Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit gyűjt, retro cuccok
Az első sorban valószínű P betűs a másodikban pedig E betűs csövek vannak. Legtöbbjük típusait csak képekkel összehasonlítva tudnám megállapítani, ugyanis csak betűtöredékek, vagy azok sem látszanak rajtuk.
A második sor utolsó csövéhez hasonlót még képen sem láttam. 7 lábú, középen van a ráccsal körbezárt katód, két oldalt két-két fényes lemez látható, ezekkel párhuzaosan pedig a sötét szürke anód.
7 lábú csövem nekem is van 1a7 vagy valami ilyesféle este megmondom milyen.
Remélem BaziJoe erre téved, és megnézi a csodásan megtisztított "Erel"-t, ami még mindig a gyűjteményem ékessége Mégegyszer köszönöm! A réz felületekre egy általam kikísérletezett súrolásmentes technológiát alkalmaztam ennél is, és a kép magáért beszél(ne, de élőben úgy néz ki, mint ha teljesen új lenne a cucc!)
Ja igen, már sikeresen összetapiztam, úgyhogy majd még át kell políroznom, mielőtt a vitrinbe tenném - de ráér, amíg elkészül a vitrin
Szép darab, az én polcomon is lakik ilyen csű
Mindenki csövet gyűjt? Én a robotokat és az RC modellekt gyűjtöm!
Én a "Deákot" is gyűjtöm, meg minden nagy címletű - még forgalomban lévő - fizetőeszközt Kivéve a Yen-t… De sok kicsi sokra megy! Teszel fel képet róluk?
Itt vannak a képek a modellről:
Még egy a modellről és a robotokróll:
Nekem is van olyan sárga motorom!
A kis robbanómotoros autókat én is szoktam nézegetni neten, tetszenek
Akkor vegyél egyet! Conradon összesen 50 lepedőért mindent megkapsz ami kell hozá!
Szerintem állati drága hely, RC-Shopon vagy hol szoktam nézni, ahol modellvasutak is vannak, ott láttam őket először (alkatrészenként, bemutatón már régebben is), ott olcsóbban is vannak, csak egyelőre nincs rávaló, meg ebből kiderült, hogy a vasút volt az elsődleges (Bár, ki tudja! Ha nagyon esz az unalom, lehet, hogy a közeljövőben beruházok egyre Csak hogy ne legyek olyan elektró-függő ) )
Én Modellfutárban rendeltem anno 120 ezerért, csak említettem a Conradot
Pakolás közben én is csináltam két képet.
Ezeket gyűjtöd, vagy csak van belőle egy csomó?
Ennyi jött össze belöllük az évek folyamán (és még miböl mennyi bujkál itthon!).
Hi
Nálam megint jött egy pár darab MOBIL az elmúlt egy hónap termése zömében adomány cirka 76 darab.
Milyen IC-ket , speckókat,ritkákat vagy minden félét, mert van egy pár db meg még lesz is.
Nagyon megörültem, hogy üres lett a vitrin, ezért bedobáltam a csöveimet, legalábbis nagy részét (de kár volt)… Az oktálok meg a 20-as szériások természetesen nem állnak meg a lábukon, az UX4 és 5-ösök nagyjából még csak-csak. Így semmi esetre sem maradhat, van hulladék bútorlapom, azokba furatozom őket szépen bele, a noválokat is, amik a képen nincsenek, azt tényleg kár lett volna kipakolni - mondjuk ezeket is, de ígértem régen képet, egyelőre ilyen…
Kicsit rendezgettem a kapcsolóimat és ha már elö voltak szedve le is fényképeztem öket.
Simpikém, azért a te lámpáid is szépek!
Ez nagyon király! A szögletes Rafi-ból nem cserélsz kör alakúra egyet?
Hozzám ismét került 4 db retro 24v 400 wattos izzó eredeti csomagolásba. :yes:
Ha már erre jártam, gondoltam megosztom veletek a kollekcióm legújabb tagját, amiből talán épül is majd valami Talán egy 211-est ha meg tudna hajtani Nembaj, jöjjenek a képek! (Azt mondták, hogy teljesen új, szerintem nem az…)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |