Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1387 / 3612
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Én ennek nem örülök.
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Én sem.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Akkor mostmár lehetek én is moderátor?
Egyébként sajnálom, hogy vége szakadt a "pályafutásodnak".
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Három figyelmeztetéssel?
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Micsoda? Én csak kettőre emlékszek, de akkor még kis pisis voltam. Amúgy is mindenki hibázik legalább egyszer az életben.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Hármat kaptál csak Norbitól.
Egyet meg Szabitól.
De igaz az is, hogy ezek 2007-2008-as figyelmeztetések. :yes:
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Na ez nem semmi. Hogy lehettem ennyire hülye akkoriban.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 / 1

Felőlem lehetsz, nekem már semmi beleszólásom nincs az ilyen ügyekbe. Menj, jelentkezz!

Én nem sajnálom egyáltalán, az én személyes értékrendemtől egyre eltávolodóban van a rendszer, így nem akartam már támogatni.
(#) klemo86 válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Jó, ezzel az erővel ha betéved a macska, azt sem szabad kirugdosni lábban, mert ha rühes, akkor az embert egy kicsit gáz ettől megszabadítani, nem is beszélve az addig vele eltöltött napokról/hetekről… Inkább egy denevér, mint kutya vagy macska! (Ha jól tudom a macska rengeteg olyan szutykot tud összeszedni, amit ha az emberre "ragaszt", az neki egy kín szenvedés lesz Ettől függetlenül, mint háziállat (házon kívüli állat) szeretem őket, de természetük miatt inkább a kutya
(#) Rober_4 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Igen, ilyen értelemben minden szabadon élő ragadozó emlős állat veszélyes lehet. És csak az, amelyik megharaphat...
(#) szamóca válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Van azért olyan "emlős vadmacs." ami jó ha harapdál.

Itt a szomszédos erdőben meg mókustól kezdve minden van Szeretnék itthonra is az udvarba mókust, de csak nézegetni őket… Sajnos sajnálnám őket betelepíteni az udvarba, meg nem is értek a mókusokhoz, úgyhogy marad az erdőben való nézegetése
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Na igen…
(#) Norberto válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Na most képzeld el ezt fordítva:

Lehet, hogy a mókus is erről álmodozik, hogy egyszer egy klemo86 legyen az ő erdőjükbe... csak nem meri bevállalni az a kis állatka, hogy megkérjen erre téged; meg nem is ért az emberekhez; úgyhogy néha kicsit kijönnek az erdő szélére, hogy megnézzenek pár embert maguknak.
(#) zolika60 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Az udvarba csak a diófát, meg a mogyoró bokrot kell betelepíteni, a mókus jön magától. Legalábbis nálunk.
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Szerintem ha betelepít az udvarra 100-150 fenyőfát, pár év múlva a mókusok maguktól jönnek oda. No meg a tüzelővel sem lesz gond télen.

(látom más is hasonló következtetésre jutott)
(#) gg630504 hozzászólása Okt 7, 2010 /

Pihenő macskusz amatőrikusz.

Ez is milyen butaság már Zalában jó sok helyen fával tüzelgetnek, mert nincs vezetékes gáz! Ha egyszer van, nehogymár az őskorba térjünk vissza (60ezerért teatűzhely, stbstb). Megéri tényleg annyit szenvedni vele, meg pakolászi bele a fát, stbstb? Az ára úgyis a gázárakat fogja megközelíteni, ha tömegesen áttérnek rá… Egy jó k.p.fűtés-rendszer sokat segít a dolgokon (mi is azon vagyunk - de ezt már írtam). A mókust meg nehezen tudom elképzelni, mindenhol van kutya a környékben, bár ha akar, betalál így is A mogyoróbokor megfontolandó, fenyő az van még egy nagy Sajnos (?) nincs olyan hatalmas portánk, hogy fenyőerdőt telepítsünk rá… Fűtésre vissza térve: A osztályú erősítők; kandalló-hatás: A osztályú csöves.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Nem, ez az a fajta macska, amelyik megfogja, és nem eszi meg, ahogy általában az otthoni lustaságok A nagyobbacska madarakat szedik csak szét, legalábbis nálunk így működött hosszú évekig. Az egeret is úgy fogja, hogy először játszik vele, aztán nyírbálja egy kicsit, aztán elengedi, szalad utána, megint megfogja, és végkimerülésig… Az egér nem bírja általában olyan jól, mint a macskusz
(#) Ricsi89 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Ilyen egérüldőzős, játékos dolog nálunk is volt. Csak szórakozott vele, amikor meg megunta, akkor felfalta. Múltkor a leglustább macska fogott két egeret is. Lehetséges, hogy az egér mászott önként a szájába, mert nem tudom elképzelni a macskáról, hogy odament és megfogta magának. Ez annyira lusta, hogy ha ráülsz az sem zavarja.
(#) klemo86 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Ez mindig eszembe jut a macska értelmes/értelmetlen felhasználásáról
(#) gg630504 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Nem az a baj, hanem hogy amíg ő egerész, addig én nem.
(#) lui144 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Nem baj. Legalább tudod, hogy mivel járt a moderátori élet. Én bár nem tudom, hogy milyen modinak lenni, de a Közérdekű fórumon leírt alapján eléggé "mozgalmas" lehet. Legalábbis én erre következtettem.
(#) lui144 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Így félni a denevértől. Ez nagyon jó történet. A denevér azért egy értelmes állat.
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Nem csak nálad.
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Közben megjavult, bár nem tudom, hogy azért, mert a mobilnetről megy, vagy csak úgy.
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Nálam is megjavult most.
(#) titi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Csinos kis vadmacska...
(#) Doncso válasza hapro hozzászólására (») Okt 7, 2010 /

Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik az efféle dolgokat nem bontó hanem felújító szemmel nézik, sok sikert és kitartást hozzá.
Azokat a hangfalakat meg irígylem, volt nálam annó kettő, nagyon jó az érzékenységük, és hatalmasat szólnak ám.
(#) Kovidivi hozzászólása Okt 7, 2010 /

Párhuzamos port választó, budapestieknek pár Ft-ért.
Következő: »»   1387 / 3612
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem