Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   249 / 1178
(#) kadarist válasza PH-User hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

A test más néven föld, azaz GND (ground). Tehát a testeket kösd össze.
(#) B.I válasza Lacika hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Bocs hogy ilyen későn válaszolok. Az akku egy Nokia 3220-asban volt. Az akku tipusa BL-5B.
(#) Tarbur hozzászólása Júl 29, 2010 /

Sziasztok!

Nem tudjátok miféle motor ez? A kép minősége nem túl jó, hirtelen csak ezt tudtam csinálni. A kábelek kék-fekete, piros-zöld párban vannak.Bővebben: Link
(#) bandee001 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Hello Mindenkinek!
KHR711 tipusú IC-ről szeretnék valami adatlapot vagy esetleg helyettesítő IC-t ha tudna valaki.
Előre is köszönöm.
Üdv!
(#) rupett hozzászólása Júl 30, 2010 /

Üdv mindenkinek
olyan kérdésem lenne hogy elromlott egy elektromos bicikli töltő és találtam benne egy ilyen alkatrészt hogy az van ráírva 104J alatta 400 V
ez pontosan mi lenne ?kondenzátor? és ha az milyen típusú ? lehet -e másik kondival helyettesíteni?
aki tud segítsen így néz ki
(#) B.I válasza rupett hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Szia.
Ez egy 100nF 400V-os fóliakondenzátor. Helyettesíteni lehet akármilyen 100nF-os fóliakondenzátorral csak a feszültségtűrése ne legyen kissebb.
(#) thungs hozzászólása Júl 30, 2010 /

Sziasztok.Van egy 200gigás satás samsung vinyom egy törött alkatrésszel.Ez a kis fekete kétlábu mütyür amiröl semmit se tudok ezzel a tipusszámmal rendelkezik:
JH732 HE.a kérdésem mivel tudnám ezt helyetesiteni.Hátha sikewrül az adataim visszakapni.

Köszi a segitséget.
(#) saraha hozzászólása Júl 30, 2010 /

Üdv.
EZ 12MHzet akar jelenteni ugye?
(#) saraha válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

OK. :hide:
(#) mrobi hozzászólása Júl 30, 2010 /

Üdv. Van egy ilyen DC 9V-os motorom aminek 4 kivezetése van. Ez milyen motor?

DSC00103.JPG

(#) gerry hozzászólása Júl 30, 2010 /

Üdv! Egy olyan kérdésem lenne , hogy hogyan kell kérni az üzletben az NTC-t, ha tudom az értékeit amelyek a következők: 20°C-58,1K. 25°C-47,1K. 30°C-38,2K. 40°C-25,4K. 50°C-17,2K. 60°C-11,8K 70°C-8,3K. 80°C-6K. 85°C-4K. A "K"-s értékek kiló ohmban értendők. Az üzletben is soroljam fel az értékeit, vagy hogy szokás ezt kérni . Köszönöm!
(#) PH-User válasza kadarist hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

Szia!

Köszi, megpróbáltam, de semmi.
A középső, piros LED világít és slussz.

Hogyan tovább?
(#) zoz11 válasza gerry hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hy
Bemész a boltba és egy 47K-s szabvány NTC-t kérjél. Annak nagyjából ezek a paraméterei. A 25C lévő érték a mérvadó.
Üdv: Zoltán
(#) Tarbur válasza Tarbur hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Lehet, hogy bipoláris motor? Szétkaptam egyet és csak két tekercs van benne, valamint egy tengelyre erősített hengeres mágnes. Milyen vezérlővel lehetne életre kelteni? Nem lehetne ráhekkelni egy brushless modellmotor vezérlőjére?
(#) gáb0r hozzászólása Júl 31, 2010 /

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet ez:
40 lábú ic, tetején a következő felirat:
MTM0183020
501

Semmi érdemelegeset nem találtam róla neten.

üdv.
Gábor
(#) djdavis hozzászólása Aug 1, 2010 /

Hello mindenki!

Keresek egy PCR606J típusú Sensitive Gate
Silicon Controlled Rectifiers alkatrészt itt Magyarországon! Valaki találkozott már vele? Keresgettem, de csak külföldön találtam.
Vagy esetleg egy helyettesítő is megtenné, csak nem tudom, pontosan, hogy melyik!
(#) djdavis válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Köszi a gyors választ! Kipróbálom helyettesítőnek!
(#) karistokodas hozzászólása Aug 1, 2010 /

jó estét mindenkinek.meg tudja valaki mondani,mi ez és mire használható.köszönöm z

DSCN0789.JPG

(#) rockersrac válasza karistokodas hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Ez egy vezérelhető relé panel, balról a trafó mellett kell ráadni a 230V-ot(fázist, nullát és védőföldet egyaránt) És van az a 6 lukas csatlakozó, oda kell valamit bekötni, ami a vezérlő jelet adja a relé mozgatására az ic-knek! Ennyit tudok segíteni, többet sajnos nem! A többit majd nálam jobban hozzáértő emberek elmondják!
(#) rockersrac válasza karistokodas hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Egyébként ez miben volt?
(#) zsolti002 hozzászólása Aug 1, 2010 /

Sziasztok. ez a kapcsolás mi lehet? mire használják?

ujth.jpg

(#) karistokodas hozzászólása Aug 1, 2010 /

tápkeverő malomban.valami szelepvezérlő,ha igaz.köszönöm z
(#) kadarist válasza zsolti002 hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Ezt a kapcsolást egyátmenetű tranzisztor (UJT) helyettesítésére lehet használni. Az UJT-t relaxációs oszcillátorban lehet használni impulzusgenerátornak, tirisztor-triak gyújtására. Topik: UJT-t utánzó áramkör
(#) zsolti002 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Így már értem, köszi szépen!
(#) kadarist válasza zsolti002 hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Szívesen.
(#) PH-User válasza PH-User hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

(#765232) Erre esetleg valaki?
Nem akar villogni ez a kivezérlés jelző...
(#) thungs hozzászólása Aug 4, 2010 /

Sziasztok.Van egy tönkrement vinyom.Kettétörtrajt egy 2lábu kis valami sztm kondi.Ez van ráirva.
JH732 HE.
Valaki tudna erröl nekem valamit mondani?
(#) thungs hozzászólása Aug 4, 2010 /

Sziasztok.Van egy tönkrement vinyom.Kettétörtrajt egy 2lábu kis valami sztm kondi.Ez van ráirva.
JH732 HE.
Valaki tudna erröl nekem valamit mondani?
(#) DFerus hozzászólása Aug 4, 2010 /

Üdv!

Még régebben jutottam hozzá. Állítólag valami hűtő egység. Többet nem tudok róla (mekkora fesz. kell neki, hogyan és mire használható).

DSCF1288.jpg

(#) Repvez hozzászólása Aug 6, 2010 /

szeretném a segitségeteket kérni, keresek egy olyan kapcsolot ami a joystickokon szokott lenni HAT-kapcsolonak hivot négyirányba mozgathato mikrokapcsolot.
DE olyan kivitelbe ahol gyárilag egy házba van foglalva a 4 microkapcsolo a mozgatásukat lehetövé tevö gombbal, nem olyat ami nyákra szerelt?
Ha van ilyen akkor annak mi a pontos megnevezése amire hivatkozhatok a boltban, mert a netes keresés semmi eredményt nem adott ki arra, hogy 4 irányu /mozgású microkapcsolo.

esetleg még ha valaki szokott rendelni nagyobb menyniséget a conradbol akkor szolhatna, mert 2 filléres tétel miatt nem akarok több ezer ft-ot kiadni postára.
ezek az alkatrészek kellenének :
potméter 3d joytikhez
vagy ennek is egy pontosabb megnevezése mert a közeli boltban nem kaphato ilyen .
köszi elöre is
Következő: »»   249 / 1178
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem