Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1344 / 3601
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Dolgozni csak pontosan és szépen...
(#) DuMatyi válasza lui144 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Azaz semmi nem garantálja, hogy 1 hónapon belül meglesz az ORSZI határozata.
(#) klemo86 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Aki nem tud szögediesen beszééni, az né erőttesse…
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 4, 2010 /

Újabb webfordítós gyöngyszem, de a "leloni 5 kaca"-t nem múlja felül.
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Én nem tudok, de tudom, hogy beszélnek "szögediesen". Ha egy szótagú a szó és e betű van benne, mindig ö-vel ejtik. Ha több szótagú, és van benne további e betű, akkor csak és kizárólag az első szótag e-jét ejtik ö-nek. Ezt volt tanáromon figyeltem meg.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 4, 2010 /

Sziasztok fórumtársak. Jó estét mindenkinek.
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Én nem figye'tem még mög, viszont neköm könnyű dógom van (Egyébként van az, aki csak lazán "ő-zik", meg néha még lehet olyat hallani, aki tényleg izomból
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Üdv! De neked ilyenkor nem reggel van?
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Hogy miért nem lottózok!? Éreztem, hogy valaki megfogja kérdezni.

A válaszom a következő: Kell a változatosság.

Miért nem lottózol? Mert az a változatosság még nem jött el Ha jól értem másik műszak?

Változatosság alatt azt értettem, hogy már egy kicsit unalmas, este, jó reggelt, kívánni, így most változtattam a fellépésen.

Fellépésről, meg annyit, hogy a netem meg leléptet, amit kötési hibából eredő reflexióból következik. Így ne lepődj meg, ha néha lassan válaszolok. Ezt mérési eredmények is bizonyítják.

Így értem már.. Nekem ma egész jó napom volt, de olykor érdekes, olykor elszörnyülködtem..

Mi volt az elszörnyülködés témája, ha már írod?

Na jó, te akartad.. Ma voltam melózni... Az egyik helyen a víz óra akna fedelére rá volt téve egy gumi szalag. Azt levette a tulaj. Látom hogy ott egy békacsalád.. A tulaj felesége (idősek voltak már) meg elkezdte agyonverni a békákat :bummafejbe: Hogy miért arra ésszerű magyarázatot nem találtam. Aztán meg ki akarta dobni au út közepére a "tetemeket"

Húú ez azért tényleg semmi.

Ha már békákról van szó: Múlt héten, a testvéremék meglátogattak, a gyerkőceikkel együtt, és kimentünk a Duna partra hogy ellegyenek. Jól elvoltunk, a gyerekek minden élőt mozgót összevadásztak. éppen sétálunk visszafelé, jómagam épp sétálok a fűben szandállal (még ekkor jó idő volt, de egy kicsit szeles), és a szandálommal sikerült begyűjtenem egy otromba nagy békát. Ez úgy képzeld, el hogy a béka a lábam, és a szandál "szövete" közé ékelte b magát. Persze a gyerekeknek nagyon tettszett és persze majdnem megszerelték, de végül elmenekült.

Ha élményt akarsz munkából, gyere ide az AuĐiba. Itt van egy pár képességben,- és tudásban visszamaradt ember. Egy kettő nagyon fárasztó tud lenni, ha nem vagy rájuk felkészülve.
(#) SALáta válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Ha élményt akarsz munkából, gyere ide az AuĐiba. Itt van egy pár képességben,- és tudásban visszamaradt ember. Egy kettő nagyon fárasztó tud lenni, ha nem vagy rájuk felkészülve.
Régi melóhelyemen is volt ilyen ember, hát gyerekek kinőtt az első ősz hajszálam mikor 3 nap 12 órába kellett segítenem neki. Mondjuk rá inkább én csináltam az ő munkályát, vagyis amit elrontott az abszolult nulla értelmi képességei miatt nekem kellett helyretennem. Nincs ezzel baj, főleg ha nem engem szekáltak volna miatta a főnökök. Nagy nehezen belátták 3 hónap elteltével hogy jobban jár a cég és a dolgozók ha nem boldogít többet. A legjobb volt mikor a "vezérbika" sírva könyörgött tanítsam már én mert ő már nem bírja.
(#) klemo86 hozzászólása Szept 4, 2010 /

Egy kis esti zene a Depeche Mode-tól: óóóóóó Liliiieennn…!
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Akkor nem vagyok egyedül ebben a helyzetben.
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Nekem van itt is elég élményem
(#) Frankye hozzászólása Szept 5, 2010 /

Segítsetek, legyetek szívesek, ha van valaki, aki tudja a választ!
Egy asztali DVD íróval (nem merevlemezes) felvett DVD-t szeretnék átkonvertálni valami olyan formátumba, ami utána szerkeszthető. A DVD lemezen két mappa van, az egyik: VIDEO_RM nevű, ebben az alábbi file-ok vannak:
VIDEO_RM.BUP
VIDEO_RM.DAT (Ez a legnagyobb méretű)
VIDEO_RM.IFO
A másik mappa neve: VIDEO_TS, ebben az alábbiak vannak:
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_1.VOB (Ez a legnagyobb méretű)
VTS_01_2.VOB (Ez a második legnagyobb méretű)
Előre is köszönet a segítségért!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Nem tudom Zolikám, de köszönöm, leszedem és kipróbálom.
(#) Frankye válasza Frankye hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Úgy tűnik, siker! Köszönet érte!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Egyelőre elindítottam egy konvertálást, meglátjuk, mi sül ki belőle. Köszönöm Neked is a jó tanácsot.
(#) didyman válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Simpikém, az egész para tök felesleges, maga az indexpuskas tiszta. Egyszem js van rajta, az UW statszámlálója, gondolom arra dől be a nod. Persze engem nem kérdezel meg, mert te hiszel a nodnak is, én meg még mindig intelligensebb víruskereső vagyok a nodnál . Az adataidról annyit, hogy aki 400G fontosat backup nélkül tart, az már több, mint bátor: Botor.
(#) didyman válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

A konkrét vírusnevet persze hogy kiírja, hiszen valamit felismert, akkor annak nevet is ad . Kamu riasztás, hidd el.

Az egyetlen drog a csöcsösök higanygőze lenne, de azt is megtartod magadnak

A válság: Az a baj, hogy egyfolytában hazárdírozol az adatokkal, ha csak neten van a gép, az épp elég. No és a merevlemezek megbízhatóságáról nem is beszélve. Nekem alapvetés, hogy ami netről letölthető, azt nem kell backupolni. Ami ritka és értékes, és valóban érték számomra, az meg néhány ezresnyi beruházásért DVD-RAM-on is pihen (ennyi hely elég a fél életemnek, csak válogatni volt nehéz). A hangsúly az "is"-en van. És ennyit meg kell érjen a fontos adat, ahogy az autóddal sem indulsz el, ha ócska a fékje, vagy könyököl a motor, mert balesetveszélyes és az életed, a biztonságod megér annyit, hogy ezekkel törődj. Mentek sajnos sok lemezt magam is, és elképesztő, mennyire bíznak az emberek a technikában. A pótolhatatlan családi fotók megvannak egyszem döglős lemezen, sehol máshol. Nem vagyunk ehhez még eléggé tapasztaltak sajnos.
(#) zenetom hozzászólása Szept 5, 2010 /

Hali!
No véget ért a PC-s játékos időszakom (nem mint ha sokat játszottam volna), legalábbis a következő win reinstallig (az meg nem ebben az évben lesz...).
Alkottam egy 5 gombos kis panelt (vagyis bontottam ), amivel lehet virtuálisan leütni a kurzorbillentyűket (USB-n [köszönet Watt-nak és Sasmadárnak a segítségért]), na mondom ez tök király, kipróbálom valamelyik autós játékban. Csakhogy semmilyen játék nem hajlandó elindulni. Pedig frissítettem csipkészletet is, de semmi. Halvány lilám sincs mit lehet a baj, ilyet még nem is láttam, illetve láttam, de akkor egy DX frissítés megoldotta a problémát.
Nem baj, legalább nem kell félni, hogy játékkal töltöm a drága időmet.
(#) zenetom hozzászólása Szept 5, 2010 /

Na megint alkottam.
A kép neve mindent elárul. Hozzáteszem még azt, hogy kvarc.

kavicsok.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Ha tudnál rá gőzölni fegyverzetet, akkor kilóra megvenném.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Majd rakok rá azt is.
Következő: »»   1344 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem