kiégethető (tapasztalat), ezért ne tápegységet, erősítőt, stb. építsünk rajta.
A konkrét eset ismerete nélkül az a legvalószínűbb, hogy nincs se belső raktáron, se a közvetlen beszállítónál és várjuk a beszállítási időpont visszajelzését.
Igen komoly. Nem azért vettem, hogy megsüssem. Szándékosan főleg nem. Ha gyári adat nincs, akkor érdekelne ki meddig merészkedett el baj nélkül.
Jelentem, én már 5A-t folyamatosan folyattam rajta. Ám mivel a vezető sáv el van takarva, így nem tudom hogy esetleg melegedett volna-e. De deformáció nem történt, tehát nagy baj nem lelte.
Ez komoly! Én 100-200mA -nél többet nem néztem volna ki belőle. Köszi az infót!
Üdv!
Valami reflexiós smd optokaput be tudnátok szerezni? Ilyesmire gondolok. Lényeg, hogy minél kisebb legyen és lehetőleg hosszúak legyenek a lábai (5-6mm minimum).
Annál biztos hogy jóval többet tud. Egyik régi próbapanelemen láttam a sávok vastagságát. Amper nagyságrendben számolható a terhelhetőségük.
Inkább az a kérdés, hogy a hüvely és az alkatrészláb között van-e akkora érintkezési felület, hogy nem keletkezik emiatt hő (áramsűrűség okán)!
Pár száz mA-nél többet nem hiszem hogy többet rá fogok valaha is ereszteni (arra csináltam banánhüvelyekből "próbapanelt"). Az viszont megnyugtató, hogy így van bőven biztonsági tartalékom. Köszi még egyszer!
Üdv!
Még a régi témában volt említve, azt hiszem, most én is célzok rá egy kicsit: lehetne-e, hogy a digit. áramkörök menüpontban a mikroprocesszorok címszót átírjátok mikrovezérlőkre?
Siker
,,Státusz: Csomagellenőrzés alatt lévő" Ezek szerint jön a cucc Köszi a segítséget. További szép napot!
Érdeklődöm, hogy be tudtok-e szerezni ilyen védősapkát, kb. 2 hét átfutással, és persze ha lehet, olcsóbban. Ha igen, 200 db-ra vevő lennék.
Nem láttál még védődódát? Pedig általános alkatrész!
Köszi, javítottuk!
Szerintem igen, de biztosat holnap reggel írok
Köszönöm, akkor addig még nem kezdem el összeklikkelni a rendelésemet.
78Ft + áfa a 200db-os ára, és kb 1hét alatt beérkezik.
Ha megfelel, kérlek jelezz vissza.
A HEStorban itt: Bővebben: Link találod.
Sajnos időközben alátok ígértek árban kb. 10%-kal, raktárról. Azért köszönöm, hogy utánanéztél.
A többi cuccot, amit még akartam, természetesen rendelem Tőletek.
Hello. Azt szeretném megkérdezni,hogy mi a bankszámlaszám amire előre utalhatok. Az oldalon kettőt találtam. A választ előre köszönöm.
Itt található számlaszámra:
Bővebben: Link Mindkettő számlaszám egyébként a HEStore számlája (xxxxx006 és az xxxxx003 is) |
Bejelentkezés
Hirdetés |