Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1305 / 3614
(#) zoly15 válasza kadam hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Hű de elmés!
(#) 7805 válasza kadam hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Ez határozottan veszélyes játék jól látom hogy a dugó ból telefonkábel jön_??? :eek2:
(#) kadam válasza 7805 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Jó szemed van. Még ránézni is életveszélyes. Tényleg abból van.

Ismerős a dolog... kint falun a garázsba vezették ezzel az áramot.. igaz öreg volt a keresztapám faterja..
És pénzt nem költött ezekre.. ami vollt otthon avval ment az áram.. volt úgy hogy a lámpa és a konektor között antennakábel ment..
(#) kadam válasza 7805 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Ismered azt a régi fajta kábelt amivel a TV antennákat kötötték valamikor? Tudod az a két eres lapos, átlátszó. Nah azzal kötöztek sokszor mifelénk.

Látom ismered.

Én jelenleg hangfal kábelnak használom
(#) kadam válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Annak még elmegy. Csak ne több száz wattos cuccnál legyen. Mert ott is megy ám kraft rendesen. Egy perc és mutatok még ijesztő képeket.

De ne olyan ijesztőt, már kezdek kellemesen álmos lenni

Akkor ez most lehet hogy sok(k)

Ez egyre jobb És igen az a lapos antenna kábel azon ment a 60-as izzó a fürdőszobában
(#) zenetom válasza kadam hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Biztos túl meleg volt. Hiszen a csoki könnyen megolvad ha meleg van.

Ez azért derék! Kicsit langyosodhatott a vezeték és a kötés.. Én mára megyek.. Jó éjt mindenkinek!

Jó éjt!
(#) 7805 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Jó éjt Álmodja tranyókkal
(#) kadam hozzászólása Aug 8, 2010 /

Remélem mindenki kellőképp megijedt. Egy kis horror nem árt Egyébként holnap megyek és felszámolom ezt a káoszt
(#) zenetom hozzászólása Aug 8, 2010 /

Lassan nekem is menni kéne. Álmos vagyok
Pedig elég későn keltem, 9 körül, na de majd holnap: 7:30
Nem mintha nem szoktam volna meg a 4 évi bejárás alatt az 5:30-kor nyivákoló telefon mámorító hangját
(#) kadam válasza zenetom hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Én 11-kor, mégis kezdek kidőlni. Legjobb ha elhúzom a csíkot. További szép estét az éber kollégáknak és jó éjt az alvóknak!
(#) zenetom hozzászólása Aug 8, 2010 /

Na vajon mikor lesz az ezutáni első hozzászólás?
Fogadni mernék, hogy éjfélig nem lesz, de mivel ezt leírtam, valaki márcsak azért is írni fog, ami nem baj, mert legalább nem lesz kihalt a topic

Jóéjt
(#) 7805 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Én itt leszek fél 1 1-ig kitartó vagyok
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Azt gondoltam...
Meck feat Dino 'Feels Like A Prayer' ezt mindenkinek ajánlom, szerintem ez még nem 'túl disco' . Biztosan vannak benne mindenki számára ismerős részek
(#) 7805 hozzászólása Aug 8, 2010 /

Üdv

Kinek van otthon Beag Aet-453-a és milyen állapotban van mert az egyém szinte makuláltlan 1 kis hiba van csak rajta :eek2: gyári dobozzal együtt találtam egy nagy bevásárló központ raktárában mint selejt!

És ha van valakinek megmondaná mit hajt vele emrt nekem nagyon nagyon melegszik már van ebnen ventillátor is

2.JPG

(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 8, 2010 /

Pár napja a döglött laptopomat újraélesztettem. Sajnos az északi híd nem bírja a meleget és ha felmelegszik, akkor hajlandó feladni a harcot és többé nem működik. Ezen lehet segíteni egy jó meleg pákával való átmelegítéssel, amivel a magját kell átmelegíteni. Ezt meg is csináltam, elindult, de második indításra ismét rossz lett. Pár nap gondolkodás után arra jutottam, hogy kell bele egy venti. Na de laptopról lévén szó hová??? ezekben a gépekben annyi hely sincs, hogy egy csavart belerakjak pluszban. Ezért úgy döntöttem, hogy kivágom a gép alját és ott lesz a venti. Megcsináltam, három napja megy, eddig semmi gondja nem volt. ezelőtt kb 55 fokos volt alapból az északi híd, játék nélkül, most ez 42-45 fok. Játék alatt felmegy 50-re, de vissza is hűl utána. Szóval eddig jó. remélem sokáig fog még menni. Ja és amikor elromlott, emiatt kellett az összes pénzemet elköltene új gépre. Még szüleim is kisegítettek, mert saját pénzből nem ment volna a gép meg kellett. teszek pár képet az elkészült remekműről.
(#) 7805 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Üdv nagyon ötletes teccik
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Nemsemmi, de ez nem ki mit készítettbe.... ...na de nem is szólok bele.

Príma lett, nekem nagyon tetszik.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Ez inkább ki mit átépített/alakított. Mivel semmi elektronika nincs benne, ezért tettem ide. Max a venti bekötése, ami elektronikai, de az csak két vezeték hozzákötése a másik venti vezetékéhez. Az az érdekes, hogy a ventinek nem nagy a légszállítása, meg a borda sem igazán bordázott mégis hűt rajta 10 fokot. Ha mégegyszer előjön a hiba, akkor leszedem a bordát és egy régebbi videókari bordáját építem rá. Ez a venti is egy geforce2-es kariról van.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 8, 2010 /

Gondolom mindenki megvacsorázott már így a képeimmel nem késztetek senki a hűtőszekrény megdézsmálására.
A kemencébe ismét befűtöttünk, íme az eredmény:
A menü pizza és csülök pékné módra.
(#) zenetom válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Én meg azthittem kibirom reggelig. Tévedtem.
Egyébként nagyon kasszul néz ki!
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 8, 2010 /

Tegnap a tavon is fotóztam: A búbos vöcsöknek a hátán űl az egyik fiókája.
(#) 7805 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Üdv

Elhúzódik a vacsora idő nálatok vagy csak most tetted fel a képet?
Következő: »»   1305 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem