Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez határozottan veszélyes játék jól látom hogy a dugó ból telefonkábel jön_??? :eek2:
Jó szemed van. Még ránézni is életveszélyes. Tényleg abból van.
Ismerős
![]() ![]() És pénzt nem költött ezekre.. ami vollt otthon avval ment az áram.. volt úgy hogy a lámpa és a konektor között antennakábel ment.. ![]()
Ismered azt a régi fajta kábelt amivel a TV antennákat kötötték valamikor? Tudod az a két eres lapos, átlátszó. Nah azzal kötöztek sokszor mifelénk.
Látom ismered. ![]()
Annak még elmegy. Csak ne több száz wattos cuccnál legyen. Mert ott is megy ám kraft rendesen.
![]() ![]()
De ne olyan ijesztőt, már kezdek kellemesen álmos lenni
![]()
Ez egyre jobb
![]() ![]() ![]()
Biztos túl meleg volt. Hiszen a csoki könnyen megolvad ha meleg van.
![]()
Ez azért derék! Kicsit langyosodhatott a vezeték és a kötés.. Én mára megyek.. Jó éjt mindenkinek!
Remélem mindenki kellőképp megijedt.
![]() ![]()
Lassan nekem is menni kéne. Álmos vagyok
![]() Pedig elég későn keltem, 9 körül, na de majd holnap: 7:30 ![]() Nem mintha nem szoktam volna meg a 4 évi bejárás alatt az 5:30-kor nyivákoló telefon mámorító hangját ![]()
Én 11-kor, mégis kezdek kidőlni.
![]()
Na vajon mikor lesz az ezutáni első hozzászólás?
Fogadni mernék, hogy éjfélig nem lesz, de mivel ezt leírtam, valaki márcsak azért is írni fog, ami nem baj, mert legalább nem lesz kihalt a topic ![]()
Azt gondoltam...
![]() Meck feat Dino 'Feels Like A Prayer' ezt mindenkinek ajánlom, szerintem ez még nem 'túl disco' . Biztosan vannak benne mindenki számára ismerős részek ![]()
Üdv
Kinek van otthon Beag Aet-453-a és milyen állapotban van mert az egyém szinte makuláltlan 1 kis hiba van csak rajta :eek2: gyári dobozzal együtt találtam egy nagy bevásárló központ raktárában mint selejt! És ha van valakinek megmondaná mit hajt vele emrt nekem nagyon nagyon melegszik már van ebnen ventillátor is ![]()
Pár napja a döglött laptopomat újraélesztettem. Sajnos az északi híd nem bírja a meleget és ha felmelegszik, akkor hajlandó feladni a harcot és többé nem működik. Ezen lehet segíteni egy jó meleg pákával való átmelegítéssel, amivel a magját kell átmelegíteni. Ezt meg is csináltam, elindult, de második indításra ismét rossz lett. Pár nap gondolkodás után arra jutottam, hogy kell bele egy venti.
![]() ![]() ![]()
Nemsemmi, de ez nem ki mit készítettbe.... ...na de nem is szólok bele.
![]() Príma lett, nekem nagyon tetszik. ![]()
Ez inkább ki mit átépített/alakított. Mivel semmi elektronika nincs benne, ezért tettem ide. Max a venti bekötése, ami elektronikai, de az csak két vezeték hozzákötése a másik venti vezetékéhez.
![]() ![]()
Gondolom mindenki megvacsorázott már így a képeimmel nem késztetek senki a hűtőszekrény megdézsmálására.
A kemencébe ismét befűtöttünk, íme az eredmény: A menü pizza és csülök pékné módra.
Én meg azthittem kibirom reggelig. Tévedtem.
![]() Egyébként nagyon kasszul néz ki! ![]()
Tegnap a tavon is fotóztam: A búbos vöcsöknek a hátán űl az egyik fiókája.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |