Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1342 / 3601
(#) DJanosi hozzászólása Szept 2, 2010 /

Oupsz ezer bocs
(#) lui144 hozzászólása Szept 2, 2010 /

A mai napom a kórházban és a SINOSZ-ban telt el. Holnap csak 6 órám lesz a suliban így lesz időm pihenni is. Már ha pihenésnek nevezhetem az A1. szintű jelnyelvi tanfolyamot. Igaz, fejleszthetem rendesen az anyanyelvemet a jelnyelvet.
(#) Norberto válasza lui144 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Miért voltált a kórházban? És mi az a SINOSZ?
(#) lui144 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

Epilepsziagondozáson voltam. Ezért voltam kórházban. A SINOSZ az nem más mint a: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége. Nagyothallásom folytán a tagja vagyok.
(#) Norberto válasza lui144 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Aha, értem. Rohamod volt, vagy ez csak olyan rutinszerű, évente többszöri felmérés esetleg? A nagyothallásból meg a Találkozón semmit nem vettünk észre, pedig kommunikáltál pár emberrel, úgyhogy nem lehet valami nagy mértékű ezek szerint.
(#) zolee1209 hozzászólása Szept 3, 2010 /

Nagy a csend srácok! A bárányok hallgatnak?
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Nem, csak sokan már az iskolapadot koptatják. Tudod szerdán megkezdődött az iskola. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Sziasztok, fórumtársak.

Idézet:
„sokan már az iskolapadot koptatják”

Bizony ahogy én is, csak másképp.
Arról van szó, hogy az iskola ahová jártam leselejtezett egy csomó széket, igy került haza is egy rakattal.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Csak nem készülsz a télre?
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Ebben az 5 órában benne van a szétszedés, eredeti szekunder letekerése, meg tekereés sorszigetelés összeszerelés..
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Neem. Központi távfűtés működik.
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Múúú, izé akarom mondani beee beee..
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Idézet:
„beee beee..”

Én azért két beeee között mondanák olyat is, hogy kiiii!
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Az akkor annyira nem is rossz eredmény.
(#) shalafi.66 hozzászólása Szept 3, 2010 /

Tudja valaki, hogy olyankor mi van, amikor kapom az értesítőt új hozzászólásról, és ha belenézek a topikba már sehol semmi... ? :-o
(#) Norberto válasza shalafi.66 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Vagy törölte a saját hozzászólását az illető, 5 perc lejártán belül, vagy éppen moderátori tevékenységre utalhat.
(#) mineral válasza Action2K hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Nem is igaz! A gitár combó és a c64 nincs büntiben!
Apropó C64. Egy kicsit feltúrbózták a fiúk!

C64 a köbön
(#) saraha válasza mineral hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Szia.
Nekem van egy Japán barátom aki tanár és ott kisiskolásoknak C64-en tanít alapokat a számítástechnikáról..Nem semmik a kölkök...kis p@cs 10 évesek és már progikat írnak...
(#) mineral válasza saraha hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Az attól is függ , hogy milyen programot. 10 évesen c64-en programot írni szerintem nem nagy kunszt.
Nagyon jó könyveket adtak ki a c64-hez. 10 évesen én is "programoztam". Szöveg kiíratása , villogtatása, háttérszín változtatás gombnyomásra ilyenek... Utasításokat tudni kell onnan már fantázia és logika kérdése.
Egy gyereknek programozni megtanulni kábé annyi mint megtanulni köszönni vagy rendesen enni az asztalnál.

Egyébként a C64 nagyon jó alapot ad a kis kölköknek még a mai nap is!
(#) saraha hozzászólása Szept 3, 2010 /

Egyetértek teljesen,én is tudtam kezelni frankón annak idején a C64-et tán még egyszerűbb kombinációkat is simán megoldottam.De ezek a" ferdeszemű bálnazabáló" serácok olyan progikat írnak,hogy be@arás és maguktól!
Én nap mint nap írok valamilyen progit(CNC,PLC),de hihetetlen,hogy ezeket a gyerekeket mire meg nem lehet tanítani.Milyen kár,hogy ez itthon már kihalófélben van.(Mármint a jó tanítás)
(#) mineral válasza saraha hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Itt az offban már volt erről szó, hogy hol tart ma az oktatás.
Tegnap a szomszédom panaszkodott , hogy nem talál munkát infós diplomával. Az iskolát nem írom le nem az a lényeg de ha engem kér meg , hogy nézzem meg a gépét akkor a diplomájával törölgetheti a se vagyis az ablakot.

Na ja,van nekem is van informatikus ismerősöm,nem is egy...
Múltkor mikor mentem hozzá gépet reparálni megkérdeztem tőle,hogy van az,hogy én középfokú számítástechnikai végzettséggel javítom a "géptyit".Aztán bedumálta,hogy Ő elsődlegesen informatikus és nem ez a dolga...én hü@e mg el hittem neki...

Idézet:
„Nagyon jó könyveket adtak ki a c64-hez”

Ja erre még reagálok egyet.Ma miért nem adnak ki ilyen könyveket?
Könyörgöm..,ha a mostani ilyen stílusú könyvekbe beleolvas egy-két lúrkó rögtön el is dobja mert érthetetlen zagyva az egész, még néha a felnőtteknek is.
Hol vannak már az Öveges processzorok...
(#) DuMatyi válasza saraha hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Sokszor az sem érti, aki leírja. Minden jel arra mutat. Én most rongyosra fogok pár könyvet olvasni a nagy öregektől (Sipos, Herpy)
(#) saraha válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Azt marha jól teszed,én is így vagyok vele...(habár Sipos úr egyszer-kétszer már jól a csőbe húzott...de egye fene azért a sok okosságért belefér!)
(#) DuMatyi válasza saraha hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Sipos sem tévedhetetlen. de amit leír, az általában megállja a helyét (Gyula, az IC szakmérnök. Az Attila a hangszórós.)
(#) saraha válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Igazad van bocs,én sokat tanultam mind kettőtől egyébként a Gyulára gondoltam.
(#) lui144 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Nemcsak rohamom volt, hanem felülvizsgálat folytán is. A hallássérülésem annyira nem feltűnő, mert a beszédet hallani hallom, de nem mindig értem. Ami azt jelenti, hogy a különböző frekvenciákat másképp hallom. Hogy mégis mennyire azt egy táblázatba összefoglaltam.
(#) Rober_4 válasza lui144 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

És használsz hallókészüléket?
Az sz és a c betűknél gondjaid lehetnek.
Romlott a hallásod, vagy mindig ilyen volt?

Remélem nem baj, hogy beszélünk róla? :peace:
(#) lui144 válasza Rober_4 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Használok hallókészüléket, de sok a baj vele. A fülbehelyezhetővel alig hallok jobban mint hallókészülék nélkül. Így szereztem egy fül mögöttit. Ezzel sokkal jobban hallok, de hamar lemerül az elem. Születésem óta rossz a hallásom. Inkább a hasonló szavaknál (pl: négy-hét) vannak gondjaim. Emiatt voltak konfliktusok egy-két tanárral. A legdurvább középiskolában volt akkor az történt, hogy amikor mondja az egyik tanárom a házi dolgozatnál, hogy 6 vagy 7 oldalt kell írni, én meg hatvanhetet értettem és meg is csináltam azt a 67 oldalt. Meg a rossz hallásom miatt én tartok egy negatív iskolacsúcsot helyesírási hibák számában: összesen 92 hibapontom volt egy A4-es oldalnyi tollbamondás javítása után. Nem gond ha beszélünk róla.
Következő: »»   1342 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem