Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » IBM Thinkpad LCD szalagkábel
Sziasztok mindenki!.
Van egy regi IBM Thinkpad-em... es a kijelzoje... hat bizony elvalt a fej a nyaktol... igen csunyan, mert a szalak, amik az alaplapra mennek szanaszet repdesnek... a dugobol kiszakadtak a szalak. (nem, nem en voltam, igy kaptam kezbe, hatha tudok segiteni rajta, es a halott szamitogep rajtam maradt...) kerdes: lehet-e ebbol a roncsbol (kijelzo) valaha valamilyen modon egy masik geppel osszeketve valamit csinalni??? ![]() vagy dobjam ki? amikor meg balga modon probalkoztam a gep felelesztesevel, a kijelzo bizony felvillant egy-egy pillnatra, es a laptop kijelzolapjan levo nyakon sem lattam egesnyomokat, stb... (istenem, tonkretenni egy ilyen aranyos gepet....eh) MAS: nem a kijelzohoz, csak a laptophoz tartozik. Nem talalok hozza rajzot... sehol, szeretnem, a billentyuzetet valamilyen modon ps/2 vagy AT dugora kotni, hogy hasznalhassam billentyuzetkent... ez lehetseges-e? a pontos parametereket nem tudom, de a Laptop p1 kb 100MHz kornyeken... a harddiszk olyan 400 mega, tudjatok olyan amiben a billentyuzetben van az az eger csokeveny.... na eleg volt belolem, minden visszajelzest orommel fogadok. sziasztok. ![]()
Lehet, hogy inkább meg kéne üzletelnünk ezt a gépet! Engem érdekelne, persze ha megválsz tőle. Amúgy tudok hozzá alkatrészeket, de sok idő amig el tudok érte menni.
![]() Hehe, okes a uzlet vagy mi, de el kell jonnod erte a vilag masik vegibe" ugyanis Kolozsvaron vagyok 1etemista... khm. ![]() igy jartunk.... alkatreszek? eh... nem er az annyit... ami erdekelne belole az tenyleg csak a kepernyo meg a billentyuzet. a bill azert mert nagyon kuul lenne egy kitepett laptop bill.t hasznalni ... a kepernyo meg.... mittomen... nem akarom a hazba epiteni ![]() csak orulnek ha menne... vagy ha lehetne vele vmit vhova... szoval igy. ![]()
Kijelzőnek tudod a típusát? Ha monitort akarsz belőle, nem olyan könnyű elkészíteni! Itt a fórumon már épített valaaki, úgy emlékszem.
Khm, meglepetesemre Hitachi, kodot most nem tudok...
Hanem nem talalok sehol sem leirast, olyan "mi hol van, mennyivel megy, milyen tekercs, milyen kondi..." vagy az ilyet nem szoktak kilokni a poor nep ele miutan egy ibm thinkpad 360c (mint kiderult) supportja reeg meghalt... nah...
i"ll see. thx.
remelem, osszejon vmi... vegulis azt keene tuggyam, hogy melyk szal mi... koszi. ![]()
hello hozzájutottam egy nokia 6600 kilyelzőhöz rá szeretném valahogy kötni a pc-m re valaki nemtud hozzá lábkiosztást?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |