Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hihi! Mondhatni, jobb, mint az eredeti!
Gratula!
Csumi
Na, team-munkában készül a főnököm gitár-combója. Holnap lesz róla fotó, az elektronikai részét én csináltam, a dobozt én terveztem, és egy kárpitos-bútorlapos témában is igen jártas munkatársam készíti el. Amúgy egy lakásfelújító cég vagyunk, csak korábban végeztünk pár lakással, és mivel a főnökünk tudja, mi a hobbink, ezen az üres héten megbízott minket ezzel a projekttel. Nagyon jó fej, mivel akár azt is mondhatta volna, hogy takarítsuk ki a telephelyet. Szóval egy egyszerű cuccról van szó, semmi extra. NE099 előfok, TDA7294-es végfok, két 100W-os 16 centis mélyközép, egy 100W-os dóm, meg egy 5 centis hangolócső. Az élesztés már megvolt, a doboz szövetelése után felrakom a fotókat. TaTa
Haverom megkért, hogy csináljak neki egy normális subot:
1-2 adat, ha érdekkel:
Sal SBX2030 (adott volt) tda7250 -> 2*60W, 200VA toroid. 37 kilógramm(medve nélkül).
Gratula! Kemény meló összehozni egy ilyen szépséget!!!
Jó brutális lett!! mi van még a panelen a TDA7250 en kívül? Egy subszürő, meg még mi az a relé?
kösz, két hétig csináltam :yes:
Idézet: „mi az a relé?” koppanásgátló üdv
Helló
Nagyon szép lett, gratulálok! majd holnap teszek fel képeket az enyémről is üdv
grat Szabi!!! tényleg mégérte a fáradozást ugynézem!
nagyon nagy elismerés! mégegyszer grat:d
Ha már SAL és kettő, akkor én is felteszem amit úgyszintén havernak csináltam
Nagyot kért, szóval nagyot csináltam (mind teljesítmény, mint méret). Főbb adatok: 2db SAL 3040 ezeknek 1-1db TDA 7294, ezen kívül egy sztereo 2x 70 watt kimenet uúgy tda-ból digitális hanerőszab, szép kis kijelzővel alacsonyszintű kimenetek, 3 fajta bemenet, lágyindító (a kis 500-as toroidnak nem árt ) A méreteket érzékeltetvén, az utolsó képen a boldog tulajdonosa feszít Üdv, Blint Blint
Huuu
Ez iszonyat nagy lett!! Nagyon jó lett a színe is! Grat!
Köszi. Az anyaga az 18-as rétegelt lemez, és háromszor hengereztem át vastaglazúrral, így lett ilyen színe. na és a súlya... ketten úgy rendesen fogni kell
Hát haverral kipróbáltuk a san andreast. lövöldözésnél a farmergatya a hangszóró elött durván csapkodott, amikor meg kocsit robbantasz, háááááát az leírhatatlan
a Star Wars egy-két csatajelenetét is új dimnezióba tette
Csumi
Na, megszültük. Ketten 2,5 nap alatt kész lett. Mondjuk egy hétig tartott, de összességében 2,5 napot dolgoztunk rajta, vagyis 20 órát. Nagyon jól szól, a főnöknek tetszik, a szomszédoknak már annyira nem... Egy irodában lesz elhelyezve, minden hangnál másik szekrényajtó zizeg...
Adatok: Ne099 előfok, Tda7294 végfok, két 100W 16cm mély, 100W magas, 5cm cső. Méretek: 60x50x30cm.
Csá!
Ez naon cool a főnököd ezután munka hellyett már csak ezt fogja nyomatni. :vigyor2: Grat hozzá.
16cmes az inkább mély/közép a mélytől mesze van kicsit :yes:
amugy jó kis eltisztázóval lett bevonva, ki volt a kárpítos? jó lett
Csumi
Ja, mélyközép, csak kimaradt... Amúgy szürke padlófilc a bevonat, és a sógorom/munkatársam csinálta, aki 10 évig kárpitozott buszokat.... TaTa
Hát ize ez nem épp egy bazi nagy erősítő vagy valami hitech pices de működik és örülök neki!
Mit csinal az a ket poti??
Szép munka! Gratula!
Szerintem az egyik a frekvenciát állítja, a másik pedig a kitöltési tényezőt...valahogyan ilyenek rémlenek szakközepes gyakorlatról
(Ott is foglalkoztunk ilyen sorkimenős hülyeségekkel :yes: )
Jaja ugy ahogy Norberto is mongya(igaz nem tom h suliban van e ilyen mer én bioszfaktos vagyok(KJG 10.D))
Itt van a rajza is! Soksikert annak aki utánépíti!(nekem siker)
Ehhez mit szóltok?a 110. oldalon van a többi kép róla.a videó lejátsszásához 3gp codec és lejátszó szükséges.
Video tartalma: Vu-méter gyönyörűen világít az estében. Ja,és futópont üzemmódban persze, és kb. olyan 20mp-től csík üzemmód,majd a sötétség után ismét futópont.
Hali!
Én építettem egy Quad 405 erősítőt. Szerintem jó csak az a legnagyobb bajom, hogy nem tom mibe belerakni egyenlőre. Most készül a doboza az egyik haveromnál. Már több erősítőt is építettem csak azokról nincs kép sajnos. Ha kész a doboz feltétlenűl felrakom a képeket.
Sziasztok!
Szegény ember nyákmaró"gép"e 3gp formátum.
Hello
Szabad szigetelővel bevonni a tekercseket? Vagány kis cucc 1ébként.Még 1-2 év az elektronikában és szívesen megpróbálnám én is Grat.
Tetszik ez az elgondolás. Nem lesz kicsit gyors a forgás? Véleményem szerintem kisebb fordulatszámon is lehetne forgatni.
Hangsúlyozom nagyon jó az egész Csak így tovább |
Bejelentkezés
Hirdetés |