Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hát ha van időm, és rajz, és nem galvános akkor max 1 óra. Alapanyag hulladék meg sz...-ig.
Így is értjük ám... Frankye
Alakítottam egy kicsit a levilágítómon, magasabbra tettem az üveget, megnöveltem a lámpától való távolságot, kb 10cm-el. A linken van pár kép a tesztről. Szerintem a 2-3 perces lett a legjobb, bár most csak egy egyszerű kinyomtatott rajz került a kezem ügyébe, sima nyomtatópapíron, egy rétegben. Bővebben: Link
Sziasztok!
Kivasaltam az első kétoldalas nyákomat... Picit csálé lett, de legalább van miről fejlődni...
Szia! Nézz a vaterán egy hp nyomtatót, én is ott vettem, 1200-as felbontás, kétoldalas nyomtatás, ennél jobb nem kell. De ha érdekel, priviben elküldhetem a telefonszámát annak akitől vettem.
Azért... Szerintem elég jó lett!
Köszönöm!
Némi tervezési hibától eltekintve tökéletes így elsőre.
Egy-két vezetősáv mitől olyan görbe?
Sziasztok
Érdeklődnék hogy tudja-e valaki merre lehet jelenleg beszerezni a HOLAM03 tipusú laminálót? A teszkókban már próbálkoztam a beszerzésével! Üdv
Én nem látok görbét, csak ott, ahol olyannak kell lennie. Ilyen a terv. A sávok szélei egyenesek, csak a vonal nem mindenhol, de az a tervnek tudható be. Nem én terveztem, én csak megépítem.
Szia! Szinte teljesen mindegy mert egyforma 99%-ban! Nekem 6L van tökéletes..
"Nagy Tescoba" nézd mert a kicsikben nincs az biztos!
Szia
Én vidéki vagyok, Pesten tutira biztos hogy kapnék de kéne hogy legyen a vidéki teszkókba is.
A TECSÓ papír írószer részlegén keresgess. Van ott minden a rozsdás szögtől az "atomrakétáig"!
Sziasztok!
Kipróbáltam a hőprést. Nem sikerült jó nyákot készíteni. A vasalóval jobb eredményt értem el, mint a préssel. Bár lehet, hogy csak tovább kellet volna kísérletezni. Én azt mondom maradok a jól bevált fotó technikánál. Nekem az profin megy, a vasalásban pedig béna vagyok. Üdv kedves fórumtársak!
Kinek a pap kinek a papné . Én tizenpár év fotózás után tértem át a laminálásra , és nekem a vasalás nem megy !
Igaz, hogy lényegesen egyszerűbb és kevesebb vegyszer kell hozzá, de én úgy gondolom, hogy visszalépés történt a fotózáshoz képest. Természetesen az egyszerűsége és az idő töredéke magyarázza az áttérést, -gondolom- de mégis a fotó a profi megoldás.
Az áttérésnek egyszerű oka van : elromlott a nyomtatóm és lézert vettem helyette , de nem bántam meg a "visszalépést"
Megtudnád mondani merre láttad gondolom valamelyik Pesti teszkó lehetett?
Mondjuk én csak Veszprém megyei teszkókban néztem de ott mindben!
De ezek közül egyikben sem volt, és a drágábbik az mennyibe került?
1 hónap használatlanság után egyszerűen nem működik a kémiai ónozóm. Alig használtam, most meg hiába rakom bele a nyákot fél óra után is csak megbarnul, előtte elég volt 3 perc és kész volt, gyönyörűen.
Ez ennyi kész? Dobhatom ki? Nemá'!
Ez volt a drágábbik ami régebben 8000 körül volt.
Valószínűsítem igen. Az az átka ha felbontás után levegőt kap vagy nem zárod le légmentesen használhatatlanná válik. Nem beszélve hogy korlátlan ideig ez sem jó. De javítson ki valaki ha tévedek.
Ugyanígy jártam, az ok egyszerű volt:
Annyira silány anyagból van az a műanyag kupak, hogy egy idő után egyszerűen eltörik, és felemelkedik a tárolóedény tetején "kinyomódik" a közepe a kupaknak. A dobozra pedig rá van írva, hogy szabad levegőn történő tárolás esetén bizony elbomlik... |
Bejelentkezés
Hirdetés |