Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1254 / 3599
(#) saraha válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Nekem mondod,számomra etalon
(#) jdani hozzászólása Júl 16, 2010 /

kérném, aki nekem segít, ide jöjjenek át köszönöm. Bővebben: Link
(#) zoly15 hozzászólása Júl 16, 2010 /

Szép estét mindenkinek! Kijelentkeznék 2 napra (irány a puszta) :no: Ami olyan helyen van hogy még mobil térerő is alig van. Nem tudom hogy fogom kibírni a HE nélkül ezt a 2 napot. Még sohasem volt olyan hogy 1 napnál tovább "távol voltam".
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Az se igaz, hogy két napot nem bírsz ki net és HE nélkül... Én két hónapig nem voltam itt, semmi gondom nem volt. Bár most sem tudom miért léptem be tegnap. Annyira nincs kedvem semmihez ebben a hőségben. Még gondolkozni sem bírok.
(#) jdani hozzászólása Júl 16, 2010 /

hali! off: a műszerfal hogy van angolul?
(#) radocziandras válasza jdani hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

(#) (Felhasználó 4577) válasza jdani hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

(#) (Felhasználó 4577) válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Megelőztél.
(#) radocziandras válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Pedíg csak egy kézzel volt A másikkal még mindíg azt a kilós mogyorót ettem
(#) radocziandras válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Amúgy miért keretezi be pirossal az új hozzászólásomat?
(#) (Felhasználó 4577) válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Nekem nem keretezte be.
Nem szaggatott vonallal keretezte be? Azzal is csak akkor keretezi be, ha linkkel hivatkozol rá.
(#) _ampervadasz_ válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Sziasztok!
Jó estét mindenkinek.

Az a keret nem véletlen egy szaggatott vonal?

...?

Szerk..: Megjegyzem, most nem hivatkoztam saját magamra, és bekretezte nekem is.

Akkor most, hogy is van ez? ...és mi a funkciója?
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Ezt mi halandók nem tudhatjuk. Csak a magasabb rendű moderátorok és a főfőnök tudja erre a választ.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Szia gr89!
Áhh, ez így mindjárt más! Akkor nem is kérdezősködök tovább, a 9 életemből úgy is csak 4 maradt.

A mai nap fárasztó lesz a börzén. Elvileg négykor kéne felkelnem, az az 13800 másodperc múlva.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Egyszerűbb, ha le sem fekszel.

Nálam a 3 óra a kritikus, azaz ennyi alvás után egyszerűen nem ébredek fel. A 4 óra az már menni szokott.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Én még tv-zek. Most volta a Tanú című film, azt néztem, most még megnézem mi lesz, ha jó, akkor megnézem, ha nem ,akkor alvás. Reggel 8-kor keltem, de még nem vagyok álmos. Érdekes, ha 9-10kor kelek, akkor ilyenkor már nem látom a monitort.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Idézet:
„Érdekes, ha 9-10kor kelek, akkor ilyenkor már nem látom a monitort.”

Ismerős a helyzet, mert velem is előfordult már nem megyszer.
Az oka az hogy nem reggelizel, vagy nem időben minimum fél órával a felkelés után, de maximum egy másfél órával. Ráadásul a szervezet bioritmusa 9 óra magasságában eléri a csúcsát, ha addig nem viszel be energiát, akkor fáradékonyabb leszel, és pontatlanabb, lassabb. Ezért utálom a délelőttös heteket, mert 4 -kor kelek, 6 -ra Györben dolgozok, kajaszünet, meg alkatrész csomagoláson 9.40 -től-, a motorsoron 10.00 -tól van. Így halott lennék a fáradságtól, de kijátszható elég könnyen a rendszer, ezért már 7.30 -kor elmegyek kajálni. Később úgy sem lenne kedvem, ilyen melegben.
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Nekem még sikerül, fel is ébredek, mert készenlétből kihozza a Jetaudio a laptopot, megszólal két telefon, és egy ébresztő óra, de általában a macskák keltenek előbb. Nálam ezt már kritikus felkelésnek lehet nevezni

Jóéjt mindenkinek! Paritásbitekben gazdag adatátvitelt mindenkinek, most viszont diszkonneksölök, mert már csak a motorikus funkcióim működnek annyira le vagyok amortizálódva.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Idézet:
„Érdekes, ha 9-10kor kelek, akkor ilyenkor már nem látom a monitort.”

Én valahogy minél tovább alszok, annál fáradtabb leszek egész nap. :yes:
Ismerek olyat, aki a nyári szünetben délután háromig alszik...

Szerk.: Már nekem is bekeretezte.
(#) mineral hozzászólása Júl 17, 2010 /

Ebben a melegben még a koncentráció képesség is erősen lecsökken. Ezzel én sem vagyok másképpen. Az alábbi képen el van rejtve egy forrasztó páka. Megtalálja valaki? A Típusára lennék kíváncsi de 1 mp nél több ideig nem tudok rá koncentrálni.

Tudom ez az OFF topic nincs helye elektronikának. De muszáj volt megosztanom veletek.

Forrás

60. (3).JPG

(#) SzervízMacska válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Weller 8100UC?
(#) Stadi válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Szerintem túl van öltözve ehhez az időhöz.

Amúgy a linkelt lap nem gyenge. Ügyesek és kreatívak a srácok. DJ Lenin meg üt rendesen. Bár a japán zászlót idéző háttér helyett én egy bazi nagy vörös csillagot festettem volna mögé, olyan térhatású formában.
(#) mineral válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Nagyon hasonló. Elképzelhető, hogy az van az asztalon. De a páka típusa igazából nem is érdekel. Azt csak "körítésnek" szántam. A lényeg az , hogy van hölgy dekoltázsán kívül nem tudok más nézni a képen. Rögtön oda ugrik a tekintetem.
(#) SzervízMacska válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Rögtön gondoltam, hogy Zsófi a lényeg...
(#) (Felhasználó 4577) válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Félrekoncentráltál.
(#) mineral válasza Stadi hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Szinte a kezdetektől követem a blogot. Jó sok munkát és még több pénzt fektettek a projectbe. Hatalmas ötlet volt Zsiguliból limuzint építeni.
Sok ponton úgy tűnt , hogy egy kicsit melléfogtak. Pl. A redőny amikor még nem volt lefestve. Nagyon csúnya volt. De végül előkerült az air brush és Lenin elvtárs.
Az összkép így már nagyon jó. A vörös csillagon lehet ők is gondolkodtak . De szerintem azt úgy nem lehet "használni" mint az egyéb kereszteket. De lehet , hogy ezt rosszul tudom.
(#) mineral válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Ritka és szép látvány amikor egy nő forraszt. Különösen érdekes ha azt gyertyával teszi.
Gyerek koromban én is forrasztottam gyertyával. Büntiben voltam és apám a pákámra páncélszekrényt ejtett.
(#) mineral válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Félrekoncentráltam. Ez jó. Barátnőm mondta : Mindegy , hogy hol éhezel meg. Csak itthon vacsorázzál.
(#) Stadi válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Úgyis le lesz sötétítve, anélkül nem limó a limó. Akkor meg már úgyis csak az látja, aki benne ül. Szerintem csak közterületen tiltott az önkényuralmi jelkép. Meg persze ott is csak ésszerű határok között. Pl. egyes nosztalgia mozdonyok eredeti festése se lenne eredeti a vörös csillag nélkül.
(#) SALáta válasza mineral hozzászólására (») Júl 17, 2010 /

Szerintem meg lehet, egy energiaital gyártó (svájci) piacradobta azt a bizonyos vöröscsillagos (nem hasonló hanem pont az) energiaitalát. Ha nekik lehet akkor lehet másnak is, annak a bizonyos keresztnek meg ezer formája ismert. Szerintem meg semmi ilyesmit nem lehetne használni, a semmi az vonatkozna a Lenin re is. Van elég sok hősünk, fessék azt fel.

Ha már történelem:
"Justice for Hungary" A hős magyar repülők.
Következő: »»   1254 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem