Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Még 2009 -ben vettem BÉKÁVÉ jegyeket, és egy kettőről azt hittem, hogy eltűnt örökre. Na most megtaláltam az utolsót is. Fel lehet használni ezt most? Annyi különbség hogy 300ft -os és nem 320 -s a jegy. Köszönet előre is. ![]()
Szerintem tedd el emlékbe…
Akkor nem sok esélyt látok rá, hogy használhatnád. Az árváltozással érvénytelenné válnak tudtommal a régebbiek. Találtam egy DKV-s jegyet, arra rá van írva, hogy árváltoztatástól számított 3 hónapig felhasználható. Szerintem arra is rá kell lennie írva, hogy meddig jó.
Szerk.3: *péntek estére.
_ampervadasz_: Az SzKT-sekre is rá van írva, hogy gyorsan (f)el kell használni őket, mert nem sokáig érvényesek, vagy talán már egyáltalán nem. Szerintem a honlapjukon találsz róla infót!
Simán felhasználhatod, nem lesz vele gond. Továbbra is érvényes annak ellenére, hogy már drágábban adják. Bővebben: Link
Mindenkinek köszönöm az információt. Akkor még felhasználom.
![]() gr89: Idézet: „Találtam egy DKV-s jegyet, arra rá van írva, hogy árváltoztatástól számított 3 hónapig felhasználható.” Ilyen felirat még véletlenül sem található rajta.
Sziasztok, jóét mindenkinek. :integet2:
No, megvolt az eheti felhőszakadás is. 30 perc alatt leesett 60-70 mm csapadék. Az utcákon hőmpölygött a víz, egyes helyeken 20 cm magasan áll még most is. Olyan helyeken is, ahol eddíg még soha. A villám jópárszor leb...ott a városra. A villany is sokszor elment.
Nálam most lett vége... frankón leszakadt az antennám
![]()
Kár volt azt az ördögöt emlegetni, újra elkezdett itt is balhézni. No persze sötétedik mint állat. Éjszakai sötét lett. Félelmetes!
Itt is szokott hasonló történni. Csak itt a legnagyobb gond, hogy nincs vízelvezetés, ami miatt még jobban megáll a víz az utcán és mivel az utcára ráhúztak egy réteg aszfaltot pár éve, sok helyen a házak felé befolyik a víz. Ha ilyen nagyobb eső van, akkor a ház előtt, 10-15cm víz szokott állni. Biztos jót tesz a sok víz a háznak is.
Ez szinte országosan mindenhol így van sajnos. Rákezdte a második felvonást, ömlik mint ha muszály lenne.
Itt is
![]()
A második felvonás még intenzívebb. A métőműszer szerint is, meg szerintem is.
Akkor már megint nem kell locsolni a krumpliföldet.
![]()
Bp. fölött meg most akkora villámgóc van, mint az állat.
![]() 1 órája folyamatosan megállás nélkül zeng az ég, villámlik. Ekkora góc 25 évem alatt SOHA nem volt még!
Helosztok.
Mi lessz itt... Bővebben: Link 3 as... Ilyen még talán soha nem is volt.
Itt Kelet-Mo-n meg semmi sincs, még felhő se nagyon.
Viszont egyre jobban mérgel, hogy szellemképes a monitor képe ![]() Csak legyen már hétfő ![]()
Kelet-Magyarországra délutánra mondják a vihart. Nagyobbat mint a dunántúli. Az hogy nincs felhő, kedvez a zivataroknak, növeli a levegőben lévő hasznosítható energiát. Cudar világ lesz.
Mernék fogadni hogy itt, Gyomaendrődön, nem lesz semmi extra. Főleg ha azt jelzik előre hogy lesz. Ez egy elég furcsa hely időjárási szempontból
![]() Nem hiába Békés megye ![]()
Itt a dunakanyarban csökkentették az internet és telekommunikáció polgári forgalmát, hogy asegélyhívásoknak nagyobb sávszélesség maradjon. A független Hírügynökség szerit ezidáig 50-60 riasztást kaptak a fővárosi tűzoltók a kidőlt fák, elöntött alagsorok miatt.
Újabb kép Esztergomból, a helyszín ugyan az, a vízállás a duplája. ![]()
Náluk Június elején. Rengeteg háznak leszedte a tetejét, áram két napig nem volt, a telefonszolgáltatás is akadozott. Sok fát kidöntött, a városközpontban néhány közlekedési táblát tőből kitört.
Idézet: Ej-ej. Nem ismeri a KRESZ-t. Az egyirányú utcába szembe is behajtott. „[...] a városközpontban néhány közlekedési táblát tőből kitört.” ![]() Idézet: „Csak legyen már hétfő” Csak addigra tisztul ki a látásod? Vigyázni kell a mindenféle szerekkel. ![]()
Az a nátrium-izé milyen kiszerelésben kell, és mennyi? Mennyit szánnnál rá? És hogy gondolnád az átvételt? Ezt itt nem mindig olvasom, így jobb lenne privátban megbeszélni.
Nem, a multkori eset óta megint kerülöm minimum fél évig az alkoholtartalmú vegyszereket
![]() Egyébként az új videókarira gondoltam. ![]() szerk.: simpi: hát ez szörnyű.
Vagy az aromaterápiás iszappakolásos.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |