Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
55- 60 °C -os bimetáll kapcsolót keresek,230V max 1A terhelésre. A lényeg max 60°C nál kapcsoljon ki. Tudnátok-e ilyent beszerezni?
Szia Topi!
Vettem két zacskóval ebből: SJ-60 Csak egy gondom van vele: olyan irgalmatlanul büdös, hogy nem tudom behozni a lakásba. Amióta megvan, kint szellőzik az erkélyen. Megfogni sem lehet, mert a kezemre is ráragad ez a fertelmes vegyszer szag. Hülye dolog, de már próbáltam kiáztatni belőle mosószerrel, nem ment. Tudsz valami módszert arra, hogy lehetne szagtalanítani? Köszi!
Nem tudom ez mi lehet, utánnakérdezek. Nem értesültem magam még erről, de lehet a HEStore-os kollégák már tudnak róla.
Nem tudom. Kérdezősködöm.
Nálam is ilyen szindróma van. Kegyetlenül büdös, fejlesztés közbe csak úgy ájuldozik miatta az ember. Ha megfogja az ember a keze is két órán keresztül ilyen büdös lesz.
Idővel elmegy a szaga. Én ősszel vettem (direktben Hongkongból) most már alig érzem.
Tegyétek ki egy kicsit a napra.
Az miért van, hogy ha rákattintok a csomagkövetésre, azt írja ki a futárszolgálat oldala, amire jutok, hogy "A csomagszám nem létezik a rendszerben!"?
Többször volt ez már kérdés, és többször meg is válaszoltuk.
Ennek az az oka, hogy a csomagszám beírás, az első HUB szkennelés és a futár átvételének visszaírása között idő telik el. A HEStore rendszerében előbb jelenik meg a csomagszám, mint hogy GLS webes felületén ez már megtekinthető lenne... "Késleltetéssel dolgoznak."
Köszönöm szépen a választ, és bocsánat, hogy megint megkérdeztem!
Vigyázz szét ne egye.
Erről most eszembe jutott a pár évvel ezelőtti angol könyvem. Macska "nagy dolog" szaga volt, de nem csak nekem, mindenkinek. Ráfújtam egy fél flakon dezodort, kiraktam a ruhaszárítóra lapokkal lefelé és másnapra megjavult. :yes:
Sajnos ez egy természetes jelenség... Ez a tipikus "kínai szag".
Ami egyébként egy gombaölő és penészedést gátló szer szaga. Azért használják, mert ezek a termékek (elsősorban ugye ruhák stb) baromi sokat utaznak sós tengeri levegőn, magas páratartalomban, konténerben. És ugye kellemetlen lenne egy hónap út után, ha penészes és gombás lenne a párától minden. Persze kérdés az is, hogy szabadna-e ilyen mennyiségben használni.
Nekem anno egy hátizsákom volt hasonló szagú. Fél flakon dezodor oda is ráment, beraktam egy zacsiba, ki a napra úgy egy hete, kivetem és semmi, csak a kínai szag keveredett a dezodorral, úgy egy hétre rá elment a dezodor szag és visszatért az eredeti aroma. Legalább fél évbe telet mire elviselhetően kiment belőle a kínai szag...persze lakásban addig nem volt.
Ha előre utalnám a rendelt árú ellenértékét , akkor nincs utánvét felszámolva?
Mért lenne?
Szerintem nem hülyeségből van oda írva, hogy 40V.
Én táskával úgy jártam, hogy túra után fáradt voltam és nem pakoltam ki, nehezen látható helyre tettem le a táskát. Egy hét múlva amikor megint mentem már szakálla volt a szendvicsnek, majdhogynem beszélt amikor kivettem, de szerencsére zacskóban volt.
Szerintem sincs ,de a fizetési módoknál csak a kártyás fizetésnél van kiemelve,hogy nincs utánvét.
Én előre utalással szoktam És ha nincs a csomagban sérülékeny dolog akkor postát és így csak 500Ft összesen a szállítás. A VISA fizetés nem tudom hogyan működik, nem próbáltam még, de kíváncsi lennék. Arra, hogy gyorsabban oda ér-e a HEstore számlájára a pénz.
Én a futáros szállítást kedvelem az gyorsabb igaz valamivel drágább ,de nálunk a reggeli lapot is délután hozza a postás.
Nincsen utánvét.
Azt kell kiválasztani, hogy előre utalsz és ott írja is, hogy 0Ft. A szállítási költség is csak 480Ft.
Erre nem figyeltem legközelebb azt kérem, inkább vásárolok azon a pénzen még valamit, ha így működik.
Tényleg jobb így mert olcsóbb, csak én más banknál vagyok és 2 nap az átfutási idő.
Kártyás fizetésnél azonnal levonják és meg is jelenik, hogy kiegyenlítetted a számlát. Akár éjfélkor is rendelhetsz. Ez tapasztalat. Ráadásul nincs átutalási költség sem.
Utána olvasok, hogy kell használni és akkor inkább így fogom.
Akkor ez engem is érdekel.
Csak az a baj, hogy még sosem fizettem kártyával, halvány lila gőzöm sincs hogyan kell, ezért mindig átutalással fizettem és vártam 2-3 napot, mire megérkezik az összeg plusz egy nap a posta. A kártyás fizetés minek számít? Sima utalásnak? Mármint hogy a bank hogyan számolja el? Ugyan úgy kell érte fizetni, mintha átutalás lenne?
Én is fülelek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |