Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor mostmár lehetek én is moderátor?
![]() Egyébként sajnálom, hogy vége szakadt a "pályafutásodnak".
Micsoda? Én csak kettőre emlékszek, de akkor még kis pisis voltam.
![]() ![]()
Hármat kaptál csak Norbitól.
![]() Egyet meg Szabitól. De igaz az is, hogy ezek 2007-2008-as figyelmeztetések. :yes: ![]() Na ez nem semmi. Hogy lehettem ennyire hülye akkoriban. ![]()
Felőlem lehetsz, nekem már semmi beleszólásom nincs az ilyen ügyekbe. Menj, jelentkezz!
![]() Én nem sajnálom egyáltalán, az én személyes értékrendemtől egyre eltávolodóban van a rendszer, így nem akartam már támogatni.
Jó, ezzel az erővel ha betéved a macska, azt sem szabad kirugdosni lábban, mert ha rühes, akkor az embert egy kicsit gáz ettől megszabadítani, nem is beszélve az addig vele eltöltött napokról/hetekről… Inkább egy denevér, mint kutya vagy macska! (Ha jól tudom a macska rengeteg olyan szutykot tud összeszedni, amit ha az emberre "ragaszt", az neki egy kín szenvedés lesz
![]() ![]()
Igen, ilyen értelemben minden szabadon élő ragadozó emlős állat veszélyes lehet. És csak az, amelyik megharaphat...
Van azért olyan "emlős vadmacs." ami jó ha harapdál.
![]()
Itt a szomszédos erdőben meg mókustól kezdve minden van
![]() ![]()
Na most képzeld el ezt fordítva:
![]() Lehet, hogy a mókus is erről álmodozik, hogy egyszer egy klemo86 legyen az ő erdőjükbe... csak nem meri bevállalni az a kis állatka, hogy megkérjen erre téged; meg nem is ért az emberekhez; úgyhogy néha kicsit kijönnek az erdő szélére, hogy megnézzenek pár embert maguknak. ![]()
Az udvarba csak a diófát, meg a mogyoró bokrot kell betelepíteni, a mókus jön magától. Legalábbis nálunk.
![]()
Szerintem ha betelepít az udvarra 100-150 fenyőfát, pár év múlva a mókusok maguktól jönnek oda. No meg a tüzelővel sem lesz gond télen.
![]() (látom más is hasonló következtetésre jutott)
Pihenő macskusz amatőrikusz.
Ez is milyen butaság már
![]() ![]() ![]()
Nem, ez az a fajta macska, amelyik megfogja, és nem eszi meg, ahogy általában az otthoni lustaságok
![]() ![]()
Ilyen egérüldőzős, játékos dolog nálunk is volt. Csak szórakozott vele, amikor meg megunta, akkor felfalta.
![]() ![]() ![]()
Ez mindig eszembe jut a macska értelmes/értelmetlen felhasználásáról
![]()
Nem az a baj, hanem hogy amíg ő egerész, addig én nem.
![]()
Nem baj. Legalább tudod, hogy mivel járt a moderátori élet. Én bár nem tudom, hogy milyen modinak lenni, de a Közérdekű fórumon leírt alapján eléggé "mozgalmas" lehet. Legalábbis én erre következtettem.
![]()
Közben megjavult, bár nem tudom, hogy azért, mert a mobilnetről megy, vagy csak úgy.
Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik az efféle dolgokat nem bontó hanem felújító szemmel nézik, sok sikert és kitartást hozzá.
![]() Azokat a hangfalakat meg irígylem, volt nálam annó kettő, nagyon jó az érzékenységük, és hatalmasat szólnak ám.
Párhuzamos port választó, budapestieknek pár Ft-ért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |